Jolie_BOX_lux_edition (1)

Syksyn ehdoton toivetuote on ollut kertaluontoinen Jolie box. Sitä on kysytty meiltä enemmän kuin mitään koskaan lukuunottamatta Kjaer Weisin lanseerausta. Tässäpä se vihdoin tulee! Saammeko esitellä teille, tadaa, Jolie lux boxin. Olemme onnistuneet kasaamaan Jolien omassa maahantuonnissa olevista luksustuotemerkeistä maailman ensimmäisen Jolie lux boxin, jota on saatavilla rajoitettu erä. Myymme Jolie lux boxia tästä päivästä alkaen niin kauan kuin boxeja riittää. Jolie lux boxin myyntihinta on 39 euroa, mutta sen arvo on 120 euroa.

Jolie lux box on yhden kuukauden limited edition -versio kotiin saapuvasta yllätysboxista laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Jolie lux box on jännittävä tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihmeellisen ihanaan maailmaan. Jolie lux box sisältää neljä täysikokoista tuotetta sekä tuotenäytteitä. Tuotteet on valittu siten, että ne ovat rakastettuja Jolie-klassikoita tai tuoreita uutuuksia, sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Mukana on niin ihonhoito- kuin meikkituotteita.

Jolie lux box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja tai lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie lux boxissa on mukana saatekirje, jossa kerrotaan lux boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista.

rXqR0FodLxgCdWwH2bGUAPVQKc-1dUno0YsxyNMQqxM-670x446

Jolie lux box lähetetään valitsemaasi Post Nordin tai Postin noutopisteeseen ilman erillisiä toimituskuluja viimeistään joulukuun toisella viikolla. Jolie lux box on täydellinen joululahja itsellesi, ystävillesi tai perheenjäsenillesi. Lux box on myös yritysasiakkaille erinomainen tapa hemmotella henkilöstöä joulun juhlan ja vuoden päättymisen aikaan. Mikäli valitset Jolie lux boxin toimitustavaksi “Nouto Myymälästä”, saat meiltä sähköpostiviestin, jossa kerrotaan paketin olevan valmis noudettavaksi.

Tilaa omasi nyt täältä.

Jolie lux box ei vaikuta mahdollisesti meneillään olevaan Jolie box -tilausjaksoon.

 1. Päivi

  Niinku niin tilattu!!!!

 2. Annika

  Onko myyty loppuun vai tilapäisesti loppu hyllystä?

  • Reno

   Hei Annika! Lux boxia oli rajoitettu määrä ja se on myyty loppuun.

   Jos haluat tilata itsellesi tai lahjaksi yllätysboksin luonnonkosmetiikkaa, joulukuun Jolie boxia on vielä jäljellä. Jolie boxin voit tilata 3 tai 6kk jaksoksi. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019