Kesän taittuessa nostamme Joliessa näyttämölle suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jolle kuuluu hyvää! Kotimaisen luonnonkosmetiikan teemaviikolla Jolien Toimitus kertoo luomun helsinkiläisen käsityöpajan Doftin, ihanan Mia Höytö Cosmeticsin ja superin Supermoodin kuulumisista ja ajankohtaisista tuotteista. Luvassa on lisäksi pitkin viikkoa loistavia tarjouksia näistä sinivalkoisin siivin maailmaa valloittavista luomuksista.

Ensimmäiseksi kysyimme Mialta Mia Höytö Cosmeticsin kuulumisia. Mia vastasi Espanjasta, että hienosti menee ja kiirettä pitelee. Brändi kansainvälistyy reipasta vauhtia, ja Mia Höytö –tuotteita saa Suomen lisäksi jo Ruotsista, Saksasta, Espanjasta ja Italiasta. Lisäksi uudet Mia Höytö –tuotteilla tehtävät spahoitokonseptit ovat saaneet ihastuneen vastaanoton myös ulkomailla. Hyvä Mia! Hyvä Suomi! On suuri ilo kuulla luonnonkosmetiikan menestystarinoita. Fiksut ihmiset ympäri maailman arvostavat lisääntyvässä määrin aitoja, rakkaudellisia, eettisekologisia tuotteita, jotka saavat monipuolisesti ja monialaisesti aikaan hyvää. 

miahoyto1465

Mia Höytö on täydellinen esimerkki siitä, kuinka omasta unelmasta tehdään tinkimättömällä työllä, tahdolla ja osaamisella maailmantähti. Mian voitte muuten bongata Jolie shopista vielä ennen joulua, jos haluatte tulla tervehtimään ja kysymään häneltä itseltään, kuinka temppu tehdään. Jos seuraatte Jolien Toimitusta, kerromme pian lisää Mian vierailun tarkoituksesta sekä muistakin tulevista kunniavieraistamme.

Mia Höytö Cosmetics on luonnonmukainen ja erityisen hoitava ihonhoitosarja, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa Ecocert-standardien mukaisesti. Tuotemerkin perustavia arvoja ovat laadukkaat ja luonnonmukaiset raaka-aineet, Ecocert-sertifioidut tuotteet sekä tuotteiden turvallisuus ilman eläinkokeita.

Kotimaisen luonnonkosmetiikan teemaviikolla Joliessa tarjoamme yhdessä Mia Höytö Cosmeticsin kanssa LUMOUS-seerumin ostajalle 15 ml:n IHANA – tai UNELMA – kosteusvoiteen kaupan päälle. Mia suosittelee sekoittamaan kesäiholle Lumoukseen pienen määrän Ihanaa. Jos iho kaipaa tehokkaampaa ja täyteläisempää hoivaa, niin silloin Unelmaa. Pumppaus seerumia ja pieni määrä voidetta sekoitetaan kämmenellä, jolloin saadaan kevyt emulsio ja näin lisää vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia tuotteiden käyttöön. Esimerkiksi Ihanan ja Lumouksen yhdistelmä sopii loistavasti meikin alle.

miahoyto1464

LUMOUS Rich Nurturing Serumissa yhdistyvät skandinaavisen luonnon aarteina tunnetut koivunmahlauute, tyrniuute sekä kaurasta saatava tehokas beetaglukaani. Lisäksi ihoa hemmottelee kauneusöljynä tunnettu arganöljy. Lumouksen korkea hyaluronihappopitoisuus vastaa vaativimmankin ihon tarpeisiin. Seerumin lupauslista on seuraava:

– Napakoittaa kasvojen ihoa välittömästi

– Kiinteyttää ja silottaa

– Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti lukitsemalla kosteuden iholle

– Suojelee kasvoja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta

– Uudistaa ihoa stimuloimalla soluprosesseja

– Hoitaa ihoa suloisesti pehmentämällä ja rauhoittamalla sitä

Kotimaisen luonnonkosmetiikan teemaviikolla Jolie shopissa ja webshopissa tarjoamme yhdessä Mia Höytö Cosmeticsin kanssa LUMOUS-seerumin ostajalle 15 ml:n IHANA – tai UNELMA – kosteusvoiteen kaupan päälle.

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Mia Höytö

 1. Mari Vee

  Mian tuotteet vaikuttavat oikein ihanilta ja vakiokäytössä on Valo silmänympärysvoide, jota käytän yleensä iltaisin. Lumousseerumia voisikin harkita kokeiltavaksi, koska siitä kuulee paljon kehuja.

  • Miia Rantonen

   Moi Mari! Lumous on todella ihana tuote. Käytän itse sitä usein pelkiltään Absolution -sarjan bb-voiteen kanssa. Kesäisin toimii tällaisella sekaiholla loistavasti. Suosittelen kokeilemaan!

 2. Susanna

  Lumous-seerumi on ihana. Itsellä kulunut jo kolme pulloa, tosin samalla käytössä on kyllä pari muutakin seerumia. Mielestäni Lumous tasoittaa ihoa kivasti, imeytyy todella hyvin, vaikka onkin levitysvaiheessa hieman nahkea. Sopii aikuiselle, pintakuivalle sekaiholleni loistavasti. Suosin Lumousta päiväkäytössä.

  Tietääkö kukaan, milloin Lumousta saa hankituksi uudenlaisessa pullossa? Yhdessä blogissa vilahti uusi pullodesign, joka on todella kaunis. Olen myös kuullut, että Mia Höytö lanseeraa syksyn aikana uusia tuotteita. Onkohan tietoa tarkemmasta ajankohdasta?

  • Miia Rantonen

   Moi Susanna! Allekirjoitan täysin ajatuksesi seerumin toimivuudesta. Lumous -seerumin pakkaus tosiaankin uudistuu, mutta minulla ei ole vielä tarkkaa tietoa, että milloin. Mukavaa päivää Susanna!

 3. Miia Rantonen

  Hei vielä Susanna! Kerromme uutisia noista Mia Höytö-uutuuksista heti, kun saamme niistä lisätietoa Mia Höytö Cosmeticsilta. Myyntiin Jolieen ne tulevat aivan varmasti!

 4. Susanna

  Kiitos, Miia, tiedosta! Odottelen, mitä mielenkiintoista on tulossa. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019