Luonnonkosmetiikka

Estelle & Thildin uudet viiden tähden tuotteet

30.11.2013, Katja Kokko

Ruotsalaisten luonnonkosmetiikkaylpeys Estelle & Thild (ja Jolienkin, sillä olemme Suomessa harvojen ja valittujen listalla, jotka ovat saaneet tämän ihastuttavan merkin hyllyihinsä) lanseerasi syksyllä uuden tuoteperheensä Super Bioactiven, jossa on käytetty luonnonkosmetiikan uusinta teknologiaa. Ruotsissa tuotteet ovat saaneet osakseen melkoista hypetystä ja tuotekehityksen huomaakin tuotteissa heti ensi kosketuksella – voiteet ovat silkkisen sileitä ja jättävät iholle hyvin samettisen ja pehmeän tunteen. Tuoksumaailmaltaan tuotteet eivät tuo mieleen lainkaan luonnonkosmetiikkaa, vaan tuoksut ovat Estelle & Thildille tyypillisesti hyvin hienostuneita ja miellyttäviä. Super Bioactiven tuoksumaailmaa on hiottu vielä huomattavasti enemmän kuin sarjan muiden tuotteiden.

IMG_3402

Super Bioactive on runsaasti antioksidantteja sisältävä tuotelinja, joka sopii 30+ iholle. Vapaista radikaaleista on ollut puhetta sivuillamme viime aikoina tuon tuosta. Näitä happiradikaaleja syntyy hengittäessä, saasteiden, säteilyn, tupakansavun, tulehdusten, auringonvalon ja epäterveellisen ravinnon vaikutuksesta ja ne jättävät jälkensä myös iholle tehden ihon väristä samean ja pinnasta epätasaisen. Antoksidantit puolestaan hyökkäävät vapaita radikaaleja vastaan tehden niistä haitattomia. Iholla tämä näkyy kirkastuneena värinä, terveenä hehkuna sekä sileänä pintana.

Super Bioactive -tuotteiden antioksidantit tulevat merilevästä. Tähtiraaka-aineena loistaa karotenoidi astaksantiini, joka on peräsin levästä. Astaksantiini suojaa kevyesti UV-säteiltä, boostaa ihon väriä ja neutraloi vapaita radikaaleja. Lisäksi tuotteista löytyy hyaluronihappoa, joka tunnetaan kosteudensitomiskyvystään ja se tekee ihon pinnasta sileän ja tasaisen.

Tuoteperheeseen kuuluvat päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide, seerumi sekä kevyt öljyseerumi. Tuotteiden koostumukset ovat jopa hämmentäviä, sillä ne tuntuvat olevan ihanteellisia lähes mille tahansa ihotyypille.

IMG_3456

Päivävoide on koostumukseltaan yhtä aikaa kevyt, mutta silkkisen täyteläinen ja meikki levittyy sen päälle hyvin tasaisesti. Alle kannattaa sivellä seerumia, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee sen pinnasta siloisen ja joustavan, täydellinen meikinalusseerumi ja pintakuivan ihon pelastaja! Seerumi sopii rasvaiselle iholle meikin alle yksinään käytettynä.Öljyseerumi on kooostumukseltaan erittäin kevyttä, jopa hieman kuivaöljymäistä, joten se sopii loistavasti myös rasvoittuvalle iholle iltaisin. Öljy tekee ihosta kimmoisan ja heleyttää sen väriä. Öljyseerumin päälle sivellään vielä yövoide, joka on koostumukseltaan päivävoidetta täyteläisempi, mutta ei rasvainen. Silmänympärysvoide tekee silmänympäryksistä siloiset, virkistää ja kosteuttaa juuri sopivasti.

Super Bioactivet ovat epäilemättä Estelle & Thildin tähtituotteet ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset kauniita pakkauksiaan myöten. Viiden tähden arvoisia myös meidän mielestämme.

Kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.