Kesän alkupuolella meiliboksimme täyttyi innostavista ja reippaista keskusteluista, kun Rovaniemeltä käsin vaikuttava kauneustoimittajamme Hannamari ja myymälä- ja tuotevastaavamme Emmi suunnittelivat tulevien kuukausien meikkilookeja.

jolieshop_hannamarirahkonen1 (1)

Vaihtoehtoja kesän ja syksyn meikkilookeille pohdittiin tietysti pieni pilke silmäkulmassa, mutta myös teiltä saatujen meikkivinkkitoiveiden valossa. Kuvauspäivämme sujui rennoissa tunnelmissa ja aurinko paistoi lähes koko päivän. Ihanat mallimme istuivat välillä tuolilla ja toisinaan myös kukkapuskien keskellä.

Olemme varmoja, että tulevien kuukausien lookeista voi ammentaa roppakaupalla meikki-intoa ja uusia ideioita niin rentojen hellepäivien, spontaanien juhlien kuin reippaan työarjenkin keskelle! Tervetuloa pienelle kuvamatkalle Jolien kuvauspäivän kulisseihin, valmiit meikkilookit tarjoilemme myöhemmin tietysti värien kera:

jolienkulisseissa_hannamarirahkonen_meikkikuvauksetjolieshop_hannamarirahkonen3jolienkulisseissa_hannamarirahkonen_meikkikuvaukset (1)jolieshop_hannamarirahkonen1 (2)jolieshop_hannamarirahkonen2

Haluamme vielä lopuksi kiittää kaikista meikkimallihakuumme saamistamme viesteistä. Jos et tullut valituksi tällä kerralla, pienenä vinkkinä kerrottakoon että järjestämme piakkoin uuden meikkimallihaun, josta ilmoitamme vielä erikseen Jolien Toimituksessa. Talven 2015/2016 meikkilookeja suunnitellaan Jolie-tiimin kesken jo täydellä vauhdilla emmekä malttaisi odottaa pensseleihin ja kameraan tarttumista!

Mallit Miia Rantonen, Mari Vee, Reeta Vestman ja Maria Hietanen

Meikit ja hiukset Emmi Mansikkaviita

Kuvat Hannamari Rahkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2018