Kaikki blogit

Toimitus

Diitoksia, kiitoksia!

10.03.2016

Teksti: Mia Jokiniva Kuvat: Villa Mandala ja Mikko Harma Olen kuullut työssäni hyvinvointikeskuksen emäntänä usein, että “detox” eli “myrkkyjen puhdistaminen”…

>> Lue lisää
Toimitus

Freesimpi juhannuskattaus

18.06.2015

Jolien juhannuspöytä notkuu tänä vuonna hyvän olon herkkuja. Grilli kuumenee kyllä, mutta sinne sujahtavat raikkaat tofu-vesimelonivartaat. Salaattiin noukitaan antimia kukkapenkistä…

>> Lue lisää
Yellowmood

Keväinen smoothie ja sananen unesta

18.03.2015

Olen niin odottavissa tunnelmissa täällä Napapiirillä, etten meinaa saada sanallista arkkuani auki. Päässä sinkoilee tuhat ja yksi ajatusta, joista suurin…

>> Lue lisää
Yellowmood

Ihonhoidon detoxin ABC

05.03.2015

Yhteistyössä Luontaistukun kanssa. Oletteko huomanneet, että kevät tuo joka vuosi mukanaan jännittävän tarpeen tietynlaisiin puhdistusrituaaleihin? Kodin ylimääräiset tavarat alkavat saada kyytiä, asunto on…

>> Lue lisää
Flourish

Laskiaispullia Ystävälle <3

15.02.2015

Kun kiireessäkin antaa hieman tilaa luovuudelle, moni pulma ratkeaa melkein kuin itsestään. Tänä vuonna laskiainen ja ystävänpäivä osuivat hauskasti vierekkäin. Ajattelin…

>> Lue lisää
Flourish

Keittiöihanuuksia

10.02.2015

Arjessa yllättävän paljon iloa tuottavat sellaisetkin perusasiat, kuin kauniit ja laadukkaat keittiövälineet. Keramiikkakulhot, teräksiset kasarit ja rehellinen valurautapannu ovat suosikkejani.…

>> Lue lisää
Flourish

Pöydällä Viljaton kattaus

27.01.2015

Keittokirjahyllyni tuorein tulokas on Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus. Ennätin jo odotellakin opusta siitä lähtien, kun bongasin sen syksyllä Atenan tulevien uutuuskirjojen luettelosta. Torkkuja…

>> Lue lisää
Yellowmood

Yellow moodin kaikki reseptit vuodelta 2014

15.01.2015

Ennen kuin julkaisen vielä viime vuoden viimeisen koostepostauksen, ajattelin koota totuttuun tapaani kaikki vuoden aikana kehittelemäni reseptit yhteen postaukseen linkkien…

>> Lue lisää
Yellowmood

Hirssipuurosta ja homealtistuksesta

31.12.2014

Olen löytänyt aamiaspöytääni pari kuukautta sitten uuden suosikin, hirssipuuron. Minulla on hirssiä sekä kokonaisina jyvinä että hiutaleina, käytän vaihtelevasti molempia. Jyvien keittoaika…

>> Lue lisää
Flourish

Kiitos Hyvää Joulua!

27.12.2014

Tiedän, joulu on jo ohi. Silti tämä otsikko, sillä esittelyyn pääsee makein joululahjani, nimittäin Vaneljaisen ihanan Virpi Mikkosen leivontakirja Kiitos Hyvää. Tämä…

>> Lue lisää
Flourish

3 x Glögi

17.12.2014

Tänä vuonna kaamoksen karkoitustoimenpiteisiini on kuulunut runsas glögin lipittäminen. Pidän ihan perusglögistä, mutta testailen mielelläni myös uusia makuja. Olen nyt…

>> Lue lisää
Flourish

Piparkakkuhurmaus

12.12.2014

  Rakkaat lukijaystäväni, en ole unohtanut teitä, vaikka täällä hiljaa hissuttelenkin. On vain meneillään tämän vuoden kiireisin aika. Se ei tosin…

>> Lue lisää

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.