Pippa Laukka

Torstaina 17.8.2017 klo 19.00 alkaen Jolie shopin Tähtivieraaksi saapuu kansainvälistä asiantuntemusta ja huippuosaamista: urheilulääkäri Pippa Laukka. Hänen uusi tietokirjansa “Hyvinvoiva nainen” (WSOY) julkaistiin tänä vuonna.

Pippa Laukka on mm. maailmankuulun Hintsa Performancen lääketieteellinen johtaja, kolmen lapsen äiti, Hesarin kolumnisti, arvostettu urheilu- ja maajoukkuelääkäri ja upea nainen, joka on hoitanut uransa aikana yli 50 000 potilastapausta. Ekstrovertti, iloinen ja työstään nauttiva Pippa on ammattikuntansa eliittiä. Hän osaa ja ennen kaikkea haluaa levittää tietouttaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnasta, urheilusta ja terveydestä. Lue lisää Pipasta täältä.

Jolie shopissa 17.8. Pipan Tähtivierasillan teema on ”Hyvinvointia pintaa syvemmälle”, jossa hän kertoo naisille kiinnostavia uusimpia tietoja siitä, mitä aikuisen kropassa tapahtuu ja miten omaan terveyteen ja hyvinvointiin voi itse vaikuttaa. Pippa tarkastelee naisten hyvinvointia niin terveyden, kehon muutosten, liikunnan tarpeen kuin ravinnon näkökulmasta ja opastaa, miten olla paras itsensä. Miten ylläpitää terveyttä, hyvää oloa ja kauneutta läpi elämän? Pippa vastaa mielellään kysymyksiin hyvinvoinnista ja terveydestä.

Päästäksesi mukaan kuulemaan Tähtivierasta, sinun tarvitsee vain ostaa ilta ennakkoon Jolie webshopista. Tähtivierasillan sisäänpääsymaksu on 10 € ja se hyvitetään illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Paikkoja iltaan on rajoitetusti.

Illan aikana osallistujat saavat -15% koko valikoima -alennuksen Jolien luonnonkosmetiikkatuotteista. (Alennus ei koske May Lindstrom Skinia, Kjaer Weisia, NUORI-tuotteita, Jolie boxeja ja lahjakortteja.)

Kaikki osallistujat saavat myös ilmaisen goodie bagin luonnonkosmetiikkaa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, laitathan sähköpostia Jolie shopin myymälänhoitajalle Heidille osoitteeseen: heidi@jolie.fi tai soita Jolie shopiin p. 040 5624843.

Huomioithan Tähtivierasillan lipputilausta tehdessäsi:

Valitse toimitustavaksi Nouto Uudenmaankadun myymälästä. Pääset iltaan nimelläsi, tapahtumasta ei tule erillistä, noudettavaa/postitettavaa pääsylippua.

EDIT: Ilta on täynnä, lämmin kiitos kaikille ilmoittautuneille!

Jolie shopin Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2018