Anne Kukkohovin Supermood lanseerattiin Joliessa tämän viikon maanantaina. Esittelimme teille silloin ajatuksia sarjan taustalla sekä sen ensimmäisen tuotelinjan, Egoboostin.

Hannamari kirjoitti Yellow mood -blogissaan Egoboostin tehoseerumeista ja keskiviikkona kerroimme teille Supermoodin erikoisuuksista, syötävistä ja sisäisesti kaunistavista hoitotuotteista, Beauty Chocolate -kauneussuklaasta ja Inner Beauty Powder -jauheesta.

Tänään illalla koittaa kuitenkin hetki, jota niin me kuin monet teistäkin ovat odottaneet. Supermood-viikkomme huipentuu Jolie shopissa tutustumisiltaan!

supermoodkutsu2

Vietämme tänään 29.8. Supermood-iltaa Jolie shopissa kello 16-20. Olet tervetullut tutustumaan sarjaan ja shopiimme vapaasti illan aikana. Rennon iltatilaisuuden aikana pääset maistelemaan kuohuvaa ja Supermoodin Beauty Chocolate -suklaata.  Anne Kukkohovi on paikalla kello 16-18 kertomassa Supermoodista ja vastaamassa kysymyksiin. 

Järjestämme paikan päällä myös kilpailun, jonka voittaja saa omakseen kokoamamme Supermood-tuotepaketin.

Olet lämpimästi tervetullut!

Supermoodkutsu1

Muistathan myös Instagramissa käytävän Supermood-kilpailun! Osallistujien kesken arvotaan toinen Supermood-tuotepaketti. Kilpailu kestää sunnuntai-iltaan 31.8. saakka ja voittaja julkistetaan ensi viikon aikana. Lue lisää Instagramistamme: löydät meidät käyttäjänimellä jolieorganic

Supermoodin Egoboost-tuotteisiin voit tutustua webshopissamme täällä.

Kuvat Jolie

 

  1. Sofia

    Hei! Mistään en löytäyt tietoa, että onko Inner Beauty Powder suunnattu ikääntyvälle iholle vai soveltuuko tuote myös tällaiselle alle 30-vuotiaan iholle?

  2. Nina Tawast

    Hei Sofia! Inner Beauty Powder -jauheelle ei ole määritelty tarkkaa käyttäjäikää. Kun kollageeni on luonnollisessa muodossa, se on turvallista periaatteessa kaiken ikäisille. Ihmisen elimistössä kollageenin tuotanto alkaa hiljalleen vähentyä noin 25 vuoden iässä. Jotkut alkavat niillä main käyttämään kollageenituotteita paikatakseen tätä vajetta. Kollageenin tarve lisääntyy kuitenkin varsin maltillisesti, joten sen käyttäminen luonnolliisena ravinteena voi alkaa myös myöhemmässäkin vaiheessa elämää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019