Punavuoren suloinen putiikkimme Jolie shop on saanut ylleen hieman jääkidettä, tunnelmallisia valoja, tuoksuvia kynttilöitä ja joulun kukkia. Taitava muotoilija-visualisti Suvi Jaukkuri piipahti kylässä heilauttamassa taikasauvaansa. Taikurin kadottua nurkan taakse huomasimme myymäläämme ja toimistoomme ilmestyneen jo muutaman asteen todellista joulutaikaa.

Jolien joulutori in the making

Olemme eläneet kuluneena syksynä vaativissa olosuhteissa Uudenmaankadulla, sillä uuden varaston valmistuminen on venynyt. Viivästyksistä johtuvat syyt ovat aiheuttaneet meille hyvän tovin takahuone-elämää kuorma-auton kokoisten pahvivuorten keskellä. Tuossa labyrintissa on ollut toisinaan estetiikka kaukana ja tunnelma koetuksella.

Uusi varasto on vihdoin valmis ja joulukuun alusta alkaen kauniissa Jolie shopissa aukeaa Jolie shopin joulutori, joka kestää 23.12. saakka. Joulutorin aikana Jolie shop on avoinna myös sunnuntaisin klo 11.00-17.00. Olemme auki seuraavat sunnuntait: 4.12., 11.12., ja 18.12.

Jolien joulutori in the making

Joulutorin valikoimassa on paitsi Jolie shopin normaalivalikoima höystettynä muutamilla tuotemerkkiemme valmiilla lahjapaketeilla, tänä vuonna myös vähän enemmän. Jolie shopin joulutori on jouluun saakka kestävä ystävämyynti, jonka aikana myymme valikoimasta poistuvia tuotteita, limited edition -tuotteiden häntiä sekä ei-normaalisti-valikoimaamme kuuluvia luonnonkosmetiikan huippuyksilöitä ystävälliseen hintaan. Tule siis joulutorille tekemään lahjalöytöjä tai hankkimaan spesiaalilahjoja itsellesi. Mukana on myös pieniä ja edullisia tuotekoreja.

Jolie shopin joulutorin erikoistuotteet ja -tarjoukset ovat saatavilla vain Jolie shopista. Niitä ei löydy Jolie webshopin eikä Jolie span valikoimista.

Jolien joulutori in the making

Tulethan torille, odotamme juuri sinua!

Behind the scenes -kuvat: Suvi Jaukkuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2018