Meikit

Kure Bazaar – BRAZIL NATURAL COLORS

09.07.2013, Jutta Ruonansuu

Kure Bazaarin uuudet kesälook-värit ovat täällä! Ja tämänhän toki ilmoitamme hienoisella ylpeydellä, sillä Adriana Barran suunnittelema hypnoottinen limited edition on myynnissä jokaisessa maassa vain yhdessä osoitteessa. Pariisissa osoite on Bon Marché, Suomessa Jolie shop.

Brasilialainen Adriana Barra on multitalentti voimanainen, joka työskentelee sekä stylistina että omaa nimeään kantavan vaatemalliston suunnittelijana. Adrianan kädenjäljessä yhdistyvät räiskyvä feminiinisyys, värien magneettisuus, naisellinen graafisuus sekä tinkimätön visionäärisyys. Brasilialaiskaunottaren aikaansaannokset  onnistuvat aina yllättämään monipuolisuudellaan. Ne ilmentävät futuristisia visioita, vaivuttavat verkkokalvot värihypnoosiin mutta iskevät klassiseen naisena olemisen kulttuurin ytimeen, aina omaperäisellä tavallaan.

Mitä tulee värienkäyttöön ja uskaltamiseen, Adriana on mitä inspiroivin nainen – häneltä ei nimittäin säväyttämisen pelkoa löydy tippaakaan. Joliessahan tätä asennetta tunnetusti rakastetaan ja Adrianan luomukset ovat aivan täydellistä shokkihoitoa siihen suomalaistyypilliseen en-kai-minä-kehtaa-maanläheisyyteen, josta on ollut viime viikolla puhetta kerran jos toisenkin. Vanhat rajoittuneet asenteet joutavat jo romukoppaan, tervetuloa siis räiskyvät värit! (Adriana itse on alemmassa kuvassa siis ensimmäinen brunette vasemmalta.)

adriana8

 

Nyt meillä on mahdollisuus inspiroitua Adrianan värimaailmasta Kure Bazaarin kynsilakkojen muodossa. Melodisen pehmeä Saudade muistuttaa lempeitä melodioita ja leppeitä kesäpäiviä Brasilian auringon alla, magneettinen nimikkolakka Adriana sen sijaan tyrmää intensiteetillään eikä sen enempää esittelyä kaipaa. Vihreän villi Carioca sen sijaan edustaa väriä, joka saa heti sambarytmit kaikumaan lantiossa. Tämä on väri, joka suorastaan kehottaa juhlimaan kesän kuumia päiviä ja tarttumaan ahnaasti jokaiseen auringonsäteeseen, sillä koskaan ei tiedä, mikä niistä on viimeinen pilkahdus. Mikähän lie taika Etelä-Amerikassa on, mutta kaikki sieltä tulevat värit tuntuvat aina jotenkin yhtä – no, kuumilta?

Värienkäytöstä puheenollen, symmetrian rikkominen on sallittua ellei jopa toivottavaa – meillä harrastetaan myös usein lakkauksia, joissa nimettömien kynnet maalataan eri sävyillä kuin muut. Varpaissa voidaan toistaa saman värin lisäksi sen sijaan tuota sormen kynsien tehosteväriä, mikäli tyyliin halutaan tuoda lisää särmää. Kun sävyt ovat intensiiviset ja sofistikoituneet, on lopputulos kaikkea muuta kuin teiniaikojen eriparikynnet – ethän siis pelkää kokeilla miksata sävyjä!

Inspiraatioksi kannattaa katsoa myös alla oleva video, jossa Adrianan luomukset pääsevät vielä parempiin oikeuksiinsa kuin pysäytetyissä kuvissa. Liehuvaa, kepeää, naisellista, rohkeaa. Täydellistä, sanomme me.

Kure Bazaarin BRAZIL NATURAL COLORS myynnissä ainoastaan Jolie shopissa ja Jolien verkkokaupassa niin kauan kuin limited editionia riittää. Sävyjä voi ihastella lähemmin täältä.

 

(Kuvat lainattu Adriana Barran omilta nettisivuilta.)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Huomenna aion lakata samba-kynnet! En malta odottaa! Sopii varmasti täydellisesti resufarkkulookiin ja valkoisen pitsi t-paidan seuraksi!

JaanaR
JaanaR
10 years sitten

Kiitos, aivan ihana! Kynsien lakkausvinkkiä on kokeiltava!

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
10 years sitten

Mulla sujahti laukkuun Adriana, kun lähdin töistä… Kohta teen jalkahoidon ja lakkaan varpaat vapaapäiväkuntoon!

Sanna
Sanna
10 years sitten

Iih! <3 väreistä osa sopii myös Afrikka-stailiin!!! Hyvä idea alkaa leikitellä lakoilla. Eksäni kasvatti pikkurillin kynsistä pitkät, ja osan kynsistä sai lakata 🙂 KB on tehnyt elämästä hienoa <3 <3

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
10 years sitten

Joo, kokeilepa ihmeessä – sillä saa hauskoja kontrasteja aikaan!

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
10 years sitten

Kyllä vain, Kure Bazaar on hieno innovaatio kaikessa estetiikassaan ja raikkaissa väreissään. Kaukana tylsästä ekotuotteesta – sarjan luoja Kartika on todella asian ytimessä! Olen aina ollut kynsilakkaihminen, ja voi sitä kurjuutta kun tajusin formaldehydien vaikutuksen kehoon ja sain tietää, että kynsilakka on yksi synteettisen kosmetiikan isoimpia kemikaalipommeja. Nyt ei enää edes muista, miten tylsää oli ennen Kure Bazaaria, on väriä ja sävyä jo joka lähtöön. 🙂

Raiku
Raiku
10 years sitten

Hitsi, nämä tuli kuin tilauksesta. Olen ajatellut nimittäin, että olisi ihana lakata kynnet tulevan neulemallini kuvauksiin sopivasti samansävyisillä väreillä… (https://outolintulinnassa.blogspot.fi/2013/06/kohupari.html) Ja aivan mahtavaa, saan vakuuttavalta taholta tukea sille, että vihreän ja violetin yhdistäminen on se juttu. 🙂 Onneksi olkoon teille erityisasemastanne! Upea juttu ja taatusti ansaittu! 🙂

Henni
Henni
10 years sitten

Onko näissä kolmessa värissä missään helmiästä? Millä nimellä helmiäinen on ainesosaluettelossa? Uudet värit ovat kyllä todella herkullisia! On varmaan lähes pakko tilata joku näistä uusista sävyistä.

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
10 years sitten

Hehe, great minds think alike! VIhreä ja violetti on hyvä yhdistelmä!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.