HENKILÖKOHTAINEN IHONHOITOKONSULTAATIO

Ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Konsultaatio kestää 50 minuuttia, jonka aikana ehditään käydä läpi mieltäsi askarruttavat asiat. Konsultaatio maksaa 80 euroa ja hintaan sisältyy 80 euron arvosta vapaasti valitsemiasi tuotteita.

HENKILÖKOHTAINEN MEIKKIOPASTUS

Kurssilla sinulle tehdään koko meikki ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen, voit itse valita haluatko päivä- tai iltameikin. Kurssi on kestoltaan 1h 15 min ja sen hinta on 90 euroa. Hintaan sisältyy vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita 90 euron arvosta.

HÄÄMEIKKI

Häämeikki Joliessa sisältää koemeikin sekä juhlapäivän meikin. Koemeikin yhteydessä räätälöimme juhlameikkisi yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan – näin varmistamme, että juhlapäivänä kaikki on valmista ja saat keskittyä ikimuistoisesta päivästäsi nauttimiseen. Kokonaisuus maksaa 150 euroa.

JOLIEN YSTÄVÄILTA

Jolien ystäväillassa pääsette viettämään henkilökohtaista iltaa Jolie shopiin n. 6-10 hengen työporukalla tai ystäviesi kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan. Ystäväillan hinta on 160 euroa. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita mutta Jolie tarjoaa illan aikana -10% alennuksen omien sarjojensa, Iroisien, Absolutionin ja Patykan tuotteista.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

AJANVARAUKSET

Ajanvarauksen meikkiopastukseen, häämeikkiin, ihonhoitokonsultaatioon sekä ystäväiltoihin voit tehdä soittamalla puhelimitse Jolie shopin aukioloaikoina p. 040-562 4843.

Jotta sähköpostimme ei ruuhkautuisi, ethän lähetä ajanvarauskyselyitä sähköpostitse. Huomioithan, että varauksen tehtyäsi se on sitova. Tervetuloa!

Jolie 2015