Jolien fiksut asiakkaat ovat viime viikkoina etsineet sankoin joukoin vaihtoehtoja kemiallisille aurinkosuojatuotteille, sillä vaikka lämpö ja reilumpi paiste odotuttavat, toivoa on aina! Auringon haitalliset säteet matkaavat toki luoksemme myös pilviverhon halki, ja lisäksi osa meistä suuntaa lomanviettoon Kreikan, Italian ja muiden kesälomakohteiden polttavan auringon alle.

Jolien valikoimassa jo tuttujen ja suosittujen Biosoliksen sekä Acorellen lisäksi tarjoamme nyt myös Algamariksen aurinkosuojia vaihtoehtoja etsiville. Algamaris on Jolie –tyyliin laadukas, ekosertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja koko perheelle sisältäen turvallisia aurinkotuotteita sekä lapsille että aikuisille.

algamaris_jolieshop_joliewebshop_hannamarirahkonen1160

Algamaris -tuotteet ovat 100%:n luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100%:n luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja korkeatasoinen vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Algamaris –tuotteet suojaavat mineraalifilttereiden avulla, eivätkä sisällä nanopartikkeleita. Algamaris antaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille, sillä suojakertoimella 50 varustetut tuotteet ovat täysin tuoksuttomia tarjoten täydellisen UVA/UVB/UVC -suojan.

Erityistä kiitosta Jolien asiakkailta ovat saaneet tuotesarjan aurinkosuojatuotteet kasvoille, jotka ovat koostumukseltaan kevyitä ja tahmaamattomia, ja sopivat siksi mainiosti meikinkin alle. Liikkuville ja urheilullisille näppärä suoja Algamarikselta on aurinkovoidepuikko, joka on superkätevä ja nopea käyttää. Puikko kulkee pienessä tilassa ja sotkematta myös kaupunkikäsilaukussa.

algamaris_jolieshop_joliewebshop_hannamarirahkonen1161

After Sun –tuotteita Algamarikselta löytyy paksumman voiteen tai hieman kevyemmän emulsion muodossa. Erittäin nopeasti imeytyvä, ohuen koostumuksen omaava Algamaris After Sun -emulsio tuoksuu aavistuksen ihanalta kookokselta hoitaen ja rauhoittaen luomulaatuisen aloe veran ja karitevoin voimin. After Sun sisältää runsaasti antioksidanttista patentoitua Alga-gorria yhdistettä, joka uudistaa ja suojaa ihoa. Algamaris After Sun –voide sisältää lisäksi kookos- ja auringonkukansiemenöljyjä.

Algamaris-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on tietysti suositeltavaa. Koko Algamaris -aurikotuotevalikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Hannamari Rahkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019