Patyka-viikkomme pitää sisällään arvonnan, jossa voit voittaa haluamasi Patykan uutuustuotteen/uudistuneen tuotteen. Voittaja saa toivetuotteensa lisäksi Jolien tuotespesialistien valitsemat siihen soveltuvat rinnakkaistuotteet Patykan koko valikoimasta. Voittaja arvotaan 28.8. klo 15, ja koko paketti Patykaa postitetaan onnettaren suosikille kotiin. Lahjan arvo tuotteista riippuen on keskimäärin 200 euroa.

Keväällä 2017 Patyka lanseerasi uuden Firmness & Wrinkles –tuotelinjan, jota varten Patykan oma Advanced Research -tutkimusosasto kehitti innovatiivisen yhdistelmän vaikuttavia aineita: kolme puhdasta hyaluronihappoa rikastettuna merestä saaduilla tehouutteilla. Kokonaisvaltainen hoito linjan tuotteilla 1) tasoittaa, 2) kiinteyttää, 3) korjaa, 4) kosteuttaa ja 5) uudistaa ihoa erinomaisin tuloksin.

Patykan uusien tuotteiden raaka-aineet ovat niin tehokkaita ja monivaikutteisia, että ne laittavat ihon töihin. Siksi joitakin (esimerkiksi seerumeja) uuden tuotelinjan tuotteista on hyvä käyttää kuuriluontoisesti, varsinkin siinä tapauksessa, jos iholla ei ole vielä näkyviä ikääntymisen merkkejä. Tuotteita voi toki käyttää myös ennaltaehkäisevinä, ja erityisen tarpeellisia ne ovat kesän ja auringonpalvonnan jäljiltä nuorellekin iholle.

Patyka-kilpailu

Kerro siis meille, minkä seuraavista Patykan uutuustuotteista juuri sinä haluaisit ja tarvitsisit kommentoimalla tähän Toimituksen tekstiin. Me valitsemme arvonnan yhteydessä toivetuotteellesi vielä kaksi täydentävää kumppania. Muistathan, että Patykan kolmivaiheinen puhdistusrituaali 3-step on yksi tuote, vaikka pitääkin sisällään kolme purkkia. Tuotteet ovat toki ostettavissa myös erikseen entiseen tapaan, mutta Patyka-viikon arvonnassa 3-step on yksi tuote.

YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide

Kermainen, mutta ohut emulsio saa aikaan virkeän ilmeen. Pehmeä ja hoitava silmänympärysvoide laskee turvotusta ja kirkastaa. Ei tahmaa eikä tunnu rasvaiselta. Voidetta voi käyttää myös silmänympärysnaamiona.

ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

Puhdas kasviperäinen hyaluronihappo tekee seerumista ihon tehokkaan boosterin. Jos ihosi on samea, kosteusköyhä tai kadottanut elastisuuttaan, huomattavan korkea määrä hyaluronihappoa sekä meriperäiset levät ja planktonit kiinteyttävät, kosteuttavat, kohottavat ja tukevat ihon rakenteita.

YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide

Uudesta kasvovoiteesta on tarjolla kaksi koostumusta: normaalille ja kuivalle iholle Universal ja sekaiholle Thin. Ihanasti iirikseltä ja jasmiinilta tuoksuvat voiteet sisältävät myös kolmea eri molekyylikokoa tehokkaasta puhtaasta hyaluronihaposta. Sopivat myös meikin alle sekä yhdistettäväksi Plumping -seerumin kanssa.

REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

Patykan salaiseksi aseeksi kutsuttu yöseerumi on tehohoitotuote, joka starttaa ihon uudistumisprosessin. Yöseerumi kirkastaa ihoa ja tekee siitä nuorekkaamman ja raikkaamman. Poistaa ihon stressiä ja tehoaa syviin ryppyihin ja ilmejuonteisiin. Suositellaan kuurikäyttöön.

YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoide

Kirjaimellisesti napakoittava vartalovoide, joka sopii kaikille. Erityisesti tuote on tarkoitettu kiinteyttämään ihon ongelma-alueita. Pehmeä Ylang Ylangilta tuoksuva koostumus korjaa ihon elastisuuden vähenemistä Biolift Complexin avulla, jossa on tehokasta hyaluronihappoa. Kirkastaa sameaa ihoa ja sopii loistavasti käytettäväksi raskauden tai laihtumisen jälkeen.

3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali

Patykan kuuluisa 3-step on päivittynyt entistäkin parempiin koostumuksiin. Silkkinen, mutta tahmaamaton öljy, täyteläinen vaahto ja viimeistelyn tarjoava tehokas kasvovesi puhdistavat ihon täydellisesti, mutta lainkaan kuivattamatta:

Askel 1: Puhdistava ja uudistava Remarkable Cleansing Oil -puhdistusöljy. Askel 2: Raikastava ja tasoittava Cleansing Perfection Foam –puhdistusvaahto. Askel 3: Kohottava ja kosteuttava Essential Lifting Lotion –kasvovesi.

DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –kuorintanaamio

Kaksivaikutteinen täyteläinen kuorintanaamio kirkastaa ja kiinteyttää. Tekee ihon joustavaksi ja vastaanottavaiseksi. Naamio kuorii ihoa sekä mekaanisesti että entsymaattisesti (AHA-hapot). Poistaa elottomuutta ja sameutta ja parantaa ihon rakennetta.

INTENSIVE MOISTURISING MASK –kosteusnaamio

Ihana sorbettimainen naamio pelastaa kuivan ihon. Todellinen SOS-hoito kohottaa ja tehokosteuttaa välittömästi. Ruusun terälehdiltä tuoksuva koostumus ravitsee ja sulaa iholle. Sopii erinomaisesti kuivalle, ikääntyvälle, ryppyiselle ja elottomalle iholle.

EDIT: Kilpailu on päättynyt. Olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille!

Kuva: Eeva Takkunen

 1. Mari Vee

  Uudistunut kolmivaiheinen puhdistusrituaali olisi tällä hetkellä se jota eniten kaipaisin. Erityisesti kaipaisin kasvojen puhdistukseen nautintoa, jota kolmivaiheinen Patykan rituaali varmasti tarjoaa.

  • Tiina

   Advanced plumping serum, kiitos :)

  • Seija

   Repair Night serum! Ylellistä pitää olla ja tämä todellakin on sitä kokeilemiseen innostavaa.

  • Ulla

   Advanced plumping serum

  • Irene Hurme

   Silmänympärysvoide.

  • Hanna

   ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi olisi tarpeen kyllä.

  • Riikka Holopainen

   Plumping serum olisi kova tässä neljänkympin kriisissä :)

  • Tiina Honkonen

   Intensive moisturising mask, koska ihoni janoaa kosteutusta

  • Kirsi

   Repair night serum 👌😊

  • Tiina

   Repair night seerum 😊

  • Tii

   Yöseerumi :)

 2. Ansku

  3-vaiheinen puhdistusrituaali tai ainakin puhdistusvaahto

 3. Tanja Elg

  DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –KUORINTANAAMIO – olisi tarpeellinen juuri nyt.

 4. Ida

  Olen erilaisten naamioiden ja kuorintojen varsinainen suurkuluttaja, joten minua kiinnostaisi erityisesti tuo DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –KUORINTANAAMIO. :)

 5. Meeri Fandly

  Repairing night cream

 6. Hemuli

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi vaikuttaa juuri siltä, minkä voimalla töihinpaluu ja asiakkaiden kohtaaminen sujuisi puolet helpommin.

 7. Minna Nyman

  Olen lukenut niin paljon ylistystä tuosta kolmiosaisesta puhdistusrituaalista, että sitä olisi ihana päästä itse testaamaan. Talvella ihoni kuivuu, ja olen vihdoin ymmärtänyt että geelipesu ei ehkä ole sille kaikkein otollisin silloin vaikka kesällä ehkä sopiikin, joten öljy/puhdistusmaitopuhdistukseen olisi siirryttävä.

 8. Anna

  REPAIR NIGHT SERUMia haluaisin mieluusti kokeilla. Tilaukseni yhteydessä saamieni Patyka-näytteiden perusteella tuotteet vaikuttivat todella lupaavilta.

 9. Sofia

  Youthful firming body cream. Kasvojen iholle olen löytänyt jo ‘helmet’ , mutta muutoin vielä etsinnät jatkuu. Tuo vartalovoide vaikuttaa lupaavalta😍

 10. Maija

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi kuulostaa siltä mitä minun ihoni kaipaa.

 11. Piia

  ADVANCED PLUMPING SERUM olisi kyllä tarpeen

 12. Margaretha

  Repair Night Serum –tehoseerumi olisi hyvä saada.

 13. Milla Malinen

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali kuulostaa todella hyvältä, sitä mieluusti kokeilisin. Ihoni on ollut samea ja kuiva, pitkä sairastelu on tehnyt osansa, joten uudet tuotteet tekisivät tässä syksyyn kulkiessa varmasti hyvää sekä iholle että mielelle :)

 14. Laura Hokka

  Ehdottomasti Advanced plumping serum!

 15. Mirka Ylä-Mattila

  Kasvovoide sekaiholle.

 16. Mervi

  Itse innostuin kolmivaiheisesta puhdistusrituaalista. Stressi on tehnyt kovasti nyt viime aikoina hallaa iholle ja ei ole löytynyt mitään sopivaa puhdistusmetodia tai tuotettakaan. Tästä 3-vaiheisesta olen lukenut pelkkää hyvää. Lisäksi kiinnostaa kovasti Patykan kuorinta koko vartaloniholle. Olisi ihana päästä hellimään ihoa päästä varpaisiin asti. 💎💜

 17. Mariia

  YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide, Thin-versio, kuulostaa juuri hyvältä omalle keski-ikäiselle sekaiholleni. Käytän päivittäin meikkiä, joten päivävoiteen on hyvä olla kevyt, mutta samalla ihoa hoitava ja kaunistava. Kiinnostava tuote!

 18. Jarna

  Youth remodeling cream universal, jos on pakko valita 😄

 19. Sinzu

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi kuulostaa aivan ihanalta tuotteelta pintakuivalle iholleni <3

 20. Merja Laine

  Repair night serum olisi varmasti tarpeen minulle ja tehostaisi kasvojenhoitorutiinejani.

 21. Anne-Mari

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 22. Maria

  Advanced plumping serum kuulostaa just eikä melkein toimivalta!

 23. Tuikku

  Puhdistus tuotteet alkaa oleen lopuillansa, joten täytyy vastata, että toi kolmivaineinen puhdistus kiinnostais.

 24. Mira Saarinen

  Kolmivainen puhdistusrituaali ❤️

 25. Annika K

  Ehdottomasti Advanced plumping serum! Kaikki missä on hyaluronihappoa kiinnostaa!

 26. Nanna

  Yötehoseerumi :)

 27. Sarianna

  Ehdottomasti Repair night seerumi! 😍

 28. Peikkorukka

  Intensive moisturizing mask -tehonaamio olisi omiaan minun atopiaan taipuvaiselle iholle näin talvea vasten. :)

 29. Outi Saariaho

  Advanced Plumping -seerumi olisi ihana. Täytän joulukuussa 50 vuotta ja kuluneen vuoden aikana ihoni on menettänyt kimmoisuutensa tai sitten maan vetovoima on kasvanut… Ilmettä saa aamuisin korjata kovasti, jotta näyttäisi pirteältä.

 30. Kaisa

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi! :) :)

 31. Suvi

  3-step anti-ageing cleansing ritual

 32. Eija

  ADVANCED PLUMPING SERUM

  • Tuula Hiljanen

   Ehdottomasti Plumping eerumi olisi syksyä kohden tarpeen.

 33. Kaisa

  Kolmivaiheinen puhdistus, koska sitä on hehkutettu niin monessa paikassa.

 34. Meri

  Tuo vartalorasva!! Sais testata raskausarpiim johon ei oo tähän mennessä mitkään tehonnu.:)

 35. Tiinasilja

  Näppyä pukkaa nyt ihan kamalasti joten Double action-kuorintanaamio tulisi todellakin tarpeeseen 😭

 36. Suvi

  Kosteuttava naamio kuulostaa siltä, mitä iho juuri nyt tarvitsisi.

 37. Saara

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali

 38. Pirita Susi

  Putsari-trio ehdottomasti! Haluaisin kokeilla mutta sairaanhoitajan palkalla ei juhlita, joten haaveeksi on toistaiseksi jäänyt.

 39. Minna

  3-vaiheinen puhdistustrio olis tosikiva.laitattehan sen hyvään tarjoukseen i love me-messuille? :-)

 40. Emma

  3-osainen puhdistusrituaali ehottomasti! Niin paljon kehuja kuullut siitä!

 41. Ronja

  YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide kuulostaa hyvältä ja siitä vielä tuo Thin, joka on sekaiholle. Tätä olisi ihana päästä kokeilemaan!

 42. Hanna

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali! Käytössä nytkin ja olisi mielenkiintoista testata uudet koostumukset :)

 43. Toni

  3-step puhdistusrituaali olisi näistä minulle kiinnostavin. Vaahtomainen second cleanse epäilyttää hieman puhdistusvoiteiden käyttäjää, mutta uskon Patykan tehneen vaahdostakin hellän puhdistavan. Varsinkin kasvovesi kuulostaa vallan mainiolta!

 44. Nonnis

  Seerumi kiinnostaa, vaikka naururypyt silmäkulmissa saavatkin näkyä ;)

 45. Nonnis

  Seerumi kiinnostaa, vaikka naururypyt silmäkulmissa saavatkin näkyä!

 46. Mirva

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi olisi tarpeen kyllä.

 47. Katja

  Repair Night Serumille olisi todellakin näin kesän jälkeen käyttöä, ja kolmivaiheinen puhdistus kiinnostaa myös. Juuri hankin Youtful Lift -silmänympärysvoiteen, ja se vaikuttaa tosi hyvältä, joten näitä muitakin olisi ihanaa kokeilla.

 48. Alva

  Erityisesti kiinnostaisi tuo Youthful Lift Eye Cream. Silmänympärysiholle on ollut vaikea löytää sopivaa tuotetta, ja vähitellen alkaa ikä näkyä, vaikka en vielä paljoa yli kolmenkymmenen ole…

 49. Nina Miettinen

  Muutamia uutuustuotteita olen jo kokeillut, mutta tämä puuttuu ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 50. Noora

  Repair night seerum 👌🏻❤️

 51. Milja Lahti

  Kyllä se minullakin on tuo uudistunut kolmivaiheinen puhdistus rituaali, 3-step anti-ageing cleaning ritual.

 52. Riikka

  Youthful firming body cream tulisi tarpeeseen.

 53. Jenni I.

  Kolmivaiheista puhdistusrituaalia olisi ihana kokeilla! Tykästyin viime talvena öljypuhdisukseen, mutta tähän asti olen käyttänyt vain pelkkiä kasviöljyjä – olisi kiva testata tätä comboa :)

 54. Katri Saarnela-Martin

  Kasvojen puhdistustuotteet kiinnostavat 😊

 55. Niina Nevanperä

  INTENSIVE MOISTURISING MASK –KOSTEUSNAAMIO

 56. Henna

  YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide ois kyllä niin unelma!! :)

 57. Angelika

  Yöseerumin

 58. Sanna

  Tää tuleva mummo ois niin ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumin tarpeessa…!

 59. Julia

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali

 60. Hanna

  Youthful lift eye cream <3

 61. Maria

  Kolmivaiheista puhdistusrituaalia olisi ihana kokeilla! :)

 62. sirpa

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 63. Hai

  3-vaiheinen puhdistusrituaali

 64. Sini Jaakkola

  Ehdottomasti 3-step!

 65. Katri H.

  Aiempanakin versiona Patykan silmänympärysvoide oli ihan paras, joten uudistunutta YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoidetta haluaisin tietenkin päästä kokeilemaan.

 66. Niina

  YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide

 67. Marika

  Kesän piiskaama iho kaipaa ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumia!

 68. Jenni Leppänen

  Yöseerumin. 🌛⭐🌛 Muutama muu Patykan tuote minulla onkin jo ollut ja rakastan sarjaa.

 69. Sini

  Moisturizing mask, kiitos :)

 70. Väsynyt nainen

  Jään kohta eläkkeelle, viimeiset vuodet olen sinnitellyt – monien sairauksien runtelemana, ulkoinen olemuskin alkaa olla mummomainen :( ihokin oireilee ja siihen ei jaksa kiinnittää huomiota.
  Minusta tuntuu, että vaikkapa Intensive moisturising Mask -kosteusnaamio olisi minulle sopivin tuote.

 71. Annina

  Advanced Plumping Serum 😍

 72. Karoliina H-C

  Mä haluaisin eniten kokeilla tuota uudistunutt kolmivaiheista puhdistusrituaalia <3

 73. Jenni Halinen

  YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide versiossa Thin. Tämä on todennäköisesti sopivin juuri nyt, mutta yöseerumin kuuriluontoinen kokeilu kiinnostaa kovasti. Ryppyjä tai juonteita ei ole häiriöksi, mutta stressin aiheuttama epätasaisuus voisi tasoittua.

 74. Pirita

  Oi jos kaappini saisin tuon Youth Remodeling Cream -kasvovoiteen Thin-version niin hyrisisin innosta. Haussa on ollut omille kasvoille täydellinen kosteusvoide-match ja sekaihon paras kaveri, olisikohan tässä se?

 75. Päivi Viljasalo

  DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –KUORINTANAAMIO kiinnostaa :)

 76. HooTee

  ADVANCED PLUMPING SERUM voisi olla keski-ikäisen sekaihon pelastaja :).

 77. Salla

  Advanced plumping serum ❤

 78. Riikka

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi kuulostaa ihanalta <3

 79. Anna

  Advanced plumping serum tulisi eniten tarpeeseen, 3-step-settiä kokeilisin myös mielelläni!

 80. Rose Granbacka

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi 😇👍🏻😉❤️

 81. Maria

  3-step puhdistusrituaali. Olen jo pitkään halunnut tutustua tuohon, mutta kolmen puhdistustuotteen hankkiminen kerralla on tuntunut hiukan liian “uhkarohkealta”.

 82. Nina R.

  Patyka Youth Remodeling Cream Thin kuulostaa kuin tehdyltä omalle iholleni ja sen tämänhetkisille tarpeille!

 83. Sarita

  35-vuotiaalle hormonireagoivalle iholle haluaisin kokeilla kolmivaiheista puhdistusta. Ei vaan tahdo löytyä sitä sopivaa ihonhoitosarjaa tällä tavalla aikuisiällä äksyilemään ruvenneelle iholle. Olisiko Patykasta(kaan) apua?

 84. Kiti

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla 3-vaiheista puhdistusta. Olen kokeillut korealaisen kosmetiikan puolella monivaiheisia puhdistudmenetelmiä ja olisi aivan ihanaa testata luonnonkosmetiikan tuotteilla ihanaa monivaiheisia puhdistusta😊

 85. Marja

  Kolmivaiheista puhdistusta olisi kiva kokeilla.

 86. Anna

  Youthful lift eye cream <3

 87. Saara

  Kaikki vaikuttavat ihanilta, mutta YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide tulisi tositarpeeseen. :)

 88. Teea

  Hyvä kasvojenkuorinta tuote on ollut jo pitkään hakusessa. Sen vuoksi DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –KUORINTANAAMIO on minun valintani :).

 89. Henna-Riikka

  Repair night serum ehdottomasti!

 90. Mintzu

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi kuulostaa juuri siltä, mitä ihoni kaipaa juuri nyt.

 91. Sandi

  Advanced Plumping Serum

 92. Päivi

  Advanced plumping serum herätti uteliaisuuteni!

 93. Minttu

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi vaikuttaa mainiolta tuotteelta.

 94. Riina

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi olisi kyllä ihana!!

 95. Anna Sassali-Tanila

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi, jos vain yhden saa mainita! Muuten olen erityisen kiinnostunut kolmivaiheisesta puhdistussarjasta.

 96. Linda

  Haluaisin kokeilla repair night serum. <3

 97. Minna Eira

  Advanced Plumping Serum ☺️

 98. Hanna-Kaisa

  Uusi luottosilmänympärysvoide on haussa, joten Youthful lift eye cream kiinnostaa.

 99. Henna

  Advanced plumping serum kiinnostaisi älyttömästi! Edessä paluu töihin pitkän sairasloman jälkeen, tämä voisi olla hyvä salainen ainesosa siihen, että edes iho näyttäisi hyvältä jos nainen on vielä muuten rikki.

 100. Annaleena

  3-vaiheinen puhdistus tuntuisi juuri nyt tarpeelliselta.

 101. Anu Lampenius

  Yöseerumi

 102. kirsi

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL :)

 103. Nina

  Kuorintanaamiota olisi kiva kokeilla.

 104. Meri

  3-vaiheinen puhdistusrituaali tulisi ehdottomasti tarpeeseen :)

 105. Piritta

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi kiinnostaa erityisesti, vaikuttaa todella hyvältä.

 106. Elina

  Advanced plumping serum olisi kiva testata 😊

 107. Anna Junnikkala

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL Tästä vanha versio käytössä ja uutta olisi kiva kokeilla, kun ei tässä enää nuorrutakaan. :D

 108. Tii

  Kolmivaiheinen puhdistusrituuali kiinnostaa

 109. Merja

  Kolmivaiheinen puhdistus ois ihana kokeilla.

 110. Heidi Kinnunen

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi olisi kiinnostava testata, mutta myös 3-step putsari alkoi myös kiinnostamaan :)

 111. Jutta

  ADVANCED PLUMPING SERUM -seerumin haluaisin kokeiluun!

 112. Parski

  Vaikea valinta! Mutta ehkä tällä hetkellä suurin tarve olisi simänympärysvoiteelle eli valintani on YOUTHFUL LIFT EYE CREAM.

 113. Päivi

  Repair night serum olisi juuri nyt mahtava juttu! Sarjan muutkin tuotteet kuulostavat ihanilta :)

 114. Terhi H

  3 step puhdistusrituaalia ois kiva kokeilla

 115. Minna

  Advanced Plumping Serum taitaisi olla mettä iholleni 😊

 116. Hanna A

  Repair night serum! Olisi ihanaa saada luksustuote nimenomaan yöksi iholle.

 117. Miia

  Uusi puhdistusöljy kiinnostaa kyllä testata :)

 118. SariF

  Intensive Moisturising Mask kuulostaa aivan ihanalta!

 119. Jenni Saarikko

  YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide

 120. Madde

  Kesän jäljiltä pintakuivalle iholleni tekisi varmasti hyvää YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide. Sopivasti ennaltaehkäisyä lokakuun tienoilla usein huonoon kuntoon menevälle iholleni <3

 121. Anne-Mari

  Tehoseerumi! Tätä olisi upea päästä testaamaan, olen lukenut siitä paljon hyvää.

 122. Linda Ahlroth

  Puhdistusöljy olisi enemmän kuin tervetullut talvi ihon kaveriksi <3

 123. Marjak

  Advanced Plumping Serum 😊

 124. minni

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali ois aivan huippu!

 125. SariC

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi aivan ehdottomasti. Patyka sarjana on minulle tuttu ja täyttä timanttia. Kyseistä seerumia en ole vielä kokeillut.

 126. Outi

  Silmänympärysvoidetta haluaisin kokeilla

 127. Katja L

  Vartalovoide! Kiinteystä ja kirkastusta luonnon keinoin myös vartalon iholle -huippua.

 128. Henna

  Tuota YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoidetta olisi ihana kokeilla! :)

 129. Eija Heikkinen

  Hei !
  3-step anti-agening cleaning ritual kuulostaa ihanalta rituaalilta syksyyn –
  :D

 130. AINO ASKOLIN

  INTENSIVE MOISTURISING MASK –KOSTEUSNAAMIO ☺️

  • Birgitta

   Intensive moisturising mask😍

 131. Anna

  3-vaiheinen puhdistusrituaali tulisi tarpeeseen. :)

 132. Iina

  Yöseerumikuuri ois kiva. Tokihan Patykalla muitakin kiinnostavia on!

 133. Irina

  YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide sekaiholle Thin.

 134. Tanja Koskinen

  Tehoseerumin 💗
  Patykalla on HUIKEEN hyvät tuotteet!!!

 135. Pia L

  ADVANCED PLUMPING SERUM kiinnostaa, hyvä seerumi kuivalle iholle hakusessa. :)

 136. Merit Maala-Kumar

  Silmäympärysvoidetta tarvitsen pian kun syysaikaa alkaa ja vanha geelimainen voide ei ehkä olis niin suojavaa.

 137. Neea

  Yöseerumin, joka kuulostaa ihanalta ja jollaista minulla ei vielä ole, mutta selvästi tarvitsen. Tai puhdistusrituaalin; tämänhetkinenkin on aivan järjettömän ihana.

 138. Maiju

  Advanced plumping serum, ehdottomasti!

 139. Maija V

  Advanced plumping serum

 140. Kira

  Olisi ihana kokeilla Remarkable cleansing oil- puhdistusta!

 141. Elluliini

  Kasvojen kuorinta-ainetta :)

 142. Tiia

  Haluaisin testata kolmivaiheista puhdistusrituaalia :)

 143. Untuvaa

  Haluaisin eniten kokeilla 3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaalia. Myös kosteuttava naamio kiinnostaa.

 144. Anna paukkeri

  Yöseerumin 😍❤:)<3

 145. Anni

  Olipas helppo vastata: silmänympärysvoide! 😍

 146. kaisa

  Advanced Plumping Serum

 147. Jasmina

  En ole vielä onnistunut löytämään itselleni sopivia puhdistustuotteita, kaikki tuntuvat kuivattavan liikaa, joten kolmivaiheinen puhdistusrituaali kiinnostaisi. :)

 148. Lea

  Plumping serum olisi kiinnostava.

 149. Tytti

  Olen aika tuore luonnonkosmetiikan käyttäjä ja en ole vielä tutustunut Patykan kovasti ylistettyyn valikoimaan. Syksyä ja talvea kohti mentäessä kasvoseerumit olisi ihana kokeilla, ensin vaikka Advanced plumpung serum – se tekisi hyvää kuivalle ikääntyvälle iholleni. :)

 150. Anna

  INTENSIVE MOISTURISING MASK –KOSTEUSNAAMIO kuulostaa omalle iholle hyvältä juuri nyt

 151. Satu L.

  Ehdottomasti REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 152. Tanja Vanhala

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 153. Marie

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi kuulostaa lupaavalta! Nuori iho ei kaipaa onneksi vielä anti-age-tuotteita mutta stressi ja kiireiset elämäntavat näkyvät kyllä ihossa!

 154. Sari T

  Youth remodeling cream thin texture

 155. Sandra

  Advanced plumping serum kiinnostaa :)

 156. Tyttönen

  Youthful firming body cream

 157. Satu

  Advanced plumping serum!

 158. Safia

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumin esittelyteksti kuulostaa juuri siltä, mitä ihoni kaipaa. :)

 159. Kata

  Haluaisin kovasti kokeilla Repair Night Serumia, ehkäpä se olisi kaipaamani täsmätuote piristämään ja uudistamaan ihoa yövuorojen jälkeen.

 160. pimassou

  YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoide, koska vartalon iho kaipaa tehokasta kiinteytystä laihtumisen jäljiltä.

 161. JaanaJ

  Youth Remodoling Universal päivävoide

 162. Kerttu

  Advanced plumping serum

 163. Jaana Puro

  Advance Plumping Serum

 164. Katri

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 165. Sirkkuli

  Advanced Plumping Serum

 166. Jenna

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi :)

 167. Venla V

  Patyka Advanced Plumping Serum -Kiinteyttävä Hyaluronihapposeerumi

 168. Jennie

  Jos tuo 3-step on turvallinen tukkeutuvalle sekaiholle niin uusi putsausrituaali kiinnostaa paljon.. Mutta kaapista uupuu myös silmänympärysvoide :)

 169. tyttis

  Repair night serum sopisi hyvin erittäin kuivalle iholleni, kun talvikin on kohta tulossa niin tuote oisi minulle enemmän kuin passeli!

 170. Kaija Tuomaala

  Advanced Plumping Serum kiitos
  !

 171. Hanna

  Oi ja voi, melkein voin jo tuntea, miten kesän jäljiltä ensimmäisten kylmien säiden jälkeen iho oikein huokaisisi onnesta Intensive Moisturising Mask -kasvonaamion jälkeen! Sisäisen pariisittareni jaksaa aina vaan fiilistellä Patykan hienovaraista hienostuneisuutta.

 172. Laura

  Nyt tuntuisi olevan erityisesti tarvetta Double Action Smoothing Scrubille!

 173. Sirpa

  Lähestyvän syksyn myötä valintani kosteusvoiteekseni taitaisi olla YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide Universal, tuotekuvauksessa lupaus siitä, mitä tällä hetkellä etsin.

 174. Tiina Karjalainen

  Advanced Plumping Serum♡♡♡

 175. Outi

  Advanced plumping serum tulis tarpeeseen☺

 176. Marianne Aalto

  INTENSIVE MOISTURISING MASK –KOSTEUSNAAMIO
  olisi varmasti loistava pelastus kuivalle iholleni, nyt kun syksyn kirpeä ilma alkaa saapumaan :–)

 177. Heli Viitanen

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali kiinnostaisi ottaa kokeiluun, sillä etsin uutta puhdistusvaihtoehtoa vanhan tilalle.

 178. Aino

  3-vaiheinen puhdistusrituaali, joista Cleansing Perfection Foam –puhdistusvaahto menee hankintalistalle jokatapauksessa!

 179. Emmi

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali on ehdottomasti valintani herkälle sekaiholleni.

 180. Kati S.

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali kiinnostaisi eniten. Ihoni kuivuu helposti joten tämä setti kuulostaa hyvältä. :)

 181. Helena

  Ehdottomasti kuorintanaamio, joka tekisi ihostani vastaanottavaisemman kosteutus- ja hoitotuotteita varten.

 182. Jonna Autto

  Jos pitää joku valita niin Night serum!

 183. Stiina

  Advanced Plumping Serum kuulostaa ihan täydelliseltä just nyt!

 184. Ninne

  Haluaisin ehdottomasti double action soothing scrub -kuorintanaamion! Vaikuttaa täydelliseltä.

 185. Susanna

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali

 186. Kirsi

  Night serum

 187. Maija Tjukanov

  Yöseerumi.

 188. Laura

  3-vaiheinen puhdistusrituaali

 189. Jaana

  Seuraavaksi ostolistalla olisi 3-Step Anti-Ageing Cleansing Ritual. Olen koko kesän käyttänyt Patykan Sacred Lotus Face Cream -voidetta ja se on sopinut minulle todella hyvin! Nykyinen puhdistustuotteeni on loppumassa ja siksi olinkin pohtinut, mahtaisiko Patykalta löytyä sopivia tuotteita. Näyttäisi siltä, että löytyy… :)

 190. HannaM

  Voii, olen vasta löytänyt Patykan, ja 3-stepistä olen kuullut kovasti hyvää. Toisaalta naamiot ja plumping-seerumi houkuttelevat kans kovasti. Toivoisin ehkä kuitenkin eniten Intensive Moistuising Maskia. Hullaannun jo pelkästä ajatuksesta <3

 191. Satu

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL :) se kiinnostaisi kovasti.
  Patykan vartalokuorinta oli just Espanjan reissussa mukana, aivan mahtava tuote. Rusketus tosi tasanen kun iho kuorittu patykan tuotteella 👍

 192. Noora

  Seerumi👌

 193. Laura

  Ehdottomasti tuosta 3 vaiheisesta puhdistussarjasta kiinnostaa Remarkable cleansing oil -puhdistusöljy. Olen huomannut että öljypuhdistus sopii pintakuivalle iholleni parhaiten talvisin ja uusi on hakusessa.

 194. Tuula

  YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide
  / Thin.

  Tätä kokeilisin oikein mielelläni! 🍀

 195. Suvi Jälkö

  DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –kuorintanaamio tulisi tarpeeseen.

 196. Janetta

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 197. Carolina Weckman

  Repair night serum kiitos. Sellaista en olekkaan ennen kokeillut. Ajoittain Stressantuneen ihon helläksi hoivaksi.

 198. Sanna

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi palauttamaan ihon kosteustasapainon ❤

 199. Elise H.

  Repair Night Serum kuulostaa siltä mitä ihoni kaipaisi :)

 200. Elina

  Essential lifting lotion 💖 Haaveena saada 3-step puhdistustrio sekaihon iloksi.

 201. Suvikh

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi vaikuttaisi lupaavalta.

 202. AI

  Seerumi, se kevyempi.

 203. Johanna K.

  YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide turvonneille silmänalusille 😊

 204. Tiia Suonpää

  Haluaisin ehdottomasti ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumin hormonihirviökasvoilleni piristämään sitä! Kokemusta on Patykan puhdistussarjasta ja se on aivan huippu!

  • Tiia Suonpää

   <3

 205. Pauliina

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali kiinnostaa kovasti! Patukan tuotteet ovat niin ihania <3

 206. Stella

  Advanced Plumping Serum

 207. Eveliina

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali kuulostaa mielenkiintoiselta. :)

 208. Ht

  Kuorintanaamio, syksyn pimetessä olisi ihanaa kun peilissä näkyisi hyvinvoiva iho ❤️

 209. Jonna Pennanen

  ADVANCED PLUMPING SERUM. Voisin kokeilla tätä koska juice beautyn seerumit lähenee loppuaan.

 210. Noora

  ADVANCED PLUMPING SERUM vaikuttaa tehokkaalle ja mun ihonhoidosta puuttuvalle palaselle :)

 211. Noora Pitkänen

  ADVANCED PLUMPING SERUM vaikuttaa tehokkaalle ja mun ihonhoidosta puuttuvalle palaselle :)

 212. Marika

  3-vaiheinen puhdistusrituaali ja Advanced plumping serum.

 213. Katja

  Advanced Plumping serum olisi aivan ehdoton

 214. MariaA

  Oih! Patyka on suosikkisarjani, johon en valitettavasti aina raaski satsata. Alkava syksy kaipaa ehdottomasti eniten 3-steppiä. Kesä ja huolettomat kasvojenhoitorutiinit sekalaisilla tuotteilla valitettavasti näkyvät kyllä suoraan ihon kunnossa. Patyka voisi tilanteen varmasti pelastaa!

 215. Karin

  3-vaiheinen puhfistusrituaali ja erityisesti tuo puhdistusvaahto! Kuulostaa täydelliseltä hieman epäpuhtaalle iholle, johon tulee pientä tukkeumaa helposti!

 216. Anne

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 217. tiina heinonen

  Advanced plumping serum olisi ihana! Olen saanut näytteitä sarjasta ja vaikka absolution on myös ihana sarja, voisin välillä vaihtaa Patykaan. Ole onni suosiollinen❤

 218. Tanja

  YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoide. Koska kaikkea pitää kokeilla kropan hoidossa.

 219. Katri Nikander

  YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide

 220. Anniina Nikka

  Advanced plumping serum olisi varmasti loistotuote ja sen haluaisin😊

 221. Suvi Ny

  Advanced plumming serum

 222. Jenni

  3-step anti-ageing cleansing ritual – Olen pitkään halunnut kokeilla tuotetta mutta jostain syystä aina päätynyt toisiin tuotteisiin. Suosikkia ei ole vielä löyttnyt, joten jospa se oliskin nyt tässä!

 223. Maiju S.

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi kuulosti houkuttelevalta!

 224. Pirjo

  Advanced plumping serum 😊👍

 225. Jaana

  Repair Night Serum- tehoseerumi saattaisi auttaa jo 55-vuotiasta ihoani hienosti :)

 226. Camilla Jakobso

  Yöseerumi 🌒

 227. Sanna S.

  Repair Night Serum

 228. Kristiina

  Universal-kasvovoide

 229. Lea

  Ilman muuta kiinnostaa vanhenevaa ihoani ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 230. Riitta Hilonen

  Serrumi olisi ihana👍

 231. Anna

  3-step puhdistuskombo tai ainakin Puhdistava ja uudistava Remarkable Cleansing Oil -puhdistusöljy ☺️

 232. Tiina

  KUORINTANAAMIO :)

 233. JaanaI

  Advanced Plumping Serum tulisi tässä iässä tosi tarpeeseen.

 234. Heli

  Advanced plumping serum kiinnostaisi eniten. Hyvänä kakkosena intensive moisturising mask.

 235. Sanna

  3-osainen puhdistusrituaali

 236. Laura

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 237. Mari Rouvali

  Repair night serum :)

 238. Heidi

  Youthful Lift Eye Cream ei tahmaa eikä tunnu rasvaiselta, niinkö? Uskon vasta kun itse pääsen kokeilemaan :-)

 239. Hannele

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi. Kärsin ärstyneestä ruusufinnistä näin kesän jäljiltä ja uskoisin tämän tuotteen tehoavan.
  Silmänympärysvoide on ollu kovasti käytössä, mutta halu olisi testata uudistunut tuote. Rinnalle vielä kosteusvoide kasvoille niin ärtynyt iho saisi hoitoa.

 240. Jussi

  Moi!
  Tämä lahjaksi:

  DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –KUORINTANAAMIO

  Mahtavaa alkavaa syksyä!

 241. Anastasia

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 242. Nina Sohkanen

  3-osainen puhdistusrituaali

 243. Mari

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi, koska järeämmät aseet tulisivat tarpeeseen yllättävän pintakuivuuden ja rypistymisen myötä :)

 244. Satu

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 245. Jenna

  YOUTH REMODELING CREAM –kasvovoide kuivalle iholle :)

 246. Anneli

  Youthful firming body cream –vartalovoidetta testaisin erittäin mielelläni.

 247. Pia

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali : Kiinnostaisi eniten! Minulla on herkkä pintakuiva epäpuhtauksiin taipuvainen iho.

 248. Janina

  Tehoseerumi, kärsin todella rasvaisesta ihotyypistä. Kaikkea on jo melkein kokeiltu eikä sopivaa tuotetta ole löytynyt. Tätä kokeilisin ilomielellä!

 249. Jaana

  Remarkable cleasing oil kiinnostaisi kovasti :)

 250. Paukkis

  Kolmivaiheinen putsari olisi mieletön!

 251. Henna

  Advanced Plumping serum, toiveeni :)

 252. Jonna

  kolmivaiheinen puhdistusrituaali olisi tarpeellinen :)

 253. Laura

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi 🙂

 254. Marsu

  Youthful Lift Eye Cream vaikuttaa tehokkaalta ja tarpeelliselta tuotteelta!

 255. Pilvi

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali

 256. Reetta

  Silmänympärysvoide

 257. Irina

  DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –KUORINTANAAMIO sekä thin-kasvovoide. Etsin aina parempaa kuorintavoidetta ja kasvovoidetta, vielä ei ole tullut vastaan omalle iholleni täydellistä.

 258. Johanna Vähätiitto

  Intensive moisturising mask 😊

 259. MARJA-LIISA

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 260. Henna

  Advanced serum

 261. Tanja Minkkinen

  Intensive moisturising mask-kosteusnaamio.🙋

 262. Marika

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 263. Maarit

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi 😊

 264. Tuulis

  Repair night serum tulisi tarpeeseen

 265. Tarja Parkkinen

  REPAIR NIGHT SERUM tehoseerumi tekee varmasti hyvää jo ikääntyvälle iholleni.

 266. Heli Heinonen

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 267. Sari Wass

  Advanced plumping serum

 268. Tarjahelena

  Advanced Plumping serum

 269. Anu

  Miten näistä voi valita?! 😍 Silmänympärysvoide, kosteusnaamio…hmmm sanon kuitenkin 3-step, koska kuuluisa puhdistusrituaali kiinnostaa!

 270. Henna

  kuorinta naamio

 271. Pia

  Repair Night Serum – kuulostaa ylelliseltä ja tehokkaalta, ihanalta!

 272. E

  Repair night serum-tehoseerumi

 273. Helie

  INTENSIVE MOISTURISING MASK, koska hyllyssäni ei ole tällä hetkellä yhtäkään kosteuttavaa naamiota ja syksyn viimat edessä, apua!

 274. Henna

  Double action smoothing scrub -kuorintanaamio! <3 Tehokkaalle kasvonaamiolle olisi tarvetta.

 275. Kaijal

  INTENSIVE MOISTURISING MASK –KOSTEUSNAAMIO

 276. Maarit R

  Advanced plumping serum tulisi nyt juuri oikeaan saumaan. Remonttipölyn ja lyhyiden yöunien runtelema iho kaipaisi apua.

 277. Saara

  Valinta on todella vaikea, mutta kyllä tähän hätään tarvitsisi ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumin.
  Ihohuokoseni ovat todella pienet ja ihoni kuiva. En ole löytänyt vielä tarpeeksi kosteuttavaa kasvovoidetta, joten ko. tuote olisi tarpeen.

 278. Salla

  Olen kuullut niin paljon kehuja 3-vaiheisesta puhdistusrituaalista, että olisi ihana päästä kokeilemaan, olisiko siitä apua omalle ajoin ongelmaiselle iholle.

 279. Krista Teräsniemi

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali olisi tarpeen, puhdistushommat ovat niinsanotusti hakusessa tällä hetkellä

 280. Riikka

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali :)

 281. Maritta

  DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –KUORINTANAAMIO

 282. Mari

  3-step anti-agening cleansing ritual tai intensive moisturising mask. Molemmat ovat hankintalistalla.

 283. Pilvi

  Omalle pintakuivalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle varmaankin tuo kosteuttava naamio kuulostaisi sopivalta. Näissä Patykan tuotteissa on kyllä aina niin kauniit pakkaukset ja ihanat tuoksut.

 284. Suvi

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali kiinnostaisi eniten! Olen aina käyttänyt vain yhtä puhdistusainetta (yleensä maitomainen tai vaahto) ja kasvovettä, joten olisi mielenkiintoista kokeilla saako useamman tuotteen yhdistelmällä erilaista tuntua ihon puhdistukseen ja olisiko sillä selkeää vaikutusta ihon kuntoon. Ehkä epäpuhtauksiakaan ei tulisi niin herkästi kun kasvot ovat todellakin puhtaat meikistä ja muusta päivän mittaan kertyneestä liasta.

 285. neitolintu

  Haluaisin kokeilla tätä uutuustuotetta: Patyka Youth Remodeling Cream Universal Texture -Kiinteyttävä Kasvovoide:)

 286. Mervi

  Kasvovoide kiinnostaa eniten 💗🍓

 287. Juulia

  ADVANCED PLUMPING SERUM olisi sitä mitä ihoni kaipaa juuri nyt :)

 288. Sari

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL

 289. HennaV

  Repair Night Serum kuulostaa erittäin hyvältä :)

 290. Tiina R

  YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide :)

 291. Anu Roininen

  3-vaiheinen puhdistusrituaali.

 292. Jenni K.

  Minua kiinnostaa 3-step puhdistussetti. :) Patykan tuotteista minulla on kokemusta vain ihanasta vartalovoiteesta, mutta puhdistustuotteita on kehuttu paljon ja ainakin niitä olisi kiva kokeilla.

 293. Camilla

  Youth Remodeling Cream Universal. Sitä ihoni kaipaa 😍

 294. Päivi

  Silmänympärysvoide tulisi nyt tarpeeseen.

 295. Ulla T.

  Advanced Plumping Serum, kiitos!

 296. Aleksi Virtanen

  YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide

 297. Virpi

  REPAIR NIGHT SERUM – tällä olisi ehkä hyvä aloittaa näihin tuotteisiin tutustuminen

 298. Ida

  Oih! 3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL ja Remarkable Cleansing Oil –puhdistusöljy – tästä olen erittäin innoissani! Olen käyttänyt jo pitkään Patykan Rosewood putsaria, joka onkin sopinut iholle todella hyvin ja ollut luottotuote. Viimeisen puolen vuoden aikana putsari on kuitenkin alkanut hieman ärsyttämään suupielen ihoa, varmaan liittyen muihin elämän- ja ihon muutoksiin tällä hetkellä, ja pitäisi varmaan ainakin joksikin aikaa vaihtaa johonkin muuhun. Öljypohjainen puhdistus kiinnostaa, olen jotenkin pintakuivan mutta rasvoittuvan ihoni kanssa sitä arastellut, mutta olen kuullut Patykan 3-vaiheisesta puhdistuksesta niin paljon hyvää, että tämän uudistuksen myötä on viimein varmasti aika kokeilla itsekin! Aloittamalla vaikka juurikin tuosta puhdistusöljystä :) syksyllä on tiedossa paljon reissaamista, joten helposti mukana kulkeva luottotuote ilahduttaa myös <3

 299. Suvi

  Valintani olisi Repair Night Serum, vaikka kaikki muutkin tuotteet kuulostavat ihanilta!

 300. Henna

  Silmänympärysvoide olisi timantti! En tiedä millainen tuote minulle sopisi. Olen 27-vuotias, mutta silmäni ovat ruttuiset kuin elefantilla. Samalla herkät silmänaluseni ovat välillä turvoksissa kuin teepussit, joten tuotteen tulisi olla juuri oikealla tavalla kosteuttava. Olen tähän mennessä käyttänyt sitä-tätä luonnonkosmetiikan (ja aiemmin normi-) silmänympärysvoidetta, joten täsmätuote olisi enemmän kuin tarpeen. Unohtamatta muutoin helposti tukkiutuvaa aknearpikasta naamaani.

 301. Mari

  INTENSIVE MOISTURISING MASK –KOSTEUSNAAMIO

 302. Jenni

  Repair night serum❤️

 303. Eveliina

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 304. Tuulispää

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi vaikuttaa lupaavalta omaa sameaa ihoani ajatellen!

 305. Silja

  Intensive moisturising mask- kosteusnaamio tulisi tarpeeseen iholla joka on kaikista hoitoyrityksistä huolimatta ärsyttävän kuiva.

 306. Nikolas

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali äidille synttärilahjana :)

 307. Harriet

  Iiik, aivan ihanat tuotteet! Eniten kiinnostaa kuitenkin 3-step puhdistuspaketti!

 308. Lallu

  Ehdottomasti ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumin! Sain siitä näytteen ja olipa kerrassaan mahtava tuote!

 309. Marja

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi ✨

 310. Oili

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL -setin tietysti! ☺️

 311. Edit

  YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoide tulisi tarpeeseen.

 312. MeijuP

  ADVANCED PLUMPING SERUM :)

 313. Aino

  3-vaiheinen puhdistusrituaali✨💗

 314. ms. Teresa

  Janoiset otsajuonteeni tarvitsevat botoxia huomattavasti parempaa ; ), joten REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi voisi tulla poistamaan pyykkilaudan otsastani : ) .

 315. Eveliina

  Aivan kaikki tuotteet kiinnostavat, erityisesti Youth Remodeling Cream sekaiholle!

 316. Anniina

  Repair night serum🌟🌟🌟🌟🌟

 317. Tarja

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali

 318. Jenna

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL

 319. Raija

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL -setin ottaisin kovin mielelläni.

 320. Kira

  Kaikki tuotteet on kiinnostavia, mutta eniten haluaisin kokeilla YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoidetta.

 321. Riitta Toivonen

  Repair Night Serum, olisi ihanaa antaa tämän tuotteen tehdä taikoja yön aikana☺

 322. Seppo

  Löysin Jolien ja kasvojen hoitovoiteet nyt eli 72-vuotiaana. 😉 3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL -setin ottaisin jos voittaisin.

 323. Annika.J

  Kaikki tuotteet kiinnostavat, mutta erityisesti Youth Remodeling Cream sekaiholle!

 324. Niinuliina

  Kaikille olisi kyllä ehdottomasti käyttöä mutta jos yhden valitsen niin Advanced plumping serum –seerumin,mahtava tuote kuivalle iholleni.

 325. sikkuralla

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 326. Maarit

  Kolmivaiheinen puhdistus on nyt kesän jälkeen todella tarpeellinen 🙏🏻

 327. maria johansson

  Plumping seerumi :)

 328. Taru

  Youthful lift eye cream silmänympärysvoide. Silmänympärysiho erityisesti tarvitsisi piristystä.

 329. Sanna Kumpulainen

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi kiinnostaa eniten. Ihollani on aknearpia ja se todella kaipaa uudistusta. Patykaa en ole ennen kokeillut.

 330. Johanna

  Youthful lift eye cream silmänympärysvoiteelle olisi todellakin tarvetta

 331. Heidi

  Repair night seerumia halyaisin kokeilla :)

 332. Jonna

  Putsarisetti on jo käytössä, ihan huippu! Yöseerumi kiinnostaisi nyt erityisesti, se hellisi varmasti kuivaa ja ikääntyvää ihoani.

 333. Jasu

  Kasvovoide ja kuorintanaamio!

 334. Matilde

  Repair Night Serum -tehoseerumi.

 335. Merja

  Kaikki mahdolliset tehoseerumit vanhalle nahkalle!😍

 336. Suvi Järvinen

  Kuorinta olisi tervetullut!

 337. Pupu

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali kuulostaa todella lupaavalta. Olen jo valmiiksi koukussa puhdistusöljyihin, joten olisi hienoa päästä kokeilemaan Patykan tuotteita!

 338. Päivi Saarinen

  Silmänympärysvoide! En ole kertaakaan löytänyt vielä suosikkiani, ehkä tämä….?

 339. Jaana

  3-vaiheinen puhdistus ehdottomasti!

 340. Maria

  YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoide olisi omiaan näin raskauden jälkeen

 341. Niina Grönlund

  Advanced plumping serum 🍀

 342. johannax

  Nyt juuri haluaisin seerumin. 💙

 343. Annika

  Advanced Plumbing Serum kuullostaa täydelliseltä!

 344. Suvi

  YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoide

 345. Alexandra

  Wow, todella vaikeaa valita, mutta päädyn tällä kiertää YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoiteeseen. Kaipaan iholleni virkeyttä, hyviä tuoksuja ja ennen kaikkea mahdollisuuden uusiutua kolmen raskauden jälkeen. Antaisin mielelläni sen mahdollisuuden itselleni.

 346. Suvi

  Uudistunut kolmivaiheinen puhdistusrituaali akneen taipuvaiselle iholleni kokeiluun, kiitos :)

 347. Pirre

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali

 348. Heini

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi olisi toiveissani :).

 349. Terhi

  Muutaman kerran kokeilleena voin suositella Youth Remodeling cream-kasvovoidetta. Täys kymppi! Ihana koostumus ja tuoksu.

 350. Ritva Ahola

  Repair Night Serum

 351. Sanna R.

  YOUTH REMODELING CREAM universal. Kuiva iho tarvitsee tätä selvitäkseen syksystä ja talvesta.

 352. MutiNa

  Kylläpä kunnon kuorintanaamio tulisi tarpeeseen.

 353. Hemppa

  Silmänympärysvoide olisi tarpeellisin tällä hetkellä.

 354. Sanna

  Puhdistusvaahto olisi kiva.

 355. Heidi

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali kuulostaa hyvältä! :)

 356. Iida

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – Tarvitsen tehokkaan ja hellävaraisen puhdistuksen pintakuivalle, mutta päivän aikana rasvottuvalle iholleni.

 357. Henskulainen

  Näistä voisi kokeilla vaikka kaikkia, mutta YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide voisi olla näille riippuville silmäpusseille toivo huomisesta.

 358. Marianne

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali

 359. Petra

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi on ehdoton ykkösvalinta! Nyt tuntuu, että töiden jäljiltä iho kaipaa pikaista uudistusta. Mikäs sen ihanampaa kuin herätä aamulla terveemmän näköisenä, kun iho loistaa! :)

 360. Marika

  Youth remodeling cream kasvoide kuivalle iholle, syksyä kohti mentäessä tämä olisi ihana tuote kuivuuteen taipuvalle iholle.

 361. Jessica Maunus

  YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide

 362. Marja Tln*

  Advancef Plumping Serum, ei ollut vaikea valita. Jotain tämän tyyppistä kosteuttavaa olen harkinnut hankkivani.

 363. IK

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL kiinnostaa kovasti :).

 364. Hienostellen

  Advance plumping serum – minun kasvoilleni, kelpaa vain paras seerumi.

 365. Salla

  Kuorintanaamio ehdottomasti! Helein poskin syksyä päin!

 366. Jupiter

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 367. Tiina

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi, syysihoa öisin elvyttämään. Iholle tuli juuri jano.

 368. minttu47

  Silmänympärysvoide

 369. Hiisukas

  Sekaihon kasvovoide olisi kiva!

 370. Ursula Kummoinen

  Intensive Moiturising Mask

 371. Vivian

  Seerumi ♡

 372. Hennukka

  Double action smoothing scrub.

 373. EssiS

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali

 374. Tutu

  Patyka Advanced Plumping Serum -Kiinteyttävä Hyaluronihapposeerumi vaikuttaa hyvältä tuotteelta, jota haluaisin kokeilla!

 375. Mia H

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL tulisi varmasti tarpeeseen, sillä en ole vielä löytänyt itselleni sopivia puhdistusaineita luonnonkosmetiikan puolelta. Nämä tuotteet vaikuttavat lupaavilta ehdokkailta luottotuotteiksi. Patykan muista tuotteista on vain hyviä kokemuksia.

 376. Minnna

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali!

 377. Tiia

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali kiinnostaisi erityisen paljon. Ihoni on aina ollut hankala. Teini-iän ja vähän sen jälkeenkin vaivanneen aknen ja sen hoitoon tarkoitetun lääkkeen aiheuttaman ihon kuivuuden jälkeen toivoisin, että nyt kolmikymppisenä saisin vihdoin ihon tasapainoon. Minun on ollut vaikea löytää iholleni sopivia puhdistustuotteita, sillä ihoni on edelleen helposti kuivahtava, mutta toisaalta siihen ilmestyy helposti epäpuhtauksia. Luonnonkosmetiikkaan siirtyminen on auttanut huomattavasti, mutta ne juuri minulle sopivat puhdistustuotteet ovat vielä hakusessa. Pidän Patykan tuotteista, mutta en ole koskaan raaskinut ostaa tätä settiä, sillä en ole vielä päässyt testaamaan sitä. Olen kuitenkin kuullut siitä paljon hyvää.

 378. Laura Esko

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 379. MarMar

  Advanced plumping serum , kosteutta tarvitaan aina. Kolmivaiheinen puhdistus jo käytössä.

 380. Marjo Rahikainen

  Advanced plumping serum

 381. Marjo

  3-step puhdistusrituaali

 382. siru

  Varsinkin näin talvea (hui!) kohti mentäessä 3-step puhdistusrituaalia olisi kiva kokeilla.

 383. hilavitku

  Youth remodeling cream

 384. Maikki

  Repair Night serum! Se viimeistelisi nukkumaanmeno-rituaalini ja lievittäisi 40-ikäkriisin orastavia oireita. ❤️🌱🌖

 385. Katja

  Ehdottomasti Repair Night Serum

 386. Mariel

  Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan uudistunutta kolmivaiheista puhdistusrituaalia!:) Noin viisi vuotta sitten, kun 3-step puhdistus saapui Jolieen ostin sen heti testaukseen ja ainakin silloin se toimi loistavasti oikuttelevalle iholleni. Sen jälkeen olen käyttänyt puhdistuksessa ties kuinka montaa eri purkkia ja purnukkaa. Nyt olisi ihana palata tähän vanhaan, mutta päivitettyyn puhdistusrituaaliin!:)

 387. Teija Suonela

  Salainen ase, Repair night serum

 388. Juulia

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali kuulostaa ihanalta. Sopivaa kasvovettä en ole vielä luonnonkosmetiikan puolelta löytänyt, tätä olisi kiva kokeilla!

 389. Tutu

  YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide

 390. Laura

  Ikääntyvä eukko kaipaa ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumia. Josko naama hieman nuorenisi

 391. Katariina

  Uusi kuorintanaamio 😍

 392. Sonja

  Vaikea valinta, sillä myös Patykan vartalotuotteet vielä tuntemattomana alueena kiinnostaisivat, mutta etusijalle menee kuitenkin kolmivaiheinen puhdistusrituaali. Olen kuullut siitä pelkästään hyvää ja itsekin olen sitä silloin tällöin jäljitellyt erään toisen sarjan puhdistusöljyn ja Patykan Rosewood-putsarin kanssa, mutta olisi mieletöntä päästä kokeilemaan tätä “aitoa oikeaa”!

 393. Mervi

  Kuorintanaamio olisi tarpeellinen nyt :)

 394. Ella Puttonen

  Lähettäisittekö minulle sen Youthful lift eye creamin. Tarvitsen uuden silmänympärysvoiteen ja haluaisin kokeilla sitä myös sen takia, että sitä voi käyttää naamiona. Olen tänää vuonna tehnyt muutoksen elämääni. Olen luopunut lihasta ja eläinperäisistä tuotteista. Haluan alkaa ostaa nyt eläinkokeetonta\vegaanista kosmetiikkaa ja päästä eroon synteettisistä kosmetiikoistani. Tämä olisi suoraan sanotusti parasta luksusta elämääni kaiken stressin ja muun ohella! ❤️

 395. Hanna

  Advanced plumping serum tulisi tarpeeseen. Palattuani pitkän tauon jälkeen töihin, huomaan, että kasvojen ihoni on väsyneempi ja elottomampi johtuen kiireisemmistä päivistä. Pientä luxusta kaipaa siis sekä keho että mieli, jota seerumi kyllä toisi mukanaan😊.

 396. Hanna

  Hei! Ehdottomasti ottaisin kasvoveden, koska nykyinen madaran kasvoveteni on loppumassa. Etsin vielä lemppari sarjaa, mielelläni haluaisin kokeilla uusia tuotteita ja löytää Sen Oikean!
  Olen 30 ikävuoden täytettyä suosinut hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita.

 397. Nella

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 398. Tellervo

  Advanced seerumi
  Todella tarpeen😃

 399. HelenaT

  Advanced seerumi erityisesti kuulostaa ihanalta!

 400. Marke

  Youth Remodeling Cream kuivalle iholle 😊

 401. Sepe

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi kuulostaa sellaiselta, jonka haluaisin lahjoittaa vaimolleni

 402. nina

  advanced plumping seerum ehdottomasti:)

 403. Sara

  Repair night serum :-)

 404. markku

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi kiinnostaa!

 405. Ida Kotilainen

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi 💚

 406. Riitta S

  Repair night serum! :-)

 407. Salla A.

  3-step puhdistussarja on ollut tähän asti parasta, mihin olen koskaan rahaani laittanut. Uskoisin uudistuneen tuotteen olevan vielä parempi, joten aivan ehdoton ja selvä vastaukseni on tämä maailmankaikkeuden paras kasvonpuhdistussarja <3

 408. leila

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumia olisi ihana kokeilla.

 409. Sonja

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi 😍

 410. TanjaM

  Repair night serum

 411. Mari

  Haluaisin kokeilla jospa PLUMPING SERUM –seerumi saisi tehtyä ihmeitä iholleni. Ihoni näyttää ja tuntuu väsyneeltä ja tunkkaiselta.

 412. Outi

  Silmänympärysvoide olisi tämän kotiäidin päivien ja arjen luksus ja pelastaja ❤☺

 413. Justiina

  REPAIR NIGHT SERUM-tehoseerumi

 414. Sepuli

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi olisi ominaisuuksiensa puolest passeli minulle

 415. Olga

  Seerumi 💋🆘💕 Talvi tulossa!

 416. Minna

  Repair night serum -tehoseerumi on tuote, jota haluaisin kokeilla

 417. kirsti

  silmänympärys kaipaa kohennusta

 418. Tiina

  Uudistettu kolmivaiheinen puhdistus kuulostaa taivaalliselta! Myös Youth Remodeling Cream vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta!

 419. Sissispissis

  Haluaisin kokeilla : INTENSIVE MOISTURISING MASK –KOSTEUSNAAMIO. Se on suunniteltu ikääntyvälle kuivalle ryppyiselle iholle. Olisin onnellinen voitosta :)

 420. Satu

  Tehoseerumi juuri olisi tarpeen!

 421. M

  Silmänympärysvoide ja tehoseerumi kiinnostavat :)

 422. Sari

  Ehdottomasti 3-Step Anti-Ageing Cleansing Ritual! Olen kuullut paljon ylistystä tästä, ja haluaisin itsekin päästä kokeilemaan!

 423. Salla

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali kiinnostaa, sillä hyvä putsari on ollut hakusessa jo pitkään!

 424. timo hattunen

  YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoide

 425. Jenna

  DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –KUORINTANAAMIO

 426. PSK

  Kasvovoide ois varmaan aika passeli.

 427. Ira

  Kaikki olisivat ihania, mutta valitaan 3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali.

 428. Annukka

  Vartalovoide kuulostaa ihanalta!

 429. Mormor

  Repair Night Serum.

 430. Anniak T.

  Patyka on minulle ihan uusi nimi, mutta Repair Night Serum kuulostaa hyvältä.

 431. Kreetta-Anniina

  Kaikki Patykan tuotteethan ovat aivan ihania, mutta jos pitää yksi valita, niin Repair Night Serum. <3 Toinen vähintäänkin yhtä valloittava tuote on 3-Step puhdistusrituaali (pakko mainita), johon totuttuaan on hieman hankalaa muuhun enää vaihtaa.

  Kaunista syksyä Jolieen!

 432. Katriina Hokkanen

  Jompikumpi noista seerumeista. Toi yöseerumi kuulostaa tehokkaammalta.

 433. Salli

  Kyllä tuo silmänympärysvoide olisi minun toiveena.mukaan siis arvontaan.

 434. Sonja

  Patyka Repair Night Serum -Korjaava Yöseerumi olisi valintani.

 435. Minna

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi kiinnostaisi kovasti :)

 436. Tuire

  YOUTHFUL FIRMING BODY CREAM –vartalovoide kuullostaa lupaavalle :)

 437. pirjo

  3-vaiheinen puhd.rituaali

 438. Silja

  Kolmivaiheinen puhdistus.

 439. Amanda

  Herkkä akneihoni varmasti nauttisi tehoseerumista☺

 440. Leena

  Patyka Youth Remodeling Cream Universal Texture -Kiinteyttävä Kasvovoide

 441. Satu-Päivikki

  ADVANCED PLUMPING SERUM ehdottomasti :)

 442. Jenni

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL

 443. Eero Vähäkangas

  Haluaisin naisten kaverille jonkun ihon hoito aineen ja ymmärrän muuta

 444. Mari

  Repair Night Serum kuulostaisi hyvältä :)

 445. Eva

  Patyka Advanced Plumping Serum -Kiinteyttävä Hyaluronihapposeerumi

 446. Minna

  3-steps puhdistus! Iho ärsyyntyy kaikesta paitsi teidän ihanasta Pain Geranium Thistle -voiteesta. Hyvää putsaria en ole löytänyt vieläkään vaan ihohuokoset on likaiset ja tukkoiset kun meikin on poistanut niin täydelliselle tuotteelle olis todella paikka kylppärissä.

 447. TeijaH

  Silmänympärysvoide kiinnostaa eniten!

 448. Tarja

  Advanced Plumping Serum kiinnostaisi.

 449. Assi

  3-step puhdistusrituaali kuulostaa taivaalliselta, sitä olen halunnut jo pitkään kokeilla.

 450. tuula torkkeli

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi

 451. Iidis

  Olen uutta kasvoputsaria vailla, joten 3-step putsarit kiinnostaa kovasti. Olen usein harkinnut Patykan kokeilemista pohtien olisiko siitä verrokiksi suosikilleni Paille?

 452. Eeva Gustafsson

  Kuorintaseerumi ehdottomasti!

 453. Helena Savikko

  YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide sopisi toivottavasti minulle. Nykyinen silmänympärysvoiteeni on lähdössä vaihtoon, kun ei enää sovi, vaikka olen vuosikymmeniä käyttänyt…..

 454. Henna

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali.

 455. Liinukka

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi <3

 456. Hnmri

  Silmänympärysvoide olisi tarpeen, kun en ole sellaista aiemmin tottunut koskaan käyttämään. Ehkä nyt ois aika :)

 457. Hanna Nyström

  INTENSIVE MOISTURISING MASK –KOSTEUSNAAMIO

 458. Riikka Koskinen

  Night serum!

 459. Merja

  Tehoseerumia yökäyttöön olisi ihana kokeilla :)

 460. milla

  Kolmivaiheinen puhdistusrituaali olis varmasti kuivalle iholle luxusta.

 461. Terhi

  INTENSIVE MOISTURISING MASK –KOSTEUSNAAMIO kuulostaa ihanalta tuotteelta minun kosteutta janoavalle ja herkälle iholle! :)

 462. Jonna

  YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoiteen

 463. Laura

  ADVANCED PLUMPING SERUM kuulostaa ihanalta.

 464. eeva

  advancet plumping serum

 465. Emmi

  Repair night serum👌

 466. Kirsi

  YOUTHFUL LIFT EYE CREAM -silmänympärysvoide mulle kiitos! Edellinen on juuri loppumassa ja kiinnostaa tuo turvotusta laskeva ominaisuus.

 467. Iitu

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi :)

 468. Sini

  Kasvovoiteen haluaisin

 469. MillaS

  Yöseerumi! Tuo jokaisen päivän lopetukseen tuulahduksen ylellisyyttä.

 470. Arja Kutila

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali olisi luksusta!

 471. Hausku

  Advanced plumping seerumi kuulostaisi juuri sopivalta syksyn ihanuudelta iholleni – hiukan lisäboostia, kun päivät lyhenee ja illat pimenee :) Tosin nämä kaikki kyllä kuulostivat mielenkiintoisilta tuotteilta…

 472. Sanna

  Patyka Youthful Firming Body Cream -Kiinteyttävä Vartalovoide

 473. Lotta Keskitalo

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi kelpaisi testaukseen. :)

 474. Päivi

  INTENSIVE MOISTURISING MASK –KOSTEUSNAAMIO. iho kaipaa kosteutusta.

 475. minna

  Kolmivaiheinen puhdistus

 476. Anna-Maria

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 477. Heidi Sneck

  Puhdistusvaahdon

 478. Tarja Rantanen

  Plymping-seerumi kiinnostaa

 479. Katri

  Tällä hetkellä iho kaipaisi REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumia.

 480. Anna

  Yöseerumi kuulostaa ihanalta!

 481. Sari

  3-Step Anti-Ageing Cleansinng Ritual kuulostaa sekä ylelliseltä että tehokkaalta – juuri siltä mitä tarvitsisin näin loman loputtua syksyn viimoja odotellessa.

 482. Laura

  double action -kuorintanaamio

 483. Tuuli Suominen

  3-vaiheinen puhdistusrituaali olisi täydellinen tähän hetkeen- Advanced Plumping Serum vaikutti itselleni sopivalta myös.

 484. Katri

  Advanced Plumping Serum

 485. Mohn

  Advanced Plumping Serum koska Jolie boxista tullut hyalyronihapposeerumi loppui jo tovi sitten ja se oli ihana!

 486. Kaija

  DOUBLE ACTION SMOOTHING SCRUB –KUORINTANAAMIO olisi kyllä tarpeen. :-)

 487. Reijo Grönlund

  Kasvovoide Universal

 488. Arle

  Advanced plumping serum tekis tälle tytölle terää

 489. Airiin

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali

 490. Petri

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali tuntuu sopivalta minulle.

 491. Aikku

  Se on 3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali, ihana varmaan.

 492. Iitu

  Kolmivaiheinen puhdistus! Yli kolmekymppisenä etsin edelleen sitä oikeaa kasvojenpuhdistustani.

 493. Susanna

  Olen kuullut ja lukenut niin paljon hyvää Advanced Plumping Serumista, että sitä haluaisin kokeilla.

 494. VK

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumia haluaisin kokeilla ehdottomasti.

 495. Mia Lipsanen

  3-vaiheinen puhdistusrituaali

 496. Merja K

  Kaikki olisi ihana saada mutta akuutein puutos on silmänympärysvoiteesta eli YOUTHFUL LIFT EYE CREAM –silmänympärysvoide on valintani.

 497. Milla

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumia olisi mahtava päästä kokeileman!

 498. Tiia

  Advanced plumping serum 😊

 499. Arja Berndtsson

  3-STEP puhdistustrio

 500. Kepa

  ADVANCED PLUMPING SERUM –seerumi

 501. Merja Soldan

  Youth remodelling cream olisi ihana kokeilla.

 502. Martamm

  Universal-kasvovoide

 503. Mari

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali, uusi putsari etsinnässä ja tämä vaikuttaisi kiinnostavalta!

 504. Tuuli

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali. Olisi ihan mahtavaa päästä testaamaan tätä epäpuhtaalle iholle, jolla alkavat jo ensimmäiset ikääntymisen merkitkin näkyä. Vähän luksusta ja hemmottelua syksyyn <3

 505. Miiu

  Kasvonaamio olisi oiva apu syksyyn!

 506. Peace

  Advanced plumping serumia on kehuttu ja sitä haluaisin päästä kokeilemaan

 507. Anna

  REPAIR NIGHT SERUM –tehoseerumi, kiitos <3

 508. Anne

  Silmänympärysvoide

 509. Sissi

  REPAIR NIGHT SERUM TEHOSEERUMI

 510. Anne-Maarit

  SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

 511. sallllla

  Yöseerumi

 512. Sirkku

  Yöseerumi tulisi tarpeeseen ja kyllä myös puhdistusaineet kiinnostaa kovin!

 513. Heidi

  Silmänympärysvoide kuulostaa aika täydelliseltä ja sille olisi tarvettakin.

 514. Nilla

  Advanced plumping serum.

 515. Rosanna

  Advanced Plumping Serum

 516. Janttara

  Advanced plumping serum houkuttaa

 517. Mariamaria

  3-STEP ANTI-AGEING CLEANSING RITUAL – kolmivaiheinen puhdistusrituaali olisi ihana kokeilla. Mun iholle varmaan tekisi terää

 518. Harri

  Advanced plumping serum

 519. Henriikka Koivisto

  Tuo kolmivaiheinen puhdistusrituaali kuulostaisi ihanalta!

 520. Saraj

  Hankintalistalla on tehokas silmänympärysvoide, olisiko tämä se.