Will you be Jolie's valentine

Haluamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi meille rakkaat Jolien ystävät. Keskellä helmikuista Helsinkiä tarjoilemme Ystävänpäivänä 14.2. Jolie shopissa teetä ja Cafe Ekbergin superkauniita macaron –leivoksia.

Jolie webshopin asiakkaille emme harmiksemme pysty toimittamaan Ekbergin macaronseja, mutta koko valikoima -alen ja ilmaisen toimituksen voimme lahjoittaa kaikille! Ystävänpäivän bileet ovat voimassa Jolie shopissa, webshopissa ja spassa 13.–15.2. maanantaista keskiviikkoon.

Ystävänpäivän alennuksen -15% saat Jolien koko valikoimasta koodilla bemyvalentine. Kaikenhintaiset verkkokauppatilaukset lähetämme Ystävänpäivän bileissä ilmaiseksi. Ilmainen toimitus voimassa juhlien ajan 13.-15.2.

Kurkkaa myös Instagram-tililtämme Ystävänpäivän kilpailu, jossa sinä ja ystäväsi voitte voittaa Kjaer Weisin luksusmeikkejä.

(Alennus ei koske May Lindstrom Skinia, Kjaer Weisia, Jolie boxeja eikä lahjakortteja)

 1. kukkis

  Koko valikoima!
  Vaan eipä ollutkaan :(
  En tykkää yhtään tämän suuntaisesta mainonnasta.

  • Reno

   Hei Kukkis! Todella ikävää, että jouduit pettymään. :(

   Valitettavasti sopimuksemme muutamien tuotteiden/tuotemerkkien kanssa estävät alennuksen antamisen niistä. Olemme pahoillamme, että kyseinen informaatio ei mahdu otsikkoon. Pyrimme kuitenkin aina viestimään sen alennuksen yhteydessä selkeästi, kuten nyt tämän alennuksen kohdalla Toimituksen jutussa sekä webshopin bannerissa.

   Toivottavasti löysit kuitenkin jotain kivaa alesta. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2018