Australian myydyimmät luonnolliset itseruskettavat ovat olleet jo monta kesää Jolien suosituimpia kesätuotteita. Eco by Sonya on 100% luonnollinen ihonhoitosarja. Eco by Sonyalla aikaansaatava hunajaisen hehkuva rusketus ei värjää vaatteita ja on kauniin sävyinen ilman oransseja vivahteita. Tuotteet sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ja luonnollisia valmistusaineita, kuten kamomillan, kuusaman ja laventelin kukkauutteita, avokado-, palsamipelargoni- ja macadamiansiemenöljyä, kaakaota ja aloe veraa.

Eco By Sonya

Eco By Sonyan synty

Tuoteperheen tarina alkoi, kun australialaisen Sonya Driverin sisko sairastui melanoomaan 30-vuotiaana. Kuten monille muillekin, kaunis rusketus oli perheen naisille asia, josta haluttiin pitää kiinni auringon vaaroista huolimatta. Itseruskettavien tuotteiden tarjontaan pettyneenä Sonya päätyi käyttämään tuhansia tunteja turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon kehittämiseen. Lopputuloksena syntyi Eco by Sonya, joka on laadukas, toimiva ja turvallinen. Sarjan tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia tai väriaineita.

Eco by Sonya teki historiaa saadessaan ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Australian Organic Food Chain -luomusertifikaatin. Australiassa sarja on luonnollisten itseruskettavien numero 1. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja suurin osa tuotteista on kokonaan vegaanisia.

Eco By Sonyan tuotesuosikit

Innovatiivinen itseruskettava kasvovesi

Joliessa viime kesänä valtaisan yleisösuosion saavutti Eco by Sonyan innovatiivinen asteittain itseruskettava kasvovesi, joka kosteuttaa ja kehittää hiljalleen upean ja luonnollisen päivetyksen kasvoille. Innovatiivinen koostumus sitoo kosteutta eikä tuki ihohuokosia. Tuote sopii loistavasti myös rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Se tasoittaa ihon sävyä tuoden asteittain syvenevän päivetyksen ilman oranssisuutta. Kasvovesi loihtii iholle nopeasti terveen hehkun.

Eco By Sonya

Nopea ja kätevä itseruskettava vaahto

Jolie-tiimin ihastus on Eco by Sonyan Cacao Firming Mousse -itseruskettava vaahto. Vaahto tekee tehokkaan rusketuksen jo yhdellä levityskerralla 1-4 tunnin kuluessa tuotteen levittämisestä iholle. Rusketuksen syvyyttä voi halutessaan säätää peseytymällä vaikutusajan kuluessa. Kaunis vaalean rusketus muodostuu jo ensimmäisen tunnin aikana. Syvempi sävy syntyy, kun antaa vaahdon vaikuttaa esimerkiksi yön yli – vähintään kahdeksan tunnin ajan ennen suihkua. Luomukahvi, veriappelsiini, inkivääri ja mandariini ravitsevat ihoa ja auttavat samalla tasoittamaan selluliittia. Iho on hyvä kuoria ja kosteuttaa ennen vaahdon käyttöä.

Tehokas itseruskettava vartalolle

Sarjan itseruskettavalla kasvo- ja vartalovoiteella on mahdollista loihtia kaunis päivetys päästä varpaisiin. Tuote sopii myös olemassa olevan sävyn syventämiseen ja ylläpitoon. Itseruskettava voide antaa jo kahdeksan tunnin aikana kauniin, hunajansävyisen rusketuksen kertalevityksellä sekä kasvoille että vartalolle. Jos vartalon iho on syytä kuoria ennen itseruskettavan käyttöä, suosittelemme esimerkiksi Eco by Sonyan kuorintakinnasta tai/ja brändin sitruunaruoholta ja kookokselta tuoksuvaa herkullista ja raikastavaa suolakuorintaa.

Katso Jolien YouTubesta, kuinka Eco by Sonyan hittituotteita käytetään:

Toinen kuva: Eeva Takkunen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019