liukuovi_DIYdoor_plywood_vaneri_yellowmood 3

liukuovi_DIYdoor_plywood_vaneri_yellowmood 2

liukuovi_DIYdoor_plywood_vaneri_yellowmood 1

Viikonloppuna saimme vihdoin hankittua koivuvanerin kylpyhuoneen liukuoveen, pinta tosin kaipaa vielä hiomisen ja vahauksen. Tähän asti oven rungossa oli ollut näkösuojana vain nastoilla kehikkoon kiinnitetty paksu kangas, joten voitte ehkä kuvitella etten pistä tätä edistysaskelta yhtään pahakseni!

Meidän keittiönrungot tulevat olemaan myös vahattua koivuvaneria, se on niin kaunis materiaali. Alkuperäinen tarkoitus oli vahata vaneri valkoisella vahalla, mutta päädyimmekin testaamaan ensin mitä kirkas vaha tekee vanerin pinnalle. Mielellään säilyttäisi tuon raikkaan puun näkyvillä, kun muutoin on ympärillä niin vaaleaa ja rosoista. Puu tuo kotiin kuitenkin suloista lämpöä.

Muistuttelen tässä samalla teitä Yellow moodin ajansäästöpostauksen äänestämisestä Raksaniksit-kisassa. Äänestys on voimassa 14.2. klo 16 asti ja te voitte äänestää joka päivä tuohon asti! Äänestys vie alle puoli minuuttia ja osallistut samalla Boschin akkuruuvinvääntimen arvontaan (et myöskään saa roskapostia). Yellow moodia voi äänestää täällä — sydämellinen kiitos teille kaikille äänenne antaneille minulta ja Tuomakselta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019