Muistatteko, kun lapsuudessa alkukeväästä porattiin reikiä koivun runkoihin ja odotettiin, kuinka reikään työnnetystä letkusta valui kirkasta koivunmahlaa?

Koivunmahlan voisi sanoa olevan Pohjolan aloe veraa, sillä se on täynnä elinvoimaa synnyttäviä ravinteita. Koivunmahla onkin se, joka saa koivun kasvamaan keväällä. Se sisältää mm. aminohappoja, C-vitamiinia, kaliumia, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, mangaania, sinkkiä, natriumia ja rautaa. Kaikki nämä vitamiinit ja hivenaineet ovat elintärkeitä kehollemme – ja niin myös ihollemme.

Onkin silkkaa neroutta, että latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki Madara keksi innovaation, joka vie kosmetiikkateollisuuden aivan uusiin sfääreihin. Madaran uusissa, tänään myyntiin tulleissa Time Miracle-tuotteissa vesi on korvattu kokonaan koivunmahlalla! Ja ei millä tahansa koivunmahlalla, vaan meidän koto-Suomessa kasvavien koivujen mahlalla! Suurimman osan koivunmahlasta Madaralle tuottaa nimittäin suomalainen Nordic Koivu.

Madara teetti yhteistyössä latvialaisen yliopiston kanssa tutkimuksen, jonka mukaan koivunmahla suojaa ihoa ikääntymiseltä, vapailta radikaaleilta sekä ympäristön aiheuttamilta stressitekijöiltä samalla ihosoluja uudistaen. Madara keksi yhdistää koivunmahlaa muihin Itämeren ympärillä villinä kasvaviin tai luomuviljeltyihin kasveihin, kuten mataraanhumalaan, puna-apilaan, tyrniin, poimunlehteen ja peltokorteeseen. Madara nimesi tämän yhdisteen Galium7-yhdisteeksi. Kliininen placebo-kontrolliryhmä todisti, että yhdistelmä vähensi ryppyjä 93 prosentilla naisista, jotka käyttivät tuotetta.

Time Miracle-tuotteisiin kuuluu silmänympärysvoide, päivävoide ja yövoide. Ne sopivat kaikille ihotyypeille kolmekymppisestä ylöspäin.

Näitä on pakko testata! (Jolien toimitus on jo täysin myyty..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019