Tammikuu on oikea hetki miettiä tulevaisuutta rohkeasti uudelleen. Uusi vuosi symboloi konkreettisesti puhdasta sivua. Se kannustaa ihmisiä muutokseen, inspiroi kääntämään suuntaa tai tarttumaan tuuleen. Jolien alkuvuoden teema on tietysti luonnonkosmetiikkaan vaihtaminen; olemassaolomme alkuperäinen tarkoitus, joka kutsuu kaikkia turvallisen, myrkyttömän ja muovittoman hyvinvoinnin, hygienian ja nautintojen pariin. Laaja ja alati hioutuva valikoimamme palvelee uuden vuoden terveellisiä ja ekologisia lupauksia; ihmisten ja ympäristön tulevaisuutta!

Neal’s Yard Remediesin täysikokoista käyttökosmetiikkaa talveen

Tammikuun Jolie boxissa oli yksi Neal’s Yard Remediesin uusista huipuista, jonka faneiksi ovat julistautuneet esimerkiksi luonnonkosmetiikkaguru Katja Kokko sekä brändin Skandinavian maahantuoja Michael Löfgren. Calendula Cleanser on lempeä puhdistusvoide, joka poistaa meikin ja lian tehokkaasti ihoa vahingoittamatta. Sekoitus luomulaatuista kehäkukkaa ja jojobaa yhdessä hoitavien kasviöljyjen kanssa pehmentävät ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Voide sopii täydellisesti talviputsariksi.

Toinen suursuosikki boxissa oli Neal’s Yard Remedies Bee Lovely -käsivoide. Bee Lovely -tuotteista lahjoitetaan yli 10 000 puntaa vuodessa mehiläisten pelastamiseen. Kosteuttava hunaja sekoittuu energisoivaan appelsiinin eteeriseen öljyyn. Ravitsee, pehmentää ja suojaa ihoa, piristää mieltä.

Luonnollista retinolia sisältävä Oilixian Cacay-öljy on ihonhoidon superfood

Eteläisen Amerikan viidakoissa kasvaa uskomattoman ravintorikas Cacay-pähkinä, josta saatava öljy on yksi kosmetiikan muotiaineksista. Oilixian vaaleanpunaisen öljyn sisältämä kylmäpuristettu, paljon luonnollista retinolia sisältävä cacay tarjoaa iholle reilun annoksen E- ja F-vitamiineja, jotka auttavat parantamaan ihon kosteustasapainoa sekä häivyttämään pieniä juonteita ja ryppyjä. Islantilainen Sóley EyGLÓ Pure Organic Moisture on kosteuttava hoitovoide, joka heleyttää ja kirkastaa ihoa. EyGLÓ on Jolien Sóley-suosikki, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, kuten helokki-, ruusunmarja- sekä frankincenseöljyjä.

Madara Gloss & Vibrancy Conditioner on Jolien historiassa erinomaisen tykätty ja hyvää asiakaspalautetta saanut luonnonkosmetiikan hiustenhoitoaine, jonka hinta-laatusuhde on loistava. Jos boxilaisen etsinnässä sattuisi olemaan monenlaisille hiustyypeille sopiva edullinen ja toimiva luonnonkosmetiikan hoitoaine, koivu-uutetta ja karpaloa sisältävä Gloss & Vibrancy on löytö. Kiiltoa tuova hoitoaine kosteuttaa ja selvittää latistamatta, tekee hiuksista pehmeät ja helpot muotoilla.

Tammikuun Jolie boxin tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli noin 59 euroa. Tilaa oma Jolie box -jaksosi nyt täältä. Alkuvuoden vaihtoteemassa kannustamme luonnonkosmetiikan pariin tarjoamalla uusiin kolmen ja kuuden kuukauden box -tilauksiin yhden kuukauden boxia kaupan päälle. Huipputarjous on voimassa 31.1.2019 saakka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019