Yksi Jolie-tiimin salaisista aseista on Little Butterfly Londonin Blossoms In Spring Illuminating Day Cream -kirkastava kasvovoide. Vauvabrändin kosteusvoidetta ei tule välttämättä ensimmäisenä ajatelleeksi, mutta ennakkoluulottomuus kannattaa! Äideille suunniteltu väsyneen ihon pelastusvoide toimii moneen. Koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä kasvovoide tehokosteuttaa ja uudistaa ihoa. Voiteessa on ravitsevia purasruoho-, persikka-, kurkku- ja papaijansiemenöljyjä, mutta silti koostumus on kevyen pumpulinen. Voiteen tehot sijaitsevat antioksidantti- ja C-vitamiinipitoisessa acai-marjassa, joka auttaa suojaamaan ihoa vapaiden happiradikaalien vaikutuksilta. Kun purkkiin lisätään vielä rohtopassio, granaattiomena, vihreä tee ja valkomulperi, voiteen kirkastavat ja elvyttävät vaikutukset alkavat olla varmoja. Voiteen tuoksu on miedon miellyttävä ja purkki on erittäin riittoisa.

Little Butterfly Londonin uutuus on kirkastava ja rasvaton antioksidanttiseerumi

Saimme lahjaksi Lontoosta erän kyseistä kirkastavaa kasvovoidetta, ja voimme siksi tarjota sitä nyt täysikokoisena ilmaiseksi kahden Little Butterfly London -tuotteen ostajalle. Lahjan arvo on 48 euroa. Jos haluat pysytellä brändin äitituotteissa ja sinua voisi kiinnostaa kasvovoiteelle aivan täydellinen pari; kokeile ihanaa uutuutta! Little Butterfly London on juuri lanseerannut Petals And Blooms -kirkastavan antioksidanttiseerumin. Kasvoseerumissa on öljytön koostumus, joka sopii hyvin myös reagoivalle ja epäpuhtauksia pukkaavalle iholle. Little Butterfly Londonin raaka-aineet ovat tyypillisesti huippulaadukkaita, kiinnostavia ja persoonallisia. Uutuusseerumista löytyy mustaherukkaa, sokeriruokoa, vaahteraa, mustikkaa, appelsiinia ja sitruunaa. Seerumi kuorii ihoa lempeästi, tehostaa ihosolujen uusiutumista, häivyttää pigmenttiläiskiä ja kosteuttaa. Ihon elastisuus, kunto ja väri paranevat.

Kesän bestsellerit – viilentävä jalkageeli ja kiinteyttävä vartaloseerumi

Kesän suosikkeja Little Butterfly Londonilta ovat olleet myös Jolie lux boxin toukopainoksessa mukana ollut Fresh Meadows -viilentävä jalkageeli, josta olemme saaneet ihastuneen palautevyöryn. Kuuma kesä on lisännyt kysyntää myös Scent Of Seas Toning Body Serum -vartaloseerumille, joka on luonnonkosmetiikan tehotuote vaativalle vartalonhoitajalle. Se on suunniteltu sopeuttamaan vartalon ihoa raskaudenaikaisiin ja -jälkeisiin muutoksiin, mutta sitä voi toki käyttää koska vain, jos haluaa vahvistaa, napakoittaa ja kaunistaa kropan ihoa. Geelimäisen seerumin tehokkaat kasviuutteet, vitamiinit ja mineraalit palauttavat ihon elastisuuden ja kiinteyttävät ihoa. Unikonsiemenuute tasoittaa ihon sävyä ja auttaa vähentämään selluliittia, merilevät elvyttävät sekä vihreä ja musta kahvi stimuloivat. Miedon raikkaalta tuoksuva seerumi imeytyy ihoon hetkessä ja jättää ihon kosteutetuksi, sileäksi ja napakaksi. Vartaloseerumi on muuten ehdoton lähitulevaisuuden trendituote ihonhoidossa, ihmiset haluavat hoitaa enenevässä määrin erikoistuotteilla kasvojen lisäksi myös vartaloaan. Luonnonkosmetiikan vartalotuotteista kehoon ei imeydy ylimääräisiä vierasaineita. 

Kahden vapaavalintaisen Little Butterfly London -tuotteen ostaja saa nyt kaupan päälle täysikokoisen Little Butterfly London Blossoms In Spring Illuminating Day Cream -kirkastavan kasvovoiteen. Lahjan arvo on 48 euroa. Kampanja on voimassa 6.-9.9. Jolie shopissa, webshopissa ja spassa. Verkkokaupassa lahja lisätään tilaukseen automaattisesti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019