Tiistai 29.7.2014 | Olavi, Olli, Uolevi, Uoti

Hyvinvoinnin verkkomedia

Moments

Ihana elämä – vie Jolie

Tervetuloa uudet ja vanhat lukijani Momentsiin! Minä olen Katja ja Moments on minun tarinani, Jolie on sen uusi osoite. Jolie puolestaan on minun ja ystäväni Jutan unelma. Jutan löydät Kaunis päivä tänään-blogista, tuosta aivan nurkan takaa. Jos haluat käydä kurkkimassa vanhaa blogiani, se löytyy täältä.

Kirjoitan mistä milloinkin inspiroidun, mutta pääosin löydät täältä raw food-reseptejä ja juttuja luonnollisesta kauneudesta, jotka voivat pitää sisällään niin omia suosikkituotteitani kuin ruokakaapin sisällöstä valmistettuja kasvonaamioita sekä meikki- tai ihonhoitovinkkejä. Toisinaan kirjoitan joogasta, joka on minulle hyvin rakas asia ja osa jokapäiväistä arkeani. Kirjoitan myös elämästäni, omista pohdinnoistani, unelmistani ja kauniista asioista. Vierailevana tähtenä saattaa toisinaan vilahtaa kanssani jo lähes viisitoista vuotta viettänyt kumppanini, Kumpulan kunkku Romppu.

Mukavaa, että löysit tänne, toivottavasti pysyt mukanani! Vanhoille lukijoilleni yhtä ihanasti tervetuloa ja kerrottakoon, että mikään ei tule muuttumaan blogini sisällössä.

Nyt kun meillä on oma verkkokauppa, herää tietysti epäilys, että hehkutanko täällä vain tuotteita, joita itse myymme. Vastaus on, että varmasti hehkutan! Olemme harkinneet tuotevalikoimaamme pitkään ja mukaan ovat päässeet sellaiset tuotteet, joita itsekin käytän ja joiden takana voin oikeasti seisoa. Se ei suinkaan tarkoita, etteikö muiden merkkien tuotteet olisi hyviä. Jostain on vain ollut pakko karsia ja se on tehty tuotteiden kohdalla, joiden saatavuus on jo muutenkin hyvä. Haluamme panostaa muutamien klassikoiden lisäksi tuotteisiin, joilla on myös uutuusarvoa.

Meikkisarjojen kohdalla olen kuitenkin ollut erityisen tarkka. Työskenneltyäni seitsemän vuotta ammattilaismeikkien parissa ennen luonnonkosmetiikkaan siirtymistä, on minulle väistämättä kehittynyt tietynlaiset vaatimukset laadun suhteen ja sitä seulaa ei ihan helpolla läpäistä. Nyt koen, että meillä on kolme toisiaan täydentävää meikkisarjaa myynnissä ja pidän niistä kaikista.

Kirjoitan toki myös tuotteista, joita Joliessa ei myydä – mikäli kohtaan jotain hehkutuksen arvoista tai muulla tapaa hyvää. Samoin kerron myös rehellisiä mielipiteitäni meillä myytävien tuotteiden käyttökokemuksista ja eroista. Pääosin tuotteisiin liittyvät kirjoitukset löytyvät kuitenkin artikkelipuolelta.

Jolie on muutaman vuoden kestäneen elämänmuutoksen aikaansaannos. Todiste siitä, kuinka mahdottomilta tuntuvat unelmat voivat käydä toteen. Kunhan vain itse avaudumme vastaanottamaan elämäämme asiat, joista haaveilemme ja sisäistämme sen, että meillä on oikeus haaveilla niin ihania asioita, kuin vain ikinä saatamme kuvitella ja ennen kaikkea, että olemme ansainneet ne. Näin yksinkertaiselta kuulostavan asian sisäistäminen ei lopulta olekaan niin yksinkertaista ja yhtä lailla minäkin kohtaan näitä asioita ja haasteita itsessäni lähes päivittäin. Haluan kannustaa lukijoitani ja olla esimerkki siitä, että unelmien toteuttaminen on mahdollista. Ja oikeastaan sen pitäisi olla jokaisen velvollisuus. Luoda elämästään juuri niin ihana kuin vain sydämessään ikinä voi toivoa.

Kuva: Suvi-Tuuli Kankaanpää

 

Facebook2Twitter0Google+0Pinterest0Email
Kommentit (8) Lisää kommentti ↓
 1. Hanna

  Mahtavaa Katja ja Jutta!

  7.6.2012 Vastaa
 2. Hanna

  Onnittelut, hyvältä näyttää!

  7.6.2012 Vastaa
 3. Yaelian

  Paljon onnea Katja uudelle blogikodillesi ja yritykselle,tietysti,Ja vakituisesti tulen tätäkin seuraamaan….Hienolta näyttää tämä sivusto:)

  7.6.2012 Vastaa
 4. Katja

  Upeat sivut! Ihailen erityisesti rohkeuttasi heittäytyä luomaan jotakin aivan uutta. Kävin taannoin meikkikurssisi ja vähitellen myös oma meikkipussini on alkanut uudistua luomumpaan suuntaan :)

  7.6.2012 Vastaa
 5. Maarit

  Hienoa että olette perustaneet tälläisen yrityksen! Koitan jossain vaiheessa päästä meikkiopastukseesi, koska se vaikuttaa ihanalta. Onnea , iloa ja kaikkea hyvää työllenne:)

  8.6.2012 Vastaa
 6. Laura

  Onnittelut! Jatkan siis blogin seuraamista täällä :)

  8.6.2012 Vastaa
 7. Katja Kokko

  Kiitos kaikille ihanista ja kannustavista kommenteistanne! Aivan ihanaa kuulla, että tykkäätte sivuista! MInulla on pää ihan pyörällä, että nyt tämä tosiaan on totta ihan teille kaikille muillekin eikä enää vain minulle ja Jutalle. Kiitos!

  8.6.2012 Vastaa
 8. AR

  Very nice :)

  13.6.2012 Vastaa

Kommenttisi