Vuoden loppu häämöttää jo nurkan takana ja olemme jo valmiit karistamaan kuluneiden 12 kuukauden tomut jaloistamme ja ottamaan vuoden 2015 vastaan inspiroitunein mielin. Sitä ennen käymme kuitenkin vielä läpi Jolie-tiimin valinnat vuoden parhaista vartalon- ja hiustenhoitotuotteista. Ystävät, tervetuloa tutustumaan suosikkeihimme ja jakamaan myös omia valintojanne vuoden kosmetiikkavalinnoiksi!

1. HIUSTUOTTEET

Syksyllä saapunut John Masters Organics oli yksimielisesti Jolie-tiimin suosikkihiustenhoitosarja ja sarjan Rosemary-shampoo sai erityiskehuja hyvästä pesutuloksestaan, oikuttelevien hiusten lempeästä kesytyksestä, hiuspohjan syväpuhdistuksesta, päänahan rasvoittumisen hillitsemisestä sekä pesuvälin pidentämisestä. Todellinen arjen timanttituote, jos meiltä kysytään.

Paras hiustenhoitoaine: John Masters Organics Lavender & Avocado 

Paras muotoilutuote: John Masters Organic Hair Texturizer

jolie_joliemedia_luonnonkosmetiikka_patyka_johnmastersorganics_nealsyardremedies

2. VARTALOTUOTTEET

Tänä vuonna useat vartalonhoitotuotteet ovat ilahduttaneet tiimiämme ja olemme olleet erityisen mieltyneitä aromaterapeuttisiin tuoksuihin sekä täyteläisiin koostumuksiin. Tulimme yhdessä siihen lopputulokseen, että yksi arjen ilahduttavimmista perustuotteista on suihkugeeli, varsinkin kun kysymys on Patykan täyteläisistä ja tyylikkäisiin pulloihin pakatuista suihkugeeleistä. Emme osanneet valita loistavista vaihtoehdoista vain yhtä, joten vuoden parhaimman suihkugeelin titteli jaettiin tasaisesti Patykan ihoa viilentävälle piparmintulle, virkistävälle mandariinille sekä mausteiselle nerolille. Kylpyhuoneessa on aina tilaa pienelle luksukselle.

Paras vartalonkuorinta: L’atélier des Délices -kuorintavoide

Paras vartalovoide: Neal’s Yard Remedies Aromatic Body Butter

Paras vartaloöljy: Neal’s Yard Remedies Sensual Jasmin 

Paras käsivoide: Patyka Créme Absolue Hand & Nails 

Vuoden bestseller -vartalonhoitosarja: Patyka

Ystävät, nyt kuulemme mielellämme on teidän omista suosikeistanne!

Aiemmin ilmestyneet osat: 1/3 Meikkituotteet  ja 2/3 Kasvojenhoitotuotteet

Kuva Hannamari Rahkonen

  1. Mari Vee

    Äh, kirjoitin jo aamulla omat suosikit, mutta kommentti katosi virheilmoituksen jälkeen johonkin avaruuteen, mutta yritetään uudelleen… Shampoon osata menee ykköseksi sama kuin teillä eli JMO rosmariinishampoo. Se pesee hellävaraisesti ja hoitaa varsinkin syksyllä ja talvella helposti kutiavaa päänahkaa ja tuoksu on huumaava. Ja mikä parasta se sopii myös värjätyille hiuksille. Hiustenhoitoaineiden ykkönen on JMO Citrus&Neroli hoitis, joka sopii hyvin myös lyhyille hiuksilleni, koska ei tee hiuksia raskaiksi eli ei ole liian kosteuttava. Hiustenmuotoilun ykkönen on sama kuin teidän listalla eli JMO Texturizer, joka ei tee hiuksia tahmeiksi eikä koviksi eli sopii taasen lyhyelle tukalleni ja seuraavana päivänä hiusten uudelleenmuotoilu on tästä syystä helppoa. Inhoan liian kovetavia tuotteita, koska seuraavana päivänä hiusten laittaminen on tuskaa. Paras suihkugeeli on vaikea valinta, koska ihania tuoksuja on paljon. Patykan ja Neal’s Yard Remedies (myöhemmin NYR) suihkugeelit ovat ihania varmasti kaikki vaikken olekaan kaikkia kokeillut. Paras vartalokuorinta on NYR Frankincese & Mandarin kuorinta, mutta tekisi mieli kokeilla seuraavaksi teidän listalla olevaa kuorintaa. Paras vartalovoide on ehdottomasti Absolution Vartaloemulsio, joka on yksi tämän vuoden suosikkituote! Vinkkinä kaikille kaltaisilleni, jotka inhoavat nahkeaa ihoa jos vartalovoide ei imeydy niin Absolution vartaloemulsio imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Tuoksukin on ihanan yrttinen ja saisi olla omaan makuuni voimakkaampikin. Tosin nyt talven tullen pitää testata riittääkö mutta toivon niin, koska käynniltaisin suihkussa ja inhoan tunnetta jos iho jää nahkeaksi kun menee vällyjen alle. Tosin teidän listalla olevaa NYR sarjan vartalovoidetta tekisi mieli kokeilla koska rakastan aromaterapiaa ja NYR sarjan tuoksuja. Käsivoiderintamalla olen laiminlyönyt hoidon täysin koska hikoilen käsistä jos ilma sisällä on kuivaa ja kuumaa ja jos käsivoide ei imeydy niin se jää vielä lisäksi ihoon pyörimään. Talvisin kädet kuitenkin on suurimmaksi osaksi kuivat ja iho halkeilee. Aion kokeilla Absolution sarjan käsivoidetta, koska rakastan sarjan kasvo- ja vartalovoiteita sekä seerumeita mm niiden imeytymisnopeuden vuoksi. Myös sarjan huulivoide on ehdoton ykkönen halkeilevien huulten hoitoon.

  2. Hannamari Rahkonen

    Kiitos Mari, että näit tuplavaivan ja kirjoitit kommenttisi meille uudestaan, oli ilo lukea jälleen suosikeistasi. Pienenä vinkkinä tuohon vartalovoiteen valintaan, että Neal’s Yard Remediesin laventeli-vartalovoide on tuoksultaan taivaallisen rentouttava ja koostumukseltaan nopeasti imeytyvä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019