Supermood-sarjan erikoisuus on, että se tarjoaa Egoboost-linjassaan sekä sisäiseen että ulkoiseen kauneudenhoitoon tarkoitettuja tuotteita.

Sisäisen kauneudenhoidon tuotteisiin kuuluvat sekä Inner Beauty Powder -kauneusjauhe että Beauty Chocolate -raakasuklaa.

supermood egoboost1

Ajatus tuotteiden taustalla on syödä itsensä kauniiksi. Kauneus lähtee sisältäpäin.

Raaka-aineenaan molemmat tuotteet sisältävät ensimmäisen ja korkeimman laadun kollageenia, joka on on valmistettu pienistä kaloista. Kollageeni on puhtainta suomalaista alkuperää.

Supermoodin Inner Beauty Powder on sisäisesti käytettävä kauneusjauhe, joka sekoittuu helposti kylmään ja kuumaan nesteeseen. Kokeile sitä sekoitettuna vaikkapa mehuun tai jogurttiin. Kauneusjauhe vahvistaa immuniteettia, sillä se sisältää pakuriuutetta ja C-vitamiinia. Tuotteen C-vitamiini edistää myös ihon luonnollista kollageenin muodostumista.

supermood egoboost3

Beauty Chocolate –kauneussuklaa on 70% raakasuklaata. 50 g pakkaus sisältää päivittäisen annoksen kollageenia, joka rakentaa, kosteuttaa ja napakoittaa ihoa. Suklaa on käsintehty Helsingissä ja pääset maistamaan sitä, kun saavut perjantaina Supermood-asiakasiltaamme.

Tule tutustumaan Supermoodiin ja Jolieen pe 29.8.2014 kello 16-20! Rennon iltatilaisuuden aikana on mahdollisuus tutustua sarjaan ja maistella Beauty Chocolate –raakasuklaata. Anne Kukkohovi on paikalla kello 16-18 kertomassa sarjastaan ja vastaamassa kysymyksiin. Tilaisuus järjestetään Jolie shopissa (Uudenmaankatu 26). Tervetuloa! 

Supermood Egoboost-linjan sisäisen ja ulkoisen kauneudenhoidon tuotteet löydät kootusti täältä.

supermood egoboost2

Kuvat Jolie

 

 1. Pia

  Hei
  On muutamia asioita jotka askarruttavat mieltäni. Eli Hyaluronihappoa ei luonnostaan kasvikunnassa esiinny. Entä kalakollageeni? Omissa valinnoissani en miellä tuota luonnonkosmetiikaan kuuluvaksi. Inci ei kolahda tuotteissa, luonnollisuudella myymiselle ei ole rajaa. Olen vahvasti mieltänyt Jolien sertifigoidun kosmetiikan kanavaksi, edes joku takuu. Toki henkilökohtaisesti tarkistan inci kaikista ostamistani tuotteista. Olen pettynyt!

 2. Sanni

  Kollageeni on peräisin pienistä suomalaisista kaloista – mitähän tämä tarkoittaa? Mistä kaloista, ja mistä ne ovat peräisin? Sarja vaikuttaa kiinnostavalta (incejä en tosin ole nähnyt), mutta eläinperäisten ainesosien kohdalla haluaisin lisätietoa.

 3. Nina Tawast

  Hei Pia ja Sanni!

  Kiitos kysymyksistänne!

  Pia, olet oikeassa, ettei hyaluronihappoa esiinny sellaisenaan kasvikunnassa. Perinteisesti synteettisessä kosmetiikassa happo on valmistettu kukonheltoista ja monille on sen vuoksi jäänyt käsitys, ettei sitä pystyttäisi kasveista valmistamaan. Kuitenkin hyaluronihapon valmistaminen kasviyhdisteistä on täysin mahdollista ja hyalyronihappoa hyödynnetään luonnonkosmetiikassa laajalti. Hyalyronihapon käyttäminen on hyväksyttyä myös sertifioidussa kosmetiikassa ja myös Supermoodin hyaluronihappo on luonnollista alkuperää.

  Pia ja Sanni, kosmetiikassa hyödynnettävä kollageeni jakautuu kahteen laatuun: ykkös- ja kakkostyypin kollageeniin. Ykköstyyppi on kalakollageenia ja kakkostyyppi eläinkollageenia.Ykköstyypin kollageeni on kaikkein laadukkainta ja puhtainta kollageenia ja sitä valmistetaan vain pienistä kaloista. Supermoodin käyttämä kollageeni on tätä laatua ja sen alkuperä on suomalainen.

  Kalakollageeni eristetään kalan ihosta, tukikudoksesta ja suomuista turvallisin menetelmin. Luonnonkosmetiikassa ei ole sallittua missään vaiheessa aiheuttaa eläimille kärsimystä. Kalakollageenin käytölle ei ole todettu minkäänlaisia haittoja, vaan vaikutusten on todettu olevan positiivisia: kollageeni iimeytyy elimistöön paremmin kuin eläinkollageeni.

  Kollageeni itsessään on elimistössämme yleisimmin esiintyvä proteiini. Sitä on mm. ihossamme, luissamme ja jänteissämme. Kollageenista on tiedossa 28 alatyyppiä, jotka hieman eroavat toisistaan aminohappojärjestyksellään. Ihmisen elimistön massasta noin 30-40% ja ihosta noin 70-75% on kollageenia.

  Olemme yhteydessä valmistajaan ja mikäli saamme heiltä vielä tarkentavaa tietoa, palaamme asiaan.

  Supermoodin pakkausmerkinnät ovat hyvin selkeitä ja pyrkivät tietoisesti läpinäkyvyyteen: kaikkien ainesosien alkuperä on luokiteltu symbolein ja INCI-listoista selviää nopealla vilkaisulla ainesosat, jotka ovat orgaanisesti tuotettuja tai luonnollista alkuperää.

  Joliessa olemme hyvin laatutietoisia. Kokemuksemme on hionut tuotesarjavalintojamme niin, että valikoimamme koostuu vain kaikkein parhaimmista tuotesarjoista, joiden laatuun sataprosenttisesti luotamme. Haluamme ja toivomme, että asiakkaamme luottavat asiantuntemukseemme ja tietävät, että valikoimistamme löytyy vain laadukkaita ja toimivia tuotteita, jotka täyttävät kosmetiikan käyttäjien vaihtelevat tarpeet.

  Kiitos, että esititte mietteenne meille, näistä on aina mukava keskustella!

 4. Päivi

  Täytyy myöntää, ettei kalakollageeni omia makunystyröitänikään ainakaan näin lähtökohtaisesti hykerrytä (vaikka uskonkin kollageenin laatuun), mutta nämähän ovat kosmetiikkasarjaa täydentäviä ravintolisiä, näin kai voi sanoa, ja kasvotuotteita voi käyttää menestyksekkäästi varmasti ilman näitäkin :)

 5. Pia

  Haluaisin lisätä vielä edelliseen komenttiini seuraavaa:
  “Supermoodin hyaluronihappo on luonnollista alkuperää” …eli mitä?
  “Ykköstyypin kollageenia ja kakkostyypin eläinkollageenia”…eikö kala olekaan eläin?
  “Symbolien käyttö, orgaanisesti tuotettuja tai luonnollista alkuperää.” ….eli eloperäistä tai luonnosta peräisin olevaa, aika joustava käsite. Orgaaninen tai luonnollinen ei oikeastaan kerro mitään, luonnollista voi olla melkein mikä tahansa.
  Kiitos kuitenkin vastauksista. En siltikään pidä sarjan imagosta, mitenkään teilaamatta tuotteita ja niiden toimivuutta.

 6. Nina Tawast

  Pia, kysymykseesi hyaluronihaposta: ainesosa on uutettu punajuuresta ja vehnästä.

  Sarjan ainesosat täyttävät serfioidun luonnonkosmetiikan kriteerit ja kaikki tuotteet ovat pitkäjänteisen ja huolellisen kehitystyön tulosta. Supermoodin tutkimus- ja kehitysasiantuntijat pohtivat pitkään, hakevatko he sertifikaattia vai eivät ja tulivat lopulta tulokseen, että antaa tuotteiden laadun puhua puolestaan.

  Meillä Joliessa valikoimamme koostuu vain kaikkein parhaimmista tuotesarjoista, joiden laatuun sataprosenttisesti luotamme. Valikoimastamme löytyy vain laadukkaita ja toimivia tuotteita, jotka täyttävät kosmetiikan käyttäjien vaihtelevat tarpeet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019