absolution_skincare_serum_toner_jolie_hannamarirahkonen6

Yksi Absolutionin rakastetuimmista tuotteista on sarjan all in one -puhdistusvesi, joka toimii kasvoveden ja kasvonpuhdistusaineen yhdistelmänä. Miselliveden ansiosta kasvoja ei tarvitse huuhtoa erikseen vedellä käytön jälkeen, sillä misellivedellä on ilmiömäinen kyky poistaa epäpuhtaudet, meikinjäämät sekä muut liat magneetin lailla.

Misellivesi on ranskalaisten kehittämä idea ja sen toimivuus perustuu puhtaasti kemiaan. Pallomaiset misellihiukkaset suorastaan tarttuvat vettä hylkivään ja öljymäiseen likaan niiden molekyylirakenteen ansiosta.

absolution_skincare_serum_toner_jolie_hannamarirahkonen7

Absolutionin misellivesi on ihanteellinen tuote hellävaraiseen ja samalla tehokkaaseen meikinpuhdistukseen, sillä tuote ei kuivata ihoa epäpuhtauksia poistavien ominaisuuksien kustannuksella. Misellivesi sopii erinomaisesti myös miesten päivittäiseen kasvojenpuhdistukseen ja ihon rauhoittamiseen parranajon jälkeen.

Absolution L’Eau Soir et Matin -puhdistusvesi jättää iholle puhdistetun, raikkaan sekä kosteutetun tuntuman. Kuten Absolutionin tuotteissa on tapana, myös puhdistusveden raaka-ainelistassa on huomioitu muut ihonhoidon kannalta tärkeät ominaisuudet kuten kosteutus, antiseptisuus sekä ihosolujen aktivointi. Misellivettä täydentävät soluaineenvaihduntaa vauhdittava potassium, pehmentävä hasselpähkinäöljy, pintaverenkiertoa elvyttävä italianolkikukkauute, virkistävä lime, appelsiininkukkavesi sekä antiseptisesti toimivat seetripuun ja frankincensen eteeriset öljyt.

absolution_skincare_serum_toner_jolie_hannamarirahkonen

Kuvat Hannamari Rahkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2018