Kasvivärit

Cultivator’s -kasvivärit ovat ekokampaamoiden suosimia luonnollisia hiusvärejä. Kasviväreillä värjääminen sujuu edullisesti myös kotona, erityisesti sitten, kun löydät oman sävysi tai sävysekoituksesi. Kasviväreistä puuttuvat kokonaan perinteisten hiusvärien muun muassa sisältämät parafenyleenidiamiini PPD, tolueeni-2,5-diamiini, 4-amino-2hydroxytoluene, p-Aminophenol, resorcinol, vetyperoksidi ja persulfaatti.

Kasvivärien myötä voimme myös alkaa ajatella hiusten käsittelystä uudella tavalla. Sen sijaan, että hiusväri haurastuttaisi, kuluttaisi tai kuivattaisi hiusta, kasviväri toimii päinvastoin. Kasvivärien ainesosat vahvistavat hiuksia ja tekevät hiuksista pehmeät, paksuilta tuntuvat ja kiiltävät. Kasviväriä voi käyttää tarvittaessa useinkin ilman että hiukset kärsivät tai vahingoittuvat. Cultivator’sin sävyvalikoimasta löytyy vaihtoehtoja suklaanruskeista pehmeisiin vaaleisiin, hehkuviin punaisiin ja intensiiviseen mustaan. Pakkaus sisältää 4 värijauhepussia, värjäysmyssyn ja hansikkaat.

Cultivator’s -hiusvärit ovat turvallisia puolikestovärejä, jotka lähtevät hiuksista asteittain pesujen myötä. Kasvipigmentit toimivat yhdessä hiuksen oman pigmentin kanssa, joten lopulliseen värjäystulokseen vaikuttavat hiusten nykyinen väri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika ja lämpötila. Sävyä testatessasi voit tehdä ensin suortuvatestin ennen värin levittämistä kaikkialle hiuksiin. Näin varmistat haluamasi lopputuloksen.

Kasvivärit

Jolien myydyimmät Cultivator’s -sävyt TOP3

1. Deep Chestnut on täydellisen neutraali ja klassinen tummanruskea sävy. Deep Chestnut on sarjan tummin ruskean sävy. Erityisesti tummat sävyt perinteisissä hiusväreissä sisältävät herkistäviä ja allergisoivia synteettisiä ainesosia.

2. Dark Brown on intensiivinen paahdetun kahvipavun ruskea, jossa on ripaus punaisen vivahteita. Lämmin ja pehmeä tummanruskean sävy. Kaikki Cultivator’sin brown -nimiset sävyt ovat lämpimiä. Dark Brown on perheen tummin, mutta ei silti niin tumma kuin Deep Chestnut.

3. Cassia toimii omaa nykyistä väriä kirkastavana, hiusten kiiltokäsittelynä ja rakennepaikkaavana hoitona. Cassia eli neutraalihenna tuo hiukseen maksimissaan ripauksen lämmintä sävyä, mutta ei varsinaisesti värjää sitä. Cassialla voi myös “loiventaa” sävyä. Esimerkiksi käytettäessä kuparia, Cassialla voi vähentää punaisen kirkkautta ja terävyyttä.

Saat Jolien hiusteemaviikolla Cultivator’s -hiusvärit 25% alennuksella. Tarjous on voimassa tammikuun loppuun (31.1.2019) saakka.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019