HENKILÖKOHTAINEN IHONHOITOKONSULTAATIO

Ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Konsultaatio kestää 50 minuuttia, jonka aikana ehdimme käydä läpi mieltäsi askarruttavat asiat. Konsultaatio maksaa 80€ ja hintaan sisältyy 80€ arvosta vapaasti valitsemiasi tuotteita.

HENKILÖKOHTAINEN MEIKKIOPASTUS

Opastuksessa sinulle tehdään koko meikki ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen, voit itse valita haluatko päivä- vai iltameikin. Opastus on kestoltaan 1h 15 min ja sen hinta on 90€. Hintaan sisältyy vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita 90€ arvosta.

HÄÄ- TAI JUHLAMEIKKI

Hää- tai juhlameikki Joliessa sisältää koemeikin sekä juhlapäivän meikin. Koemeikin yhteydessä räätälöimme juhlameikkisi yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan – näin varmistamme, että juhlapäivänä kaikki on valmista ja saat keskittyä ikimuistoisesta päivästäsi nauttimiseen. Kokonaisuus maksaa 150€.

JOLIE SHOPIN YSTÄVÄILTA

Jolien Ystäväiltaan olette tervetulleita viettämään henkilökohtaista iltaa Jolie shopiin n. 6-10 hengen työporukalla tai ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja, ryhmämeikkiopastus tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan. Ystäväillan hinta on 160 euroa. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita mutta tarjoamme illan aikana -15% alennuksen kaikista valikoimamme tuotteista (pois lukien May Lindstrom Skin ja Kjaer Weis). Ystäväillat järjestetään aina Jolie shopin sulkemisajan jälkeen, arkisin klo 19.00 ja lauantaisin klo 16.00. Illan kesto noin 2h.

JOLIE SHOPIN TÄHTIVIERASILTA

Jolie shopin Tähtivierasillat ovat kaikille avoimia Ystäväiltoja. Tähtivierasilloissa Jolie shopissa Helsingin Uudenmaankadulla esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

AJANVARAUKSET

Ajanvarauksen meikkiopastukseen, häämeikkiin, ihonhoitokonsultaatioon sekä ystäväiltoihin voit tehdä soittamalla puhelimitse Jolie shopin aukioloaikoina (ma-pe klo 11-19, la klo 10-16) p. 040-562 4843.

Jotta sähköpostimme ei ruuhkautuisi, ethän lähetä ajanvarauskyselyitä sähköpostitse. Huomioithan, että varauksen tehtyäsi se on sitova. Tervetuloa!

HUOM! Jolie spahan varaat hoitoaikoja soittamalla Jolie span numeroon 050 3263111 tai varaamalla ajan nettiajanvarauksesta.

Jolie 2018