Jolien lempeän kevätkauneuskuurin ensimmäisessä vaiheessa keskityttiin antamaan talvi-iholle kyytiä vartalon kuorimisen muodossa. Kun kuollut ihosolukko on saatu eliminoitua, iho on vastaanottavaisempi ammentamaan ja hyödyntämään muista kosmetiikkatuotteista saatavat ravinteet. Vartalon ihon janoaa kuorinnan jälkeen myös kosteutusta, johon onkin näin nurkan takana olevan kesäkauden kunniaksi kätevä sekoittaa myös muutamia napakoittavia tehotippoja.

absolutioncosmetics_vartalonhoito_jolie_hannamarirahkonen4

Elottoman ihon herättelemisessä suora lähestymistapa ei ole aina se toimivin ratkaisu. Takanamme ovat pitkät kylmät kuukaudet, joiden jäljiltä iho voi olla niin kuiva, ettei se kykene imeyttämään kovin tuhteja voiteita. Tällöin on käyttöä asteittaisille elvytystoimille, joiden kärkeen nostamme vesimäisen kosteuden lisäämisen.

Vesimäiset ja helposti imeytyvät vartalovoiteiteet tunnistaa sanoista emulsio ja body lotion, kun taas cream edustaa sitä tuhdimpaa, rasvaisempaa koostumusta. Kosteustasapainon palatessa voidaan lisätä kevyempien vartalonhoitotuotteiden rinnalle myös niitä tuhdimpia ja täyteläisempiä voiteita, joten molempia kauneustuotteita on hyvä löytyä varastoista.

absolutioncosmetics_vartalonhoito_jolie_hannamarirahkonen1

Absolution Le Soin Corps -vartaloemulsio on vesimäisen kevyen koostumuksen omaava vaihtoehto janoiselle iholle. Emulsio imeytyy niin äkkiä, että voit pukeutua heti sen levittämisen jälkeen. Vesimäisen kosteuden lisäksi emulsiossa on käytetty seesam- ja baobaböljyjä, jotka palauttavat ihon luonnollista kimmoisuutta.

Mikäli kaipaat kosteuden lisäksi selkeämpiä ääriviivoja ja napakampaa pintaa, voit sekoittaa vartaloemulsion sekaan pumppauksellisen tai kaksi Absolution La Solution+ Fermeté -vartaloseerumia, jonka olemme saaneet kevätuutuutena suoraan Ranskasta.

Kiinteyttävä seerumi on erinomainen täsmätuote vartalon erityishuomiota vaativille kohdille kuten reisille, vatsan alueelle ja käsivarsille. Emme liioittele kertoessamme Absolutionin vartaloseerumin lyöneen meidät suorastaan ällikällä.

absolutioncosmetics_vartalonhoito_jolie_hannamarirahkonen2

 

Tuotteen uskomattoman tehokas vaikutusmekanismi perustuu aineenvaihduntaa kiihdyttävien raaka-aineiden synergiaan, joita on testattu kerta toisensa jälkeen, kunnes haluttu vaikutus ja koostumus on saavutettu. Seerumeista voidaan yleisesti ottaen puhua tiivistettyinä superfoodnesteinä, joiden ohut ja vesimäinen koostumus takaa nopean imeytymisen sekä merkittävän määrän vaikuttavia aineita.

Luonnonkosmetiikan kiinteyttävien seerumeiden teho ja funktio perustuvat siihen ihon ravitsemiseen ja siihen, että ihollemme annetaan mahdollisuus aktivoida itse omaa aineenvaihduntaa ja kudoksia. Absolutionin seerumin pääraaka-aineina on käytetty kolmea erittäin tehokasta ihoaineenvaihdunnan vauhdittajaa, jotka toimivat myös selluliitin nitistäjinä.

absolutioncosmetics_vartalonhoito_jolie_hannamarirahkonen3

Appelsiini-iho kaipaa aineenvaihdunnan aktivoimisen lisäksi myös säännönmukaista kosteutusta sekä elastisuutta voidakseen hyödyntää sille tarjotut ravintoaineet. Absolutionin vartaloseerumin sisältämä aloemehu on vesimäistä ja pitkäkestoista kosteutusta tarjoava raaka-aine, jonka rinnalla antiseptinen rosmariinivesi toimii kudoksia kiinteyttävänä ja verenkiertoa elvyttävänä yrttinä. Kolmas raaka-aine on meille Suomi-tytöillekin tuttu variksenmarja, joka ennaltaehkäisee ja hoitaa tehokkaasti raskausarpia sekä palauttaa aloemehun tukena ihon elastisuutta. Pintaverenkiertoa vauhdittaa myös termogeenisesti toimiva inkivääriöljy.

Nyt kun vartalonhoidon kevätkuurin kaksi ensimmäistä osaa on toteutettu kuorinnan ja kosteutuksen muodossa, jätämme huomiseksi tilaa vielä yhdelle (hemmottavalle) kortille.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2018