Muistattehan vielä saippuayritys DOFTin tarinan? Ja tiedättehän ne ihmiset, joiden kanssa jo ensimmäisellä tapaamisella inspiraatiot mätsäävät yhteen niin täydellisesti, että ideatulvaa ei voi estää? Tapasimme Sonjan ja Veronikan ensimmäistä kertaa viime keväänä ja nyt saamme  esitellä DOFTin meille valmistaman mittatilaussaippuan, joka tuoksuu – millepä muullekaan, kuin hienostuneelle piparmintulle.

Saippuan koostumus ja tuotekehittely aina etikettiä myöten on tietysti DOFTin taitavaa ja innovatiivista käsialaa. Vaikka tällä ihastuttavalla saippuayrityksellä ei vielä olekaan virallista ekosertifikaattia, täyttävät raaka-aineet kuitenkin luonnonkosmetiikan kriteerit. Olemme käyneet sen paikan päällä toteamassa.

Kun saimme saippuan käsiimme, meitä alkoi hymyilyttää – tajusimme, että tämähän on saippuaversio jäätelöannoksesta, joka hurmasi meidät eräänä huhtikuisena iltana Champs-Élyséellä. Minttujäätelöä, jossa oli vähän tummaa suklaakastiketta ja kaakaopapurouhetta – päällä tietysti säästelemätön kerros paksua kermavaahtoa. Siinä, missä jäätelöannoksessa rouskuivat kaakaonibsit, Jolie-saippuassa käsien ihoa kuorivat hellävaraisesti mustat, pienet unikonsiemenet. “Kermavaahdon” valkeasta väristä ja täyteläisestä koostumuksesta on kiittäminen pehmeää kaakaovoita.

DOFTin tarinasta voit lukea lisää täältä, ja saippuaa saa tästä päivästä lähtien verkkokaupastamme, kas tästä linkistä.

(Kuvausrekvisiitta on peräisin maailman söpöimmästä karkkikaupasta, naapuristamme Sweetheartista.)

 1. Pilvikki

  Kaunis, meni ostoslistalle!

 2. noora

  Onpas nätti ! Varmaan munkin pitää syödä minttujäätelöä Champs Elyseellä ensi viikon Pariisiin reissulla, joten mikä olikaansen kahvilan nimi, jos muistat? :>

 3. Jutta Ruonansuu

  Pilvikki, kiva kuulla! Ihastut varmasti. Noora, en kuollaksenikaan muista, mikä sen kahvilan nimi oli, kun ajauduimme itsekin sinne aivan sattumalta. Mutta kurkkaahan toki muut Pariisivinkit meidän neljästä artikkelista, ellet ole vielä ehtinyt. :) Voi että, jos voisin hypätä sun matkalaukkuun! Bon voyage! <3

 4. Helinä

  Kiitos Katja ja Jutta, on ihana saada teidän pakettinne, kun se on niin kaunis, en malta laittaa sitä roskikseen vaan se saa uuden elämän :) (ei ollut yhtään kolhiutunut edes kuljetuksessa).
  Oli muuten posti nopea, eilen tilasin ja tänään jo hain postista. Nyt menen lakkaamaan varpaan kynsiäni uusilla lakoilla!

 5. Jutta Ruonansuu

  Helinä, onpa ihana kuulla että laatikko ilahdutti ja sai vielä uuden elämänkin! Niin olemme ajatelleetkin, että kaunis laatikko on paitsi ilo silmälle mutta myös ekovaihtoehto, koska sitä voi hyvin käyttää vaikka kauniina kenkälaatikkona tai mitä ikinä keksiikään. :) Ihana kuulla siis, että missiomme on onnistunut. Kiitos kun tulit antamaan palautetta – toivottavasti varpaasikin ilostuivat uusista lakoista! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019