Kuva: Nelli Teppo

Jos meiltä kysytään, kaikista kauneinta Suomen kesässä olette te ihanat asiakkaamme. Siksipä haluaisimme tähdittää ja kuvittaa lomakuukausia koko Jolie-yhteisön lomakuvilla ja kesätunnelmilla. Näin julkistamme kesän suurimman Jolie-skaban: Jolien perinteisen kesäkuvakisan!

Kaikkien kuvakisaan osallistuneiden kesken arvotaan ihana lahja parasta kesäistä luonnonkosmetiikkaa. Mukana ovat Madaran uudet hehkutetut luonnonkosmetiikan aurinkosuojat (vartalolle ja kasvoille), Rahuan suloiselta tuoksuva ja suosiossaan jatkuvasti loppuunmyyty suolasuihke Salt Spray, upouuden tukholmalaisen meikkibrändin Manasi7:n All Over Colour -poski- ja huulipuna herkkusävyssä Sanguinello, Manasi7:n Bronzelighter -korostus- ja varjostusväri, Kure Bazaarin kynsilakka sävyssä Love, Eco by Sonyan itseruskettava kasvovesi, Leahlanin Mermaid Mask -kasvonaamio ja sokerina pohjalla Patykan palkittu suolakuorinta Marine Crystals. Lahjan arvo on yli 300 euroa.

Kilpailun palkintotuotteet

Kuvakilpailun tehtävänantona on kesäkauneus. Esiintyivätpä kuvassa sitten omat kasvosi tai ystäväsi, morsiusneitosi tai vaikka koko urheilujoukkueesi, pääasia on, että kuvassa kiteytyy kihelmöivän kaunis kesäfiilis. Kuva voi olla viime kesältä tai tältä päivältä, sillä ei ole merkitystä. Miljöönä voi toimia nimetön paratiisisaari valtameressä, mummolan mustikkametsä, Keski-Eurooppalainen kesäkaupunki tai ikioma takapiha. Koska kesäkauneus on myös katsojan silmässä, voi naiskauneus ilmetä myös linssin toisella puolen. Silloin kuvauskohteenasi voi olla maailman suurenmoisin auringonlasku, joka sai sinut pysähtymään iltalenkillä. Myös kesän koskettavin stadionkonsertti tai liian nopeasti sulava jäätelötötterö käy kohteesta, mikäli se edustaa sinulle kesäsi kauneimpia hetkiä. Kuvan laatu ei ole kynnyskysymys, puhelimen kameralla otettu kuva voi olla yhtä kaunis kuin ammattimainen otos. Fiilis ratkaisee!

Jaa vapaamuotoinen kesäkuvasi Instagramissa hashtagilla #jolienkesäkuva tai lähetä kuvasi meille sähköpostilla osoitteeseen info@jolie.fi otsikolla “Kesäkuva.” Jolien Toimitus valitsee kesäkuvista sopivia ja julkaisee niitä tekstiensä kuvituksena Toimituksen blogissa ja Jolien somekanavissa kesän 2018 aikana. Kesäkuvakisa kestää 23.7. asti, ja lahjan arvonta tapahtuu 24.7. Voit osallistua kisaan niin monella kuvalla kuin haluat.

Sitten vain kuva-arkistoja penkomaan. Kesäistä iloa kilpailuun!

Kuva: Nelli Teppo

 

Kuva: Eeva Mäkiranta

EDIT: Kilpailu on päättynyt! Olemme saaneet valtavan määrän ihania ja inspiroivia kesäkuvia. Kaunis kiitos jokaiselle osallistujalle! Olemme voittajaan yhteydessä yksityisviestillä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019