Olettehan kuulleet Helsingin Kalevankadun Kuppi & Muffinista? Kahvila-leipomo on lyhyessä ajassa hurmannut puoli kaupunkia. Aidoista ja tuoreista raaka-aineista tehdyt kuppikakut, salaatit, keitot ja leivät ovat täydellisen hyviä ja alusta loppuun itsetehtyjä. Esiliinoissaan häärii kaksi erityisen taitavaa kondiittoria, jotka pistävät jokaiseen tuotteeseen hyppysellisen rakkautta. Lisäksi herkkujen hinta-laatusuhde on erinomaisen kohdallaan.

muffini

Me Joliessa ja Jolie spassa käytämme uskollisesti Kuppi & Muffinia evästarpeisiimme, ja haluamme tarjota samaa parhautta myös asiakkaillemme. Jolie span arkiaamuajan (ensimmäisen varattavissa olevan hoitoajan klo 8.00 alkaen) varanneet asiakkaat saavat nyt Jolie span tarjoamana ilmaisen aamiaisen Kuppi & Muffinista. Jolie span kupongilla saat kahvilasta ihanaa (ja oikein kunnollista) aamupuuroa, tuorepuristettua mehua ja tuoretta kahvia tai hyvää teetä. Kuponki on päivätty samalle päivälle kuin spahoitosi, joten voit mennä nauttimaan aamiaista heti hoidon jälkeen Jolie span välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan kahvilaan. Kahvilan aamiaisaika on klo 7.30-11.00.

aamiainen

Mitäpä siis, jos aloittaisit syksyisen työ- tai kouluaamusi tai varsinkin ihanan vapaapäiväsi Jolie spasta? Nauttisit täydellisestä ja rentouttavasta hoidosta heti aamutuimaan ja noustuasi lämpimästä hoitopedistä istahtaisit viettämään pienen kiireettömän aamiaishetken. Keksitkö parempaa tapaa päiväsi aloitukseen?

Jaamme kuponkeja tästä hetkestä alkaen tehtyihin uusiin varauksiin. Halutessasi aamiaisen kirjoitathan varauksesi yhteydessä lisätietokenttään “early bird”, niin osaamme varata sinulle aamiaiskupongin.

Lämpimästi tervetuloa niin Jolie span kuin Kuppi & Muffinin puolesta!

Kuvat Kuppi & Muffini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019