Tekisikö mielesi viivähtää hetki tunnelmallisessa jasmiinipuutarhassa hektisen arjen keskellä? Hyvinvointinne mielessämme olemme kehittäneet Jolie span yksilöllisiin hemmotteluhoitoihin odotetun lisän.

Suloisen sensuelli ja hemmotteleva Jasmine Garden -luksuskasvohoito kietoutuu rakkaudella tuotetun May Lindstrom Skin -sarjan ylellisten tuotteiden ja niiden rauhoittavien tuoksujen ympärille.

jasminegardenritual

Hoidon aikana saat nauttia yksinoikeudella omasta ajastasi samalla, kun naisellisuutta voimaasi herättelevä tuoksumaailma, sensuellit kauneustuotteet ja läsnäoleva kosmetologimme tekevät työnsä. Hoidon aluksi puhdistamme ja kuorimme kasvosi luksusluonnonkosmetiikan parhaimmilla kasvojenhoitotuotteilla. Sillä aikaa, kun raakakaakaota sisältävä The Problem Solver -kasvonaamio vaikuttaa kasvoillasi, hoidamme toiveesi mukaisesti joko kätesi tai jalkasi kauniiksi sekä pehmeiksi. Rentouttavan ja viipyilevän hieronnan sekä kuorinnan lisäksi hoidamme kynsinauhasi ja siistimme sekä lakkaamme kyntesi.

problemsolverritual

Ystävä, olet lämpimästi tervetullut kukkeiden jasmiinipuiden katveeseen pysähtymään, virkistymään ja hakemaan voimaa arjen keskelle. Voit varata oman Jasmine Garden -hemmotteluhetkesi täältä.

Kuvat May Lindstrom Skin

  1. Mari Vee

    Ah, tämä olisi ihan unelmien hoito!!! RAKASTAN Mayn tuotteita. Tässä tilanteessa ei vaan ole mahdollista tällainen hemmottelu, mutta onneksi voi aina haaveilla…

    • Hannamari Rahkonen

      Onneksi on kotispat, nyt vain suunnittelemaan omaa MLS -spailtaa vaikka ystävän kanssa, sinultahan löytyy onneksi itseltäsi näitä ihania tuotteita? Rentoa viikonloppua, Mari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019