Ihanat Iroisien ystävät, meillä on teille uutisia!

Ranskan helmenkalastajamme ovat nostaneet merestä todellisen aarteen, nimittäin Iroisie Spa Crème Pamplemousse -vartalovoiteen. Valloittava Crème Pamplemousse on limited edition -tuote, sitä on saatavilla Jolie shopistamme vain rajoitetun ajan!

pamplemousse2

Crème Pamplemousse on aprikoosin värinen, pehmeä ja hellivä vartalovoide, joka tuoksuu nimensä mukaan raikkaan greippiseltä, kuin herkulliselta greippikaramellilta. Freesi ja siloittava voide napakoittaa vartaloasi, kosteuttaa tehokkaasti ja jättää ihosi pehmeän siloiseksi.

Kosteuta vartalosi aamuin tai illoin – milloin tahansa, kun toivot greipin virkistävää vaikutusta ihollesi! Kevyt hieronta helpottaa aktiivisten ainesosien imeytymistä.

pamplemousse1

Koti-span herkkuvoidetta on saatavilla Jolie shopista vain tämän perjantai-illan ajan kello 16-20, niin kauan kuin tuotteita riittää. Saat voiteen omaksesi, kun ostat kolme vapaavalintaista Iroisie-tuotetta. Samalla kutsumme Sinut tervetulleeksi Iroisien asiakasiltaamme – tarjolla on Iroisien tuotetietouden lisäksi raikasta kuohuvaa!

Olet sydämellisesti tervetullut!

pamplemousse4

pamplemousse3

Kuvat Jolie

 

 

  1. Päivi

    No niin… millekäs kolmelle Iroisie-tuotteelle kehitän tästä ex tempore -tarpeen…? :D

  2. Nina Tawast

    Päivi, siitä vain valikoimaan, toivottavasti ei tule valinnanvaikeutta! Vinkkiä voi toki hakea eilisestä blogipostauksestamme, Iroisien täsmätuotteista syksyyn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019