Yhteistyössä titiMadamin kanssa.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 5

Kesä on ottanut jo vahdikkaat ensiaskeleensa, joten juhlistetaanpas tätä kauniin ajanjakson alkua kotimaisen titiMadamin sponssaamalla koruarvonnalla. Arvontojen järjestäminen on mielekästä puuhaa, varsinkin kun kyse on kotimaisen korufirman tuotteista, joita käytän itsekin.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 2

Omassa elämässäni tapahtuu parhaillaan aivan huikeita asioita ja olenkin pohtinut viime aikoina ahkerasti unelmia ja niiden toteutumista. Harrastan omalla kohdallani unelmien istuttamista, eli niiden pohtimista ikään kuin jo tapahtuneina asioina ja olen huomannut tämän metodin hyvin toimivaksi systeemiksi.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 3

Sattuneista syistä johtuen minulla on ollut samanlainen olo kuin kuvien Birdcage-korulla, jota olen kantanut kaulassani ahkerasti ja joka on kerännyt harvinaisen paljon kehuja tuntemattomilta ihmisiltä. Siinä on koru, joka kertoo tarinaa omalla muotokielellään. Toinen kesäasujani raikastanut juttu on Seahorse-koru, jonka valitsin arvontaan mukaan siksi, että merihevoset ovat sydäntäni lähellä. Niissä on jotain ihmeellistä.

titiMadan_kotimainenkoru_jewelry_yellowmood 4

Tänään kolmella teistä on mahdollisuus voittaa yksi Seahorse-koru.  Haluan kannustaa teitä unelmoimaan ja siksi arvontaan osallistuminen liittyy tänään aiheeseen, eli:

1) Kerro kommenttiboksissa mistä unelmoit eniten. Saat kertoa myös toteutustavoista tai muustakin, jos se tuntuu sinusta hyvältä.

2) Jätä sähköpostiosoitteesi, muuten et ole mukana arvonnassa.

Arvonta alkaa nyt ja on voimassa sunnuntaihin 1.6. saakka :)

 1. Pia

  Ihana arvonta ja aivan ihanat korut ❤️ Minä unelmoin tällä hetkellä eniten paluusta kotiin Rovaniemelle ja siitä että elämä asettuisi siellä uomiinsa. Olen myös päättänyt tuon unelman toteuttaa, tavalla tai toisella ja omalla painollaan. Omilla valinnoillaan voi vaikuttaa, mutta ennenkaikkea uskon että asioilla on tapana järjestyä

 2. Yrttejäpurkissa

  Unelmoin… rakkaudesta; rakkaudentäyteisestä elämästä. Keveydestä eläessäni haaveitani ja tarkoitustani todeksi. Syvistä tunteista, jotka uskallan ottaa sellaisinaan vastaan, ja joita uskallan kuunnella. Elinvoimasta. Hetken mielijohteesta tehdyistä metsäretkistä nuotion ääreen. Merenrannoista. Näkemisestä. Kokemisesta. Kauneudesta. Jaetuista hetkistä läheisten kesken. Inspiraatiosta. Rohkeudesta toteuttaa sitä, mikä tuntuu oikealta niin ammatillisesti kuin muutenkin elämässä <3

 3. Kaniini

  Unelmoin rohkeudesta (ja ehkä myös kohtalosta), jotta saisin elämäni takaisin raiteille ja olisin taas onnellinen ihan tavallisen, mutta ihanan arjen ympäröimänä. Olen nyt liian arka ja rikki, jotta uskaltaisin tehdä itse muutosta kun luonteeltani olen arkajalka muutosten suhteen muutenkin. Tiedän, että kaikki lähtee itsestä ja töitä pitää tehdä muutoksen eteen, mutta tarvitsen nyt enemmän kädestäpitäjää kun pyllylle potkijaa. Unelmani ja toiveeni on siis elämänmuutos.

 4. mr

  Unelmani tällä hetkellä on löytää itsestäni riittävästi voimaa, energiaa ja jaksamista, jotta jaksaisin jatkaa opiskelua ja lopulta valmistua unelmieni ammattiin. Työn määrä tuntuu juuri nyt musertavan raskaalta, varsinkin, kun omat voimavarat ovat jo ennestäänkin rajalliset. Mutta uskon, että pitämällä itsestäni parempaa huolta sekä aika- ja energiasyöppöjä elämästäni eliminoimalla henkinen hauiskin kasvaa ja askel kerrallaan voin saavuttaa tavoitteeni. peasofme(at)hotmail.com

 5. Blanka Schusterova

  Todella ihanat korut! Minun naivisilla silmillä unelmoin maailman harmoniasta. Ja siitä Seahorse-korusta:-).

 6. Anastasia

  Unelmoin retkistä maailmojen ääriin, lämmöstä, rakkaudesta, inspiraation puuskista.

 7. kaima

  unelmoin huolettomasta ajasta, ei taloudellisia eikä terveydellisiä huolia perheellä..

 8. Sarita

  Unelmoin tyytyväisyydestä kaiken tämän turhautumisen keskellä.. Että osaisin ottaa asiat niinkuin ne on eikä niin kuin niiden haluaisin olevan. Merihevonen on suosikkini kautta aikain. <3

 9. Appelsiini

  Unelmoin tasa-painon ja harmonian saavuttamisesta uudessa elämäntilanteessa. Unelmoin osaavani elää yksin itseäni kuunnellen. Lyhyemmällä tähtäimellä unelmoin kuumasta kesästä, johon kuulua ihania juhlia, paljaita varpaita ja ystävien seuraa.

 10. Laurs

  Lähiviikkoina on omalla kohdalla monta tulevaisuuteen liittyvää napsahtanut kohdilleen: lastentarhanopettajan tutkinto valmiina, syksyksi paikka erityislastentarhanopettajaksi ja kesänkin työt ovat järjestymässä. Kun itse on saanut paljon, tahtoo sitä myös jakaa. Olenkin alkanut unelmoimaan siitä, että joskus saisin ja voisin lähteä johonkin kehitysmaahan opettamaan esimerkiksi Opettajat ilman rajoja -hankkeeseen. Unelmia on myös paljon muita, mutta tämä yksi on nyt viimeisten kuukausien aikana kolkutellut takaraivossa päivittäin. Ehkä vielä joskus…

 11. Hanna

  Unelmoin, että voisin tulevaisuudessa toteuttaa haaveeni tehdä sellaista työtä, jossa voin toteuttaa omia unelmiani, tehdä työstä oman näköistäni, toimia siis yrittäjänä, ulkoisesti tai sisäisesti. Kunnioittaen luontoa, äiti maata, kunnioittaen kanssaihmisiäni, työkavereita, asiakkaita, luoda verkostoja, joilla saavuttaisimme yhteistä etua. Luoda uskoa ihmisiin ja itseeni, vahvistua ja saada varmuutta.Tehdä työtä puhtaalla sydämellä ja nähdä asiat sydämellä. Nauraa, laulaa, itkeä läpi kesäisen yön, katsella auringon nousua ja laskua yhdessä ystävän kanssa.

 12. Xeve

  Unelmoin siitä, että kylpyhuoneremonttimme tulisi vihdoinkin valmiiksi ja saisin töiden jälkeen vain levätä remonttipuuhailujen sijaan… ja kiitos, jos joku jaksaisi vielä siivota puolestani remppakaaoksen. :)

 13. Ani

  Unelmoin tulevasta kesästä <3 tuokoon se mukanaan ihanuuksia,matkoja ja olemisia,oivalluksia. Kiitollisena myös haluan muistaa,että tällähetkellä elän juuri niitä unelmiani,jotka aiemmin olivat toiveina ajatuksissa….:) (anissaemilia@gmail.com)

 14. Suvi

  Unelmoin lääkikseen pääsystä, Italian matkasta ja lämpimästä kesästä! Ihania koruja!

 15. Pumpuliina

  Unelmoin rakkaudesta, sisäisestä rauhasta ja siitä, että saan laulaa! :)

 16. merikukka

  Minä unelmoin aina matkoista; matkakuume on jatkuva.

 17. sikkuralla

  Unelmoin siitä, että pieni poikani olisi terve. Haluaisin kokea normaalin lapsiperheen arjen ilman huolta ja järkyttävää univajetta. Unelmoin, että jonain päivänä perheemme voisi tehdä spontaaneja asioita ilman sairauden tuomia rajoituksia ja että voisimme elää vaikka viikko kerrallaan ja suunnitella tulevaa päivä kerrallaan- elämän sijaan.

 18. Nina

  Unelmoin monestakin asiasta mutta kaikkein päällimmäisenä on unelma työpaikasta. Olen pitkään ollut työtön ja hakenut ja hakenut ja hakenut (melkein mitä vain työtä). Koulutusta on mutta mitä ilmeisimmin väärältä alalta ja sitten toisiin juttuihin jopa liikaa. No sitten keksin itselleni uuden alan/ammatin ja hain pääsykokeessa opiskelemaan uutta unelmieni alaa jolla on töitä :) Pääsykoe ei mennyt ihan niin hyvin kuin toivoin mutta unelmoin yhä opiskelupaikasta joka johtaisi työllistymiseen. Nyt ei auta kuin odotella maltilla heinäkuuhun. Mutta vaikka nyt en vielä pääsisikään niin unelmointi jatkuu. Toisinaan unelmoin myös lottovoitosta. Haluaisin sitlti töihin vaikka voittaisin lotossa (koska koen löytäneeni unelmieni alan) mutta se helpottaisi hurjasti. Varsinkin kun uuteen tutkintoon ei sitä opintotukea enää myönnetä. Jollain se opiskelukin olisi rahoitettava. Tällasia unelmia siis minulla! :)

 19. Tarja

  Unelmoin työni jatkumisesta vielä kesän jälkeenkin. Unelmoin romanttisesta yhteisestä matkasta Roomaan mieheni kanssa ja yhteisestä rakkaudentäyteisestä tulevaisuudesta.

 20. Empputiina

  Löydän itseni haaveilemasta miltei päivittäin naimisiinmenosta kultani kanssa. No, ehkä ensin haaveissani olisi edes kosinta, joka mahdollistaisi ihan oikean haaveilun ja häiden suunnittelun. Olen pienessä mielessäni pyöritellyt häihin liittyviä vaihtoehtoja jo läpi, ja haluttaisi jo kovasti päästä selvittelemään asioita oikeasti. Siinä mielessä tämä kesä on itselleni hieman jännittävää aikaa, sillä pientä kutinaa ilmassa on asiaan liittyen ;) Samalla koitan pitää itseni maanpinnalla ja hieman pessimistisenä, että en kovin pettyisi jos aavistukset ovat väärät… Ajattelen asiaa ehkä jo liiankin paljon.

 21. Päivi

  Unelmoin, että saisin pitää pientä putiikkiani ainakin kymmenen vuotta lisää ja voisin elättää itseni tällä työllä:) Unelmoin myös ihanasta miehestä,joka voisi ilmestyä jostakin eläämääni. Unelmoin pienestä kesälomasta,mitä en ole pitänyt kymmeneen vuoteen. Unelmoin myös näistä ihanista ihonhoitotuoteista :)

 22. Tallis

  Unelmoin, että löytäisin oman tapani elää arkea täällä uudessa kaupungissa, johon tuntuu, etten osaa sopeutua. Unelmoin, että elämässä olisi vielä joskus keveyttä ja unohtaisin huolet hetkeksi.

 23. pex

  unelmoin elämästä joka olisi edes hieman helmpompaa ja stressiä olisi puolet vähemmän.

 24. janna

  Unelmoin siitä, että jalkani pysyvät terveenä ja kroppa ja kilpirauhanen kuosissa, jotta pääsisin syksyllä haaveilemalleni reissulle Nepalin vuoristoon. Menolentolippu sentään on jo. :)

 25. Arhippa

  Unelmoin arjesta, jossa perheen aikataulut sopisivat paremmin yksiin. Unelmoin siitä, että saisin itse tehtyä jotain asioille jotka hiertävät ja uskaltaisin keikuttaa venettä.

 26. NinaK

  Unelmoin kiireettömästä arjesta ja ihan pikkuriikkisen myös lottovoitosta =D.

 27. M

  Unelmoin hyvästä terveydestä ja siitä, että pystyisin taas harrastamaan liikuntaa. Liikkuminen on pitkään ollut henkireikäni, aivan ehdoton rakas harrastukseni, ja on tuntunut vaikealta luopua siitä sairauden takia ainakin toistaiseksi. Unelmani on kuitenkin mahdollista saavuttaa ja olen jo matkalla sitä kohti. Reilu vuosi sitten en jaksanut seisoa ja kävellä kunnolla, nyt pystyn hoitamaan asioita kävellen ja käymään ostoksilla. Sekin tuntuu aivan ihmeelliseltä. Asioiden arvon ymmärtää todella vasta kun ne menettää, kunpa näin ei olisi. Unelmoin myös siitä että kirjoittaisit jo kauan sitten lupaamasi kattavan kilpirauhaspostauksen, odotin sitä joululuussa, sitten tammikuussa, huhtikuussa. Toivottavasti se tulee pian!

 28. hukka

  Unelmoin, että myöhemmin saan todeta eläneeni hyvän elämän ja ottaneeni riskejä, ja uskaltaneeni. Ja unelmoin että minä ja kaikki läheiseni saavat elää mahdollisimman terveen elämän

 29. Nasta

  Unelmoin, että tässä ja nyt, tämä mies jonka tapasin, olisi se oikea. Unelmoin, että sairauteeni löytyisi helpotus, jotta voisin nauttia kesästä. Jotta en olisi se ainoa, joka ehdottaa hellepäivänä sisätiloissa tapaamista ja harmaina päivinä puistossa lorvailua.

 30. Mintsu

  Unelmoin, että löytyisi joskus aikaa (rahaakin) toteuttaa haaveilemiani matkoja mm. Englantiin, Thaimaaseen.
  Seahorse-koru olisi todella mieleinen :)

 31. Sannis

  Unelmoin…. Onnellisuudesta, elämän tasapainosta, terveydestä, rohkeudesta.

 32. maisa

  tasapainoisesta elämästä

 33. SiniS

  Unelmoin matkustelusta ja siitä, että noin vuoden päästä minulla olisi juuri sellainen omiin tarpeisiini sopiva yritys hyvinvointivalmentajana kuin haluan. Nyt pitäisi alkaa ideoimaan ja visioimaan yriystä :)

 34. hanna

  Kiitos insipiroivasta kirjoituksestasi :) yritän soveltaa samaa ajatusmaailmaa omaan elämääni..
  tällä hetkellä unelmoin nyt muuttuvasta ihka omasta asunnostani jonka sisustan ja suunnittelen rakkaudella ja ilolla. Toivonkin siitä onnelisuuden base-campiä joka tukee elämää eteenpäin :)

 35. Janttara

  Unelmoin velattomasta olotilasta ja keveämmästä olotilasta. Uudesta asunnosta myös aina ajoittain, mutta sitten velattomuuden voisi unohtaa listalta. No, joskus unelmoin myös lottovoitosta, myönnettäköön

 36. Marja

  Tärkeimmät unelmani liittyvät lapseeni, mutta jos puhutaan vain minun henkilökohtaisista unelmistani, niin eteneminen ja paraneminen nykyisessä työssäni, miesvaltaisella alalla, jolla etenemiseni on tähän asti estänyt täysi kunniotuksen puute minua kohtaan. Toivon ja unelmoin, että saan vietyä nyt eteenpäin lähteneen tapahtumaketjun päätökseen niin, että voin alkaa kehittyä oikeasti työssäni omaa tahtia ja omasta intohimostani, ilman, että teen sitä muita miellyttääkseni ja hyväksyntää kerätäkseni.

 37. Nella

  Unelmoin isosta keittiöstä ja kaunista, tilavasta kodista, omasta sellaisesta

 38. Mariamaria

  Unelmoin kiinnostavasta työpaikasta kun nyt san opinnot päätökseen. Jossain kivassa maassa, kansainvälisessä järjestössä tms. Toivottavasti jonainen päivänä :D

 39. Kristaliini

  Minä unelmoin uudesta työpaikasta, sellaisesta, jossa olisin oman itseni pomo.

 40. Salama

  Unelmoin kodista, jossa olisi tilaa tarpeeksi kaikelle ja kaikille

 41. Samsam

  Unelmoin kodista, jossa olisi oma kotistudio :D

 42. Kartsu

  Mun unelmani on velaton olotila ja aikaa enemmän perheelle

 43. Ruusunen

  Vielä jonain päivänä… matka maailman ympäri, kullan kanssa

 44. Hanna

  Unelmoin siitä, että oppisin soittamaan pianoa. :) Ihailen musikaalisia ihmisiä, mutta omat harrastukseni ovat aina painottuneet urheiluun. Kaipaan kirjoittamisen lisäksi arkeeni luovuutta ja pianohaave on voimistunut ajatuksissani viime viikkoina. Ei minusta huippupianistia varmasti kuoriudu, mutta uskon, että nauttisin oppimisen ilosta ja musikaalisuuden tunnusta. Mummolassani on piano, ja olen jo pohdiskellut, että voisin alkaa ottaa tunteja siellä. Samalla näkisin mummoa useammin, sillä käyn hänen luonaan liian vähän, vaikka asumme melko lähekkäin. Eikä piano nököttäisi siellä koskemattomana. :)

 45. Merete

  Unelmoin haluamastani opiskelupaikasta, lottovoitosta ettei tarvisi ottaa opintolainaa, terveistä ja pitkäikäisistä vanhemmista, joskus tulevaisuudessa omasta perheestä

 46. Maikki

  Unelmoin, että joku päivä olisi mahdollisuus ostaa omakotitalo ja hankkia kotieläimiä.

 47. Siili

  Unelmoin kesästä saaristosta. Lampaista ja saaresta.

 48. Anne

  Unelmoin:
  että tulisi aamu jona saisin herätä ilman että johonkin koskee.
  Että kuluisi päivä, jonka aikana ei tarvitsisi kertakaan pysähtyä ja lopettaa mielipuuhiensa tekemistä siksi että ei vain pysty.
  Että tulisi ilta ja voisi juoda kupillisen teetä ja syödä pikkuherkun, eikä vatsa heti nostaisi meteliä ja juoksuttaisi vessaan.
  Että tulisi yö, jonka nukkuisin läpi ilman että heräisin kertakaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019