Ylihuomenna 16.5. kotikadullamme vietetään Ihana ilta Uudenmaankadulla -tapahtumaa. Tapahtuma alkaa kello 17 ja kestää iltayhdeksään. Iso osa katumme putiikeista ja ravintoloista on auki aina iltaan saakka – Uudenmaankadun ja Annankadun risteyksessä tapahtuu myös muotinäytös, jonka järjestävät naapurimme Sofinah sop, Miun, IvanaHelsinki, Limbo ja R/H. Mukana näytöksessä ovat myös luottokukkakauppamme InBloom, luottokarkkikauppamme Sweetheart, luottokampaamomme Konst sekä korusuunnittelija Anna Heino. Ja yllätys yllätys, muotinäytöksen meikit loihtii Joliesta punatukkainen meikkitaiteilija nimeltä Katja Kokko.

putiikkikesä2013

Kadulla on torstaina luvassa tavallista vilkkaampaa kaupunkielämää mutta myös monenlaisia spesiaalielämyksiä. Allekirjoittaneet tarjoilevat L’Atéliler des Délicesin herkkukonditorion, jossa voi tutustua ihanan ranskalaisen herkkuhoitolasarjan tuotteisiin. Tarjoamme ADD:n tuotteista -10% alennuksen, syötäviä herkkuja unohtamatta. Heti alkuillasta nopeimmille ADD-ständillämme parveileville on tarjolla Brooklyn Cafessa rakkaudella keitettyä Kaffa Roasteryn kahvia sekä Brklyn Bakeryssä leivottuja mini-cupcakeja ja cookieseja. Tulkaapa moikkaamaan!

Suosittelemme etenkin myös tsekkaamaan Sofinahin sekä IvanaHelsingin ihanat kevätvalikoimat, Sweetheartin pariisilaistwistillä varustetun tunnelman ja herkut, Raflan tarjoilut sekä kukkakauppa Inbloomin hurmaavat kukkaset. Sushibarissa soittaa muuten livebändinä Elisabeth and The Boys. Uudenmaankadulla nähdään!

IHANAILTA1

IHANAILTA2

 

  1. Päivi

    Kuulostaa ihan ihanalta! Kahvihaukkana liitelen paikalle (mikä ihana “tekosyy” lykätä suunniteltuja llikuntasuorituksia myöhempään ajankohtaan!) :D

  2. Taisa

    Kuullostaapa mukavalta. Olisi hienoa päästä mukaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019