Maailman paras mantelimaito
24.04.2014
Rosmariinipuun alla
10.04.2014
Olen varsinkin näin keväisin salaattilounaiden suuri kannattaja. Harva ruokalaji taipuu niin moniin eri vaatteisiin kuin salaatti, jota pystyy varioimaan lukemattomilla…
Lue lisääMatcha-suklaamousse
19.03.2014
Tänään jaan teille kaksi erilaista jälkiruokavaihtoehtoa, jotka voi valmistaa joko yhdessä tai erikseen, yksittäisannoksina tai kakkuna. Itse päädyin yhdistämään raikkaan…
Lue lisääSuklaafudge kuudella tapaa
13.03.2014
Four Sigma Foodsin Winning saatu ilmaiseksi. Oletko kaivannut elämääsi sitkeän tahmaista ja syntisen suklaista fudgea, josta tulisikin pahan mielen…
Lue lisääAurinkokaheli liikenteessä
10.03.2014
Kävelin tänään keskustaan. Ajokortittomana asiassa ei tietenkään ole mitään ihmeellistä, paitsi tänään. Hyvänen aika, näköpiirissä oli sininen taivas ja kirkkaita…
Lue lisääKakkupaikan paljastus, Super-Pirtelöbaari on täällä taas!
07.03.2014
Voihan pojat, mikä viikko täällä onkaan ollut! Aikaisin startannut kevät on tuonut mukanaan miellyttäviä puhalluksia uusien projektien tiimoilta ja täällä…
Lue lisääMieliruokaa: Kurssi huhtikuussa!
06.03.2014
Kiinnostaako, miten hyvä ruoka voi lisätä myös mielen voimaa? Järjestän 6.4.2014 klo 12 – 17 MieliHyvää raakaruoka-workshopin, jossa kokataan kevätväsymys…
Lue lisää