Voit viettää stressitöntä joulua ja jättää lahjojen pakkaamisen ja toimittamisen Jolien joulutontuille. Tarjoamme mahdollisuuden muistaa omia ystäviä ja perheenjäseniä kauniisti pakatulla luonnonkosmetiikkalähetyksellä. Voit lähettää lahjasi Jolie webshopin kautta vastustamattoman ihanien tuotteiden tai toivottujen lahjakorttien muodossa.

spa

Piipahda Jolie webshopiin ja klikkaa ostoskoriin lahjan saajalle sopivat tuotteet. Kirjoita sitten toimitusosoitteen kohdalle lahjan saajan nimi ja osoite. Muistathan myös vastaanottajan puhelinnumeron, jotta PostNord pystyy toimittamaan lähetyksen perille. Jolien lahjapakkaamo lähettää paketin suoraan sen vastaanottajalle halutessasi ilman lähetyslistaa.

Tilauksesi lisätietokenttään voit kirjoittaa onnentoivotuksesi sekä lähettäjät, niin sujautamme puolestasi pakettiin pienen kortin lahjan seuralaiseksi. Käärimme kaiken kauniisiin silkkipapereihin sekä jolienväriseen boxiin ja toimitamme lahjasi ajoissa matkaan, kun teet tilauksesi webshopin tilauksen 17.12. mennessä.

Patyka_joulu3

Voit noutaa valitsemasi lahjat myös valmiiksi paketoituina Jolie shopista Helsingin Uudenmaankadulta. Tilatessasi webshopista kotiisi toimitamme halutessasi tyylikkään pakkausmateriaalin lahjatuotteiden mukana.

Jos et heti löydä sopivaa lahjaa verkkokaupasta, älä turhaan huoli, vaan seuraa Jolien Toimitusta. Jolien Joulukalenterista löytyy tänä vuonna päiväkohtainen supertarjous jokaiselle joulunaluspäivälle.

Kuvat Jolien arkisto

 1. Haiha

  En onnistunut joulukalenteriluukun tilauksessa eilen, ja nyt sitten luin, että ilmeisesti siinä oli ollut jokin ongelma… Harmi, kun ei ollut aikaa seurata asiaa myöhemmin päivällä, höh.

 2. Riikka Väänänen

  Hei! Itse ripsivärille koodi toimi jo heti keskiyöstä, mutta harmillisesti täyttöpakkaukselle koodi toimi vasta aamulla klo 10 jälkeen. Täältä Joliesta ollaan sinuun yhteydessä vielä tämän päivän aikana.

 3. Haiha

  Hei,

  Yritin siis ostaa sekä ripsiväriä että täyttöpakkausta. Olin aamulla niin kiireinen, että ajattelin ongelman johtuneen siitä, että tein jotakin väärin (vaikka olen toki tilaillut ennenkin). Jos olisin lukenut päivityksiänne, olisin saattanut kokeilla uudestaan, josko ongelma olisi sillä ratkennut. Mutta eipä hätä ole tämännäköinen; voin kokeilla tuota hehkuttamaanne ripsiväriä vaikka vuoden päästä, jos se olisi silloin seuraavan kerran tarjouksessa! ;)

  • Riikka Väänänen

   Hei! Jolie shopista on juuri lähetetty sinulle sähköpostia. Mukavaa joulunodotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019