Uudet lukijamme, joko olette tavanneet mittatilausaarteemme, Jolie soap by Doftin? Koostumus ja tuotekehittely aina etikettiä myöten DOFTin taitavaa ja innovatiivista käsialaa. Vaikka tällä ihastuttavalla saippuayrityksellä ei vielä olekaan virallista ekosertifikaattia, täyttävät raaka-aineet kuitenkin luonnonkosmetiikan kriteerit.

jolie_soap1

jolie_soap2

Jolie-saippua sai alkunsa viime kesän lopussa, kun istuimme DOFTin Veronikan ja Sonjan kanssa kahvipöydässä. Kun olimme saaneet idean minttuisesta mittatilaussaippuasta, tuotekehittely DOFTin pajalla Vantaalla alkoi samantien. Kun saimme lopulta ensimmäisen kappaleen käsiimme, meitä alkoi hymyilyttää – tajusimme, että tämähän on saippuaversio jäätelöannoksesta, joka hurmasi meidät eräänä huhtikuisena iltana Champs-Élyséellä. Minttujäätelöä, jossa oli vähän tummaa suklaakastiketta ja kaakaopapurouhetta – päällä tietysti säästelemätön kerros paksua kermavaahtoa. Siinä, missä jäätelöannoksessa rouskuivat kaakaonibsit, Jolie-saippuassa käsien ihoa kuorivat hellävaraisesti mustat, pienet unikonsiemenet. ”Kermavaahdon” valkeasta väristä ja täyteläisestä koostumuksesta on kiittäminen pehmeää kaakaovoita.

jolie_soap3

jolie_soap4

jolie_soap5

jolie_soap7

Arvatkaa mitä? Kaikkiin tämän viikonlopun aikana (sunnuntai-iltaan 14.4. kello 12 mennessä) tulleisiin, vähintään 120 euron tilauksiin sujautetaan mukaan tämä minttuinen herkku.

jolie_soap6

Herkullista viikonloppua, kamuset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019