Helmikuu on alkanut Joliessa lennokkaasti ja tiimiläistemme puheista sekä olemuksesta huokuu jo kevään odotus. Jolie median helmikuu on täynnä värejä, raikkaita tuoksuja sekä rakkautta – sitä ennen annamme kuitenkin puheenvuoron upeille Jolie-tiimin jäsenille, Sakarille ja Sussille.

jolienhelmikuu_jolie_luonnonkosmetiikka_hannamarirahkonen

Kuvat ja taitto Hannamari Rahkonen, henkilökuvat Mikko Rasila

 1. Mari Vee

  Onnea Sakarille jo nyt joogaopettajaksi valmistumisesta. On muutenkin kiva kuulla Jolien omistajien/tekijöiden/taustajoukkojen fiiliksistä ja kuulumisista, lempituotteista ja muustakin. Hannamarin ihanan virkistäviä kuulumisia ja tuotekokeiluja pääsee onneksi lukemaan yellow moodin kautta. Teistä muistakin voisi kuulua vaikka tässä toimituksen blogin puolella. Jutasta ei ole kuulunut mitään aikoihin. Toivottavasti teille kaikille kuuluu hyvää vaikka kompurointia sekä kaaosta taitaa olla ilmassa itse kullakin….

  • Hannamari Rahkonen

   Hei Mari, on sydäntä lämmittävää kuulla, että tiimimme kuulumiset kiinnostavat. Se on itse asiassa näiden kuukaudenavaustemme tarkoituskin, sillä tiimissämme on huikeita ja mahtavia persoonia. Meille on tärkeää, että pääsette tutustumaan myös niihin tiimimme jäseniin, jotka eivät vaikuta suoranaisesti täällä Jolien toimituksessa. Jokainen Jolien tiimin jäsen on vuorollaan esillä kuukaudenavauksessa, tänä viikonloppuna vuorossa olemme minä ja Molla.

   Ja kiitos huolenpidostasi, Jolien kulisseissa voidaan oikein hyvin. Kevään tulon voi tuntea käsinkosketeltavana ilona ja reippaana työskentelynä. Valo antaa virtaa. Ihanaa kevättä sinulle Mari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019