Torstaina 21.9.2017 klo 19.00 saamme Jolie shopin Tähtivieraaksi joogaopettaja Noora Lintukankaan. Noora asuu Loviisassa vanhassa puutalossa. Hän pyörittää kolmea yritystä ja kolmilapsisen perheen arkea. Hänen mukaansa keskellä ruuhkavuosikaaostakin on mahdollista löytää onnea ja rauhaa. Ja kuinka se sitten käy?

Ikiaikaiset kundaliinijoogan opit ovat tuoneet Nooran elämään kärsivällisyyttä, rakkautta ja luottamusta. Tähtivierasillassa Noora kertoo, miten vanha joogaoppi voi olla hyödyksi tämän päivän suomalaisessa arjessa. Noora opettaa kundaliinijoogaa pääosin omalla joogasalillaan Strömforsin ruukissa Loviisassa, mutta pitää viikkotunteja myös Urban Mandalassa Helsingissä. Hidasta Elämää -sivustolla Noora on pitänyt Arkielämän joogaa -blogia jo vuodesta 2012. Nooran esikoiskirja “Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle” ilmestyi huhtikuussa Otavan kustantamana. Kirjasta otettiin kesällä toinen painos. Nooran Tähtivierasillassa luvassa on myös muutamia konkreettisia harjoituksia arjen ahtaisiin hetkiin sekä innostusta, valoa, voimaa ja rauhaa syksyn pimeneviin iltoihin. Lue lisää Noorasta täältä.

Päästäksesi mukaan kuulemaan Tähtivierasta, sinun tarvitsee vain ostaa ilta ennakkoon Jolie webshopista. Tähtivierasillan sisäänpääsymaksu on 10 € ja se hyvitetään illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Paikkoja iltaan on rajoitetusti. Illan aikana osallistujat saavat -15% koko valikoima-alennuksen Jolien luonnonkosmetiikkatuotteista. (Alennus ei koske May Lindstrom Skinia, Kjaer Weisia, NUORI-tuotteita, Jolie boxeja ja lahjakortteja.)

Kaikki osallistujat saavat myös ilmaisen goodie bagin luonnonkosmetiikkaa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, laitathan sähköpostia Jolie shopin myymäläpäällikölle Heidille osoitteeseen: heidi@jolie.fi tai soita Jolie shopiin p. 040 5624843.

Huomioithan Tähtivierasillan lipputilausta tehdessäsi:

Valitse toimitustavaksi Nouto Uudenmaankadun myymälästä. Pääset iltaan nimelläsi, tapahtumasta ei tule erillistä, noudettavaa/postitettavaa pääsylippua.

Jolie shopin Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2018