MEIKKIPOHJAOPASTUS

Millainen on ihollasi täydellisesti toimiva meikkipohja? Meikkipohjaopastuksessa ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikkipohjan ja samalla saat yksityiskohtaiset vinkit sen toteuttamiseen.

Kesto: 30 min. Hinta: 40€.

Sisältää vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita palvelun hinnan arvosta.

SILMÄMEIKKIOPASTUS

Silmämeikkiopastuksessa sinulle tehdään toiveidesi mukainen silmämeikki. Meikki räätälöidään tarpeesi mukaan joko päivä- tai iltameikiksi. Samalla saat yksityiskohtaiset vinkit silmämeikin toteuttamiseen ja välineiden käyttöön.

Kesto: 30 min. Hinta: 40€.

Sisältää vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita palvelun hinnan arvosta.

MEIKKAUSPALVELU

Haluaisitko ammattilaisen tekemän meikin tärkeään hetkeen tai tilaisuuteen? On kyseessä sitten hillitty päivämeikki, juhlava iltameikki tai vahva kuvausmeikki, Jolien meikkituolissa räätälöimme lookin yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan.

Kesto: 60 min. Hinta: 60€.

IHONHOITOKONSULTAATIO

Luonnonkosmetiikan ihonhoitokonsultaatiossa saat kattavat vinkit oman ihotyyppisi mukaiseen hoitoon sekä yksilöllisesti räätälöidyt tuotesuositukset laajasta valikoimastamme. Ihonhoidon asiantuntija neuvoo ihotyypillesi soveltuvaa perushoitoa ja antaa ekstravinkkejä.

Kesto: 30 min. Hinta: 40€.

Sisältää vapaasti valitsemiasi meikki- tai ihonhoitotuotteita palvelun hinnan arvosta.

HÄÄ- TAI JUHLAMEIKKI

Hää- tai juhlameikki Joliessa sisältää koemeikin sekä juhlapäivän meikin. Koemeikin yhteydessä räätälöimme juhlameikkisi yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan – näin varmistamme, että juhlapäivänä kaikki on valmista ja saat keskittyä ikimuistoisesta päivästäsi nauttimiseen.

Hinta: 150€.

JOLIE SHOPIN YSTÄVÄILTA

Jolien Ystäväiltaan olette tervetulleita viettämään henkilökohtaista iltaa Jolie shopiin n. 6-10 hengen työporukalla tai ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja, ryhmämeikkiopastus tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan.

Hinta: 160€.

Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita mutta tarjoamme illan aikana -15% alennuksen kaikista valikoimamme tuotteista (pois lukien May Lindstrom Skin ja Kjaer Weis). Ystäväillat järjestetään aina Jolie shopin sulkemisajan jälkeen, arkisin klo 19.00 ja lauantaisin klo 16.00. Illan kesto noin 2h.

JOLIE SHOPIN TÄHTIVIERASILTA

Jolie shopin Tähtivierasillat ovat kaikille avoimia Ystäväiltoja. Tähtivierasilloissa Jolie shopissa Helsingin Uudenmaankadulla esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

AJANVARAUKSET

Ajanvaraukset palveluihin voi tehdä puhelimitse:

  • Jolie shopiin (Uudenmaankatu 26) p. 040 637 3988 (ma-pe klo 11-19, la klo 10-16)
  • Jolie Beauty Shopiin (Kämp Garden) p. 050 342 8022 (ma-pe klo 10-20, la klo 10-17 & su klo 12-16)

Jotta sähköpostimme ei ruuhkautuisi, ethän lähetä ajanvarauskyselyitä sähköpostitse. Huomioithan, että varauksen tehtyäsi se on sitova. Tervetuloa!

HUOM! Jolie spahan varaat hoitoaikoja soittamalla Jolie span numeroon 050 3263111 tai varaamalla ajan nettiajanvarauksesta.

Jolie 2019