Yellowmood

Jolie.fi uudistuu ja Yellow mood muuttaa!

03.03.2015, Hannamari Rahkonen

Mikäli olette kurkanneet viime viikolla Jolien Toimitukseen, arvaattekin miksi Yellow moodissa on ollut käynnissä pienenmoinen radiohiljaisuus. Jolie on odotetun sivustouudistuksen alla ja se tarkoittaa minulle kahta ihanaa asiaa. Ensinnäkin jatkan täällä Joliessa kauneustoimittajana ja tulette näkemään juttujani sekä valokuviani jatkossakin tuolla Toimituksen puolella – tämä on minulle henkilökohtaisesti yksi suurimmista toteen käyneistä unelmistani.

Jännittävin ja kutkuttavin osuus on kuitenkin se, että aivan pian minä ja Yellow mood lähdemme itsenäiselle polulle. Vaikka kiire ei ole ylimpiä ystäviäni, on se viipyillyt oikein luvan kanssa kainalossani parin viime kuukauden ajan, sillä olen suunnitellut uutta sivustoani muiden töiden ohella.

Minun ja kiireen yhteiselo ei ole pitemmän päälle koskaan kovin sopuisaa (oi sitä tunteiden kirjoa), mutta olen kuitenkin valmis elämään tuon riesan kanssa vielä hetken verran rintarinnan. Sehän tarkoittaa vain sitä, että tapahtuu paljon hyviä asioita – nyt nautiskellaan.

hannamarirahkonen1

Tuntuu, että koko prosessia kuvastaa kaikista parhaiten ystävieni suunnitteleman julisteen voimalause: I will not settle for OK. Voi kuinka monta kertaa olen tuohon lauseeseen tässä kiperässä kaaoksessa tukeutunut. Epätoivon hetkellä olen makustellut ajatusta ja muistanut jälleen miksi teen mieluummin hitaamman ja vaikeamman kautta priimaa kuin tyytyisin vain siihen mikä on okei.

Kuukausien odotus huipentuu vielä tässä kuussa, kun sivustoni on saatu työstettyä täällä kulisseissa julkaisukuntoon. Itseni tuntien tulen taatusti viettämään ennen H-hetkeä muutaman unettoman yön, unohtamaan missä päivässä elän, tekemään kaikki viisi vuotta odottaneet rästihommani ennen kuin todella tartun siihen mitä pitäisi oikeasti tehdä ja saamaan ainakin yhden “kaikki on pilalla ja tää on surkea” -kohtauksen.

Se kaikki kuuluu uuteen. Olen matkalla, jonka tie rakentuu sitä mukaa kun tämä hassu juna kulkee eteenpäin. Vähän on eriparirenkaita alla ja mutkia reitillä, mutta sen voin sanoa, että etteenpäin mennään ja kovaa.

hannamarirahkonen7

Mitä tulee Jolien tarjoamaan blogikotiin, nämä pari vuotta täällä ovat olleet juuri sitä pumpulia mitä olin kaivannut. Tunnen kiitollisuutta, jolle ei ole sanoja, mutta jolla on aina paikka sydämessäni. Silti, kiitos Jolie. Kiitos, että kasvatit minua ammatillisesti aikuisemmaksi ja opetit luottamaan itseeni sekä taitoihini. Kiitos siitä horjumattomasta uskosta uusiin ideoihin ja tapoihin toimia – Lapista kajahtaa mitä pöllöimpiä ideoita jatkossakin, ystäväni.

hannamarirahkonen6

Kun Yellow moodin muuttopäivä koittaa, keitämme yhdessä kakkukaffit (tottakai olen suunnitellut jäähyväiskakun) ja hurraamme uusille aluille.

Laiskottelu on kuulemma luovuuden parasta polttoainetta, joten tällä välin pyrin olemaan oikein hyvä ei minkään toimittaja.

Halaukseni,

<3 Hannamari

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
June
June
8 years sitten

Onnea ja tsemppiä muutosten tuulien pyörteissä! ^___^

Rebecca
Rebecca
8 years sitten

Jee, hienoa 🙂 Tsemppiä uusiin kuvioihin!!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Voi kiitos June! Ja hei, olen aina yhtä iloinen kun näen sinun kommentoivan, muistan sinut jo Lilyn ajoilta <3

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Kiitos hurjan paljon! Oli ihanaa, kun saatiin viettää rentoa aikaa hyvässä seurassa viime viikolla, kiitos todella paljon <3

Jenni
Jenni
8 years sitten

Lycka till! 😉

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Kiitos!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.