zuii_kurebazaar_iroisiebb_jolie_hannamarirahkonen1172

Ailahtelevat säätiedotukset pitävät meitä melkoisessa jännityksessä, vai kuinka. Aamuisin ei oikein tiedä antaisiko varpaiden vilkkua sandaaleiden uumenista vai olisivatko kumisaappaat sittenkin fiksumpi vaihtoehto äkkinäisten sadekuurojen varalta. Pukeako rikkinäiset farkkushortsit, vai suojatako säärensä kokopitkillä housuilla välttyäkseen paleltumasta salakavalien tuulenpuuskien yllättäessä. Kaikkea sitä joutuu ihminen pohtimaan vielä keskikesällä!

Uhmataksemme taivaalla kelluvien pilvikertymien mahtipontista voimaa, päätimme ottaa lempeät ja tehokkaat kosmetiikka-aseemme esille. Mikä olisikaan kätevämpi tapa asennoitua kesämoodiin kuin kaivaa meikkipussista käyttöön kirkkaimmat, persoonallisimmat sekä kimaltelevimmat vaihtoehdot – siis juuri ne, joita saattaisi muutoin pitää hieman liian erottuvina tai fiineinä. Siskot, meistä tuntuu että nyt jos koska on aika muistuttaa itseä siitä, että kyllä se kesä sieltä vielä tulee.

zuii_kurebazaar_iroisiebb_jolie_hannamarirahkonen1171 zuii_kurebazaar_iroisiebb_jolie_hannamarirahkonen1173

Suotuisampia piknik-kelejä odotellessa voi sipaista poskipäille kesäyön säihkettä kimmeltävällä poskipunalla, maalata huulille hieman persikkaa ja fuksiaa sekä lakata kynnet omalla mielisävyllä. Vaivattomuus ja keveys, siinäpä vasta tärkein duo mitä tulee kesäeloon, kyllähän te tiedätte.

Halauksemme ja ihanaa kesäkuun viimeistä viikkoa sääolosuhteista huolimatta!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019