tyrnismoothie_gluteeniton_yellowmood 1

Miehen ensimmäinen lomaviikko takana ja omakin lomani alkaa ihan pian. On aika mahtavaa nukkua pidempään kuin tavallisesti ja saada välillä aamukahvi sänkyyn kannettuna. Arkena meillä ei ole yhteisiä aamiaishetkiä, koska kiire, mutta lomalla on tämäkin asia korjattu. Havahduin sunnuntaisena aamuna siihen, että tällä viikolla jokainen aamu on tuntunut sunnuntailta ja se on hyvä se.

tyrnismoothie_gluteeniton_yellowmood 2

Tein meille aamusmoothiet simppelin mozzarella-salaatin ja kahvin kaveriksi. Reseptistä tuli niin hyvä, että haluan jakaa sen teillekin.

Pirteä tyrnismoothie kahdelle

1 iso ja kypsä banaani

2 dl pakastetyrnejä

1 dl kookossosetta

1 mitta Sun Warrior-vaniljaproteiinia (vapaavalintainen)

1-2 rkl hunajaa (2-5 rkl, jos et käytä tuota stevialla makeutettua vaniljaproteiinia)

vettä niin paljon, että yhteismitta muiden raaka-aineiden kanssa on 1 litran kohdalla

tyrnismoothie_gluteeniton_yellowmood 3

Aikatauluttomuus tekee todella hyvää, vaikka meinasikin stressata itseäni ensin. Tiedättehän kun joka paikka tuntuu repsottavan remontin viimeisissä rutistuksissa? Valmista kohden kuitenkin mennään ja se on ehkä maailman huojentavinta.

Viime päivinä olemme rakentaneet terassimme vihdoin valmiiksi, käyneet kuvauskeikalla yhdessä ja rakentaneet keittiön laatikostoja valmiiksi. Minulla on ollut heinäkuusta lähtien meneillään erittäin mielenkiintoinen projekti, josta tulette kuulemaan tämän kuun lopussa ihanien kuvien muodossa, kunhan nyt lomailen ensin.

Pirtsakkaa tiistaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019