Kesän auringonsäteiden tanssi ilmassa on tarjonnut ihollesi viipyileviä suudelmia ja mikäli olet viettänyt aikaasi ulkosalla tai auringon alla, saattaa ihosi hehkua nyt päivettyneen kauniissa sävyissä. Kevytkin päivetys tarjoaa meikille jo itsessään kauniin pohjan ja siksi päivettynyttä ihoa ei tarvitsekaan peittää paksuun meikkikerrokseen.

meikkipussi5
Loppukesän ja alkavan syksyn meikkiä leimaavat yhä kesän jäljiltä kuultavat ja kevyet meikkipohjat, raikkaan persikkaiset ja keveät kultaan vivahtavat poskipunat sekä kauniit aurinkopuuterit, joilla voi kevyesti korostaa ihon päivetystä ja toteuttaa varjostuksia.

Ihanat luotto-BB-voiteemme Absolutionin La Crème du Teint ja Iroisien Soin Parfait BB-voide, hehkuvat poskipunamme, kuten persikkainen Zuii Peach ja kullan sävyyn taittava, viileämpi Zuii Melon ja kaikki aurinkopuuterimme luovat meikille kauniin hehkeän pohjan. Kasvojen heleyttäjänä ja tehokosteuttajana voit kokeilla myös Absolutionin La Solution + Éclat -seerumia, joka käy kasvoille meikin alle myös sellaisenaan ilman kosteusvoidetta.

meikkipussi7

meikkipussi8

meikkipussi3

Silmiin saamme kesän tuiketta upeilla pronssin sävyillä, kuten Zuiin sävyillä Bronze tai Brownie; niitä täydentävät kirkastajina, korostajina ja valon nappaajina kauniin kullanhohtoiset sävyt, kuten Rose Mist tai Rich Gold.

Huulilla toistuvat yhä kesällä esiin nousseet korallin ja pinkin värit, kuten Zuii Mandarin ja Zuii Cashmere. Voimakkaampaa statementia hakeva, uskalias nainen sipaisee huulilleen myös klassista punaista ja kesän ehdotonta punaista suosikkia, korallisen punaisen sävyä Coral Red. Kaikki luomivärimme löytyvät webshopistamme täältä ja huulipunamme täältä.

meikkipussi2

'

Raikastusta kaipaava suihkauttaa kasvoilleen hienon sumun Neal’s Yard Remediesin Francincense Hydrating Facial Mistia, kosteuttavaa ja virkistävää kasvosuihkettamme, joka sopii niin meikittömille kasvoille kuin meikin päällekin suihkautettavaksi.

Syksyn uudistumisen myötä katseet kääntyvät myös meikkisiveltimiin ja -välineisiin: puhtailla ja hyväkuntoisilla sudeilla ja siveltimillä syntyy kaunein ja upein meikki. Valikoimistamme löydät niin poskipuna-, meikki-, peitevoide-, luomiväri-, rajaus- kuin häivytinsiveltimetkin; tule Jolie shopiin tai löydä Jolie webshopista omasi!

Mikäli siveltimesi kaipaavat hellävaraista puhdistusta, meiltä löydät suositun Jolie-sivellinsaippuan siveltimien perusteelliseen ja pehmeään puhdistukseen. Meikkisiveltimet ja välineet löydät täältä

meikkipussi4

Kauneimmat meikkipussit löydät ystävältämme IvanaHelsingiltä naapuristamme tai vaihtoehtoisesti heidän verkkokaupastaan täältä.

meikkipussi9

meikkipussi6

Teksti Nina Tawast

Kuvat Jolie 

  1. // visuaalisestivaativa //

    Tuotteet kuulostavat mainiolta mutta etenkin huomioni kiinnittivät kyllä nuo jumalaisen kauniit pakkaukset! Graafikon silmä lepää. <3

  2. Lumi

    Inspiroiva kirjoitus. Mistä on hankittu kuvien spaatteli vai onko sitä tulossa teidän valikoimaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019