secondhand_yellowmood_interior_diy 2

Syksy on virallisesti alkanut ja loma kolkuttelee jo ovella. Sisäinen kalenterini on vähän sekaisin, sillä tähän aikaan vuodesta aloittelen usein uusia projekteja täydellä höyryllä ja nyt pitäisikin laskeutua loman vietäväksi.

secondhand_yellowmood_interior_diy 3

Muutama todella mieluinen keskeneräinen työprojekti odottaa vielä paketoimista ennen virallisen lomani alkua. Alkuperäisiä lomasuunnitelmia modattiin vähän sopivammiksi tähän hieman väsyneeseen elämäntilanteeseen, joten syyskuussa nukutaan pitkään, treenataan, tehdään pieni syysretki Lammassaareen, laitellaan kotia ja käydään mutka Helsingissä katsomassa Jolien ihania naisia.

secondhand_yellowmood_interior_diy 1

Pyörähdimme Tuomaksen kanssa eilen kirpputorilla, josta löysimme aika hyvät saaliit. Kuvien mainio minipuupöydän simppeliys kiinnitti huomion heti ja kaipaa vain pientä hiomista sekä mustan maalipinnan paikkailua. Ostin jo aiemmin kirpparilta kynttilänalustoiksi metallisia vanhoja vateja ja Tuomas ehdotti, että ostetaan myös kuparinen versio. Siinä se nyt sitten on, elämäni ensimmäinen kuparinen ostos.

Tuota hassua lasilamppua odottaa uusi keltainen johto sekä lamppu, suunnittelin sille paikkaa makuuhuoneen Bestå-kaappien päälle.

secondhand_yellowmood_interior_diy 4

Siskoni kävi eilen miehensä kanssa meillä syömässä, he olivat käyneet juuri rakenneultrassa ja sain nähdä tuoreita kuvia aika ihanasta nökönenästä. Tuplatäti on jo nyt innoissaan keskitalven tulokkaasta, joka tulee piristämään perhettämme hurjasti.

 1. J

  Hienoja löytöjä! Minua kiinnostaa nähdä, millainen lampusta tulee :) lapsuudenkotini (rintamamiestalo) kellarikerroksessa oli noita lamppuja. Pitäisi itsekin metsästää tuollainen jostain.

  • Hannamari Rahkonen

   Joskus lykästää, olen itsekin tosi iloinen tuosta lamppulöydöstä :) Eiköhän se saada tässä loman kuluessa valmiiksi ja kuvat tänne bloginkin puolelle. En tiennyt, että nämä lamput ovat peräisin rintamamiestaloista, kiitos tiedosta :)

   • Sk

    Asun vanhalla koululla Rovaniemellä, täällä noita lamppuja riittää, tosin on paljon sellaista mallia jossa on ihan pyöristetty tuo kuvun pää. Hienoja ovat, muutenkin hyvä maku teillä sisustuksen suhteen. :)

   • Hannamari Rahkonen

    Kiitos Sk! Vanha koulu on varmasti mahtava projekti. Myös anoppini asuu vanhassa koulurakennuksessa pohjanmaalla – tuollaisissa rakennuksissa on omanlaista tunnelmaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2018