Jolie shop

Juhlimme perinteiseen tapaan ensi viikolla vietettävää Yrittäjän päivää. Yrittäjän päivä on ollut kalenterissa vuodesta 1997 alkaen. Joliessa olemme useana vuonna juhlistaneet Yrittäjän päivän kunniaksi Jolien asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja suomalaisia yrittäjiä, jotka ovat omalla työllään toimineet esimerkkeinä ja suunnannäyttäjinä niin meille kuin muillekin.

Jolie on tunnettu erityisesti naisyrittäjyyden kannattajana ja puolestapuhujana. Kuluttajana ostaessasi yksityiseltä yritykseltä, kannatat paitsi pienyrittäjyyttä, samalla myös esimerkiksi tarjonnan monimuotoisuutta ja suomalaisia työmarkkinoita. Siten myös yhteiskunnallista ja sosiaalista hyvinvointia.

Yrittäjän päivänä vuonna 2018 lähetämme luonnonkosmetiikkalahjoja meitä inspiroineille ja vaikutusvaltaisille naisille! Kiitokseksi asiakkaillemme yrityksemme olemassaolosta tarjoamme torstaina ja perjantaina 30.-31.8. 20% alennuksen Jolien koko valikoimasta (alennus ei koske tuotemerkkejä Kjaer Weis, In Fiore, Josh Rosebrook, Less is More, NUORI, May Lindstrom Skin eikä lahjakortteja tai Jolie boxeja). Juhla-alennus on voimassa Jolie shopissa, Jolie spassa ja Jolie webshopissa. Webshopissa saat alennuksen koodilla “PARTY20”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019