Avoin työpaikka

Jolie on kasvanut huimaa vauhtia viimeisten vuosien aikana ja sen myötä pieni tiimimme tarvitsee yhä enemmän taitavia tekijöitä vauhdittamaan kasvua sekä Suomessa että ulkomailla. Jolien pursi on nyt käännetty ulkomaille! Jolien tiimissä pääset työskentelemään Suomen johtavassa sekä pian myös maailmanlaajuisesti noteeratussa luonnonkosmetiikkatalossa. Joliessa tehdään asioita nopealla ja kunnianhimoisella tahdilla ja asenteella, jotta voimme pitää kiinni edelläkävijyydestämme luonnonkosmetiikan kasvavalla markkinalla unohtamatta pientä tähtipölyä.

Tiimimme etsii nyt osa-aikaista asiakaspalveluhenkilöä, jolla on kykyä ja erityisesti halua hoitaa monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelutehtäviä. Toivomme, että olet taustaltasi kosmetologi, estenomi, meikkaaja tai muu vastaava kauneuden alan asiantuntija. Kaikki tietämys luonnonkosmetiikasta, ihon- ja hiustenhoidosta, meikkaamisesta sekä tuotteiden ainesosista nähdään plussana. Edellytämme oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, huolellisuutta sekä aitoa kiinnostusta palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ja ammatillisen kielen hallinta ovat välttämättömiä, muu kieliosaaminen on plussaa (erityisesti ruotsi).

Tarjoamme sinulle pienen, innostavan, tasa-arvoisen ja ketterän tiimin, jossa suuriakin asioita tapahtuu nopeasti. Tiimissämme on tilaa ottaa vastuuta ja päästä toteuttamaan omia ideoita. Toimistomme sijaitsee Uudenmaankadun kivijalkamyymälämme yhteydessä, joten pääset näkemään asiakaspalvelun tehtävien lisäksi myös pienen kivijalan toimintaa sekä saat konkreettisen kosketuspinnan asiakkaisiimme ja tuotteisiimme.

Jos uskot olevasi oikea henkilö ottamaan haasteen vastaan, niin laita CV:si tai linkki Linkedin-profiiliisi sekä lyhyt vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen molla@jolie.fi, niin tavataan ja tutustutaan. Työ on alkuun osa-aikaista sopimuksen mukaan ja se voi alkaa niin pian kuin mahdollista. Työtehtävä täytetään heti oikean henkilön löytyessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019