Lux box

Jolie boxista on kerran aikaisemmin ollut tarjolla paljon toivottu kertaluontoinen box. Lanseerasimme viime syksynä yhden kuukauden limited edition -version Jolie boxista. Jolie lux box on kuukausittaista boxia hieman luksuksempi painos.

Olimme syksyllä 2016 varanneet lux boxia ison myyntierän, joka määrästään huolimatta myytiin loppuun 72 tunnissa. Kuten olette tämän viikon jymyuutisista voineet huomata, Jolie-tiimissä on pidellyt hiukan hoppua kuluneena vuonna. Nyt kun hurja tähtihankkeemme on selvinnyt Grand Openingiin saakka, voimme keskittyä jälleen muun muassa lux boxin toteuttamiseen.

Jolie boxin tilaajat ovat pyytäneet Jolien omassa maahantuonnissa olevia luksustuotemerkkejä boxiin. Toiveet kohdistuvat esimerkiksi pariisittariimme. Absolution, Iroisie ja Patyka ovat brändeinä Jolien kivijalkaa, ylellisiä aarteitamme, jotka ovat tehneet meistä Suomen johtavan luonnonkosmetiikkatalon. Jolie lux box on kasattu keskittyen Jolien omiin tuotemerkkeihin, tosin mukana on jännityksen nimissä pari mustaa hevosta maistiaisten muodossa.

Myymme jälleen rajallisen määrän Jolie lux boxia tästä hetkestä alkaen syyskuun ajan tai niin kauan kuin boxeja riittää. Jolie lux boxin myyntihinta on 44 euroa, mutta sen arvo on yli 150 euroa. Jos ehdit tällä kertaa tilata Jolie lux boxin, se lähetetään valitsemaasi Post Nordin tai Postin noutopisteeseen ilman erillisiä toimituskuluja syyskuun loppuun mennessä.

Jolie lux box on täydellinen pikkujoulu- tai joululahja itsellesi, ystävillesi tai perheenjäsenillesi. Lux box on myös yritysasiakkaille erinomainen tapa hemmotella henkilöstöä loppuvuoden juhlissa. Mikäli valitset Jolie lux boxin toimitustavaksi “Nouto Myymälästä”, saat meiltä sähköpostiviestin, jossa paketin noutovalmiudesta ilmoitetaan. Jolie lux box ei vaikuta mahdollisesti meneillään olevaan kuukausittaiseen Jolie box -tilausjaksoon.

Tilaa omasi nyt täältä.

Jolie lux box on yhden kuukauden limited edition -versio kotiin saapuvasta yllätysboxista laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Jolie lux box on jännittävä tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihmeellisen ihanaan maailmaan. Jolie lux box sisältää useita täysikokoisia tuotteita sekä tuotenäytteitä. Tuotteet on valittu siten, että ne ovat rakastettuja Jolie-klassikoita tai tuoreita uutuuksia, sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Mukana on niin ihonhoito- kuin meikkituotteita.

Jolie lux box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja tai lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie lux boxissa on mukana saatekirje, jossa kerrotaan lux boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista.

 1. Krista

  Hei
  Verkkokauppa antaa kyllä ihan normi toimituskulut vaikka yllä taisi lukea, että ilman niitä saisi boxin ? :)

 2. Jolie

  Hei! Toimituskulut on nyt otettu pois päältä. Jos ehdit tilaamaan jo, kulut hyvitetään tilauksesta takaisin. Pahoittelut virheestä! :)

 3. Sade

  Hei!
  Toimitatteko Jolie lux boxin myös ulkomaille?

  • Jolie

   Hei,
   Valitettavasti emme toimita lux boxia ulkomaille.

 4. Virpi

  Heissan!
  Miten hyvin lux boxin “kaikille ihotyypeille sopivat” tuotteet mahtavat soveltua keskivaikeasta atopiasta kärsivälle, erittäin kuivalle ja helposti reagoivalle iholle (ja hiuspohjalle)? Meikkejä en juuri käytä, kuinka suuri osa tuotteista on niitä (vaikka paketin tarkempi sisältö toki salaisuus onkin)? Boxin tilaaminen kiinnostaisi, mutta arveluttaa että miten hyvin tuotteet lopulta sopivat tällaiselle tavanomaista haastavammalle lärville. Olisipa hienoa, jos erilaiset ihotyypit voisi jotenkin huomioida jo tilausvaiheessa. :)

  • Jolie

   Hei ja kiitos kysymyksestäsi! Lux box on yllätys, joten en voi sen tarkemmin tuotteita eritellä. Mutta uskaltaisin luvata että sopii kyllä kuivallekkin iholle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019