kukka1

Kevään ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset alkavat olla ovella ja moni miettii kuumeisesti mitä lahjaksi vastavalmistuneelle? Listasimme kolme ihaninta lahjaideaa, jotka takuuvarmasti ilahduttavat, hemmottelevat ja hellivät lahjansaajaa sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Lahjakortti Jolie spahan

Mikä voisi olla ihanampi lahja kuin kokonaisvaltainen kehon ja mielen hemmotteluhetki vain itselleen Jolie span rauhallisella ja lämpimällä hoitopedillä, missä saa syventyä kuntelemaan niitä sisäisiä kuiskauksia, jotka jäävät usein arkitohinassa kuulematta? Vastavalmistuneella on takanaan pitkä, jopa useamman vuoden opiskelurupeama – kasvo- tai vartalohoito on täydellinen tapa aloittaa uusi elämänvaihe ja huuhtoa opiskelustressit mielestään. Kasvo- ja vartalohoitomenumme löydät täältä, mutta voit ostaa lahjakortin myös haluamallesi summalle.

joliespagiftcard

Lahjakortti Jolie shopin henkilökohtaiseen meikkiopastukseen tai ihonhoitokonsultaatioon

Henkilökohtainen meikkiopastus on Jolie shopin suosituin palvelu eikä ihme, sillä yksityiskohtaisen meikkausopastuksen lisäksi 90 euron hinta sisältää vapaasti valittavia tuotteita 90 euron arvosta. Henkilökohtainen meikkiopastus on erinomainen tapa päivittää meikkipurssin sisältö uuteen uskoon, hakea omaan meikkaustyyliin uutta inspiraatiota tai oppeja itse toteutettavaa juhlameikkiä varten. Monet kesän juhlat ja häät saattavat olla meikkauspalvelujen ulottumattomissa ja silloin on hyvä napata täsmävinkit ammattilaisen meikkituolista. Jos edessä on uusi työpaikka tai kesätyö, arkimeikin päivittäminen antaa myös itsevarmuutta uusiin haasteisiin.

Samalla periaatteella toimii myös 80 euron hintainen henkilökohtainen ihonhoitokonsultaatio, jossa ammattilaisen kanssa yhdessä rakennetaan päivittäinen ihonhoitorutiini omalle ihotyypille sopivaksi. Konsultaatio on erityisen hyvä luonnonkosmetiikkaan siirryttäessä, jolloin sopivien tuotteiden löytäminen laajasta tuoteviidakosta on usein haastavaa. Suosittelemme ihonhoitokonsultaatiossa käymistä pari kertaa vuodessa, sillä samat ihonhoitorutiinit eivät suinkaan toimi ympäri vuoden: vuodenajat sekä elämänmuutokset vaikuttavat ihon tarpeisiin ja ammattiin valmistumisen myötä edessä onkin aivan uusi elämänvaihe – tällöin myös ihonhoitorutiinien päivittäminen ajan tasalle on paikallaan.

_MG_8423

Patykan shampanjan tuoksuinen hemmottelupaketti 59 € (normaali hinta 69 €)

Ranskalaisen luksusbrändi Patykan pakkaukset ovat niin kauniita, että jo ne tekevät ison osan lahjasta. Mutta kun tuotteiden sisältökin on vielä korkeinta mahdollista laatua ripauksella shampanjan tuoksua, ei valmistujaislahja voi paljon tätä juhlallisemmaksi muuttua. Patykan White Grape suihkugeelin ja vartalovoiteen muodostama paketti on myynnissä 21.-31.5 hintaan 59 € (normaali hinta tuotteet erikseen ostettuna 69 €) ja se sopii kaikille ihotyypeille. Kun ostat paketin Jolie shopista Uudenmaankadulta, pakkaamme tuotteet ylelliseen, hatturasiaa muistuttavaan lahjalaatikkoon.

Lämpimästi tervetuloa valmistujaislahjaostoksille!

_MG_8357
kukka2

 

Kuvat Katja Kokko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019